Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

As tai jau siais metais n+k BB kremu ir kremu su spalva isbandziau doh.gif Ir nei vieno man spalva netiko doh.gif Korejetiski man dauguma i ruzavuma, kai mano oda link geltonumo doh.gif O jei jau link geltonumo, tada iskart oranzinis doh.gif censored2.gif

Isnesiau i isparduotuve labiausiai kol kas patikusi Murad Oil-Free Sunblock Sheer Tint SPF 15. Irgi per tamsus doh.gif O butu buves idealus - ir su spf 15, ir veidas neblizga, ir su spalva, ir jautriai mano odai tiko... angel_sadangel.gif

Nebepirksiu gal jau siais metais su situ spalvotu kremu, vienos islaidos, o kas tiktu taip ir neradau dry.gif Tepsiuos kremas su spf + mineraline pudra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 05 28, 15:32)
po dior kremo su spalva isbandziau daug kartu pigesni rezultata Olay touch of foundation
http://ecx.images-am...L500_AA280_.jpg

Kokią spalvytę turit, gal Light? Kaip supratau dengimas gan neblogas, panašiai kaip pudros? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2012 05 29, 21:08)
Kokią spalvytę turit, gal Light? Kaip supratau dengimas gan neblogas, panašiai kaip pudros?  4u.gif

turiu medium spalva padengimas labai geras panasiai kaip pudros.
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 05 30, 11:12)
turiu medium spalva padengimas labai geras panasiai kaip pudros.

O kaip laikosi?
Atsakyti
Tai tas Skin79 ruzavas, buna tik vieno atspalvio?cia gerai supratau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jorng @ 2012 06 05, 13:25)
Tai tas Skin79 ruzavas, buna tik vieno atspalvio?cia gerai supratau? g.gif

Taip, tiek rozinis tiek sidabrinis skin79 yra vienos spalvos
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 05 28, 16:14)
As tai jau siais metais n+k BB kremu ir kremu su spalva isbandziau  doh.gif Ir nei vieno man spalva netiko  doh.gif Korejetiski man dauguma i ruzavuma, kai mano oda link geltonumo  doh.gif O jei jau link geltonumo, tada iskart oranzinis  doh.gif  censored2.gif

Isnesiau i isparduotuve labiausiai kol kas patikusi Murad Oil-Free Sunblock Sheer Tint SPF 15. Irgi per tamsus  doh.gif O butu buves idealus - ir su spf 15, ir veidas neblizga, ir su spalva, ir jautriai mano odai tiko...  angel_sadangel.gif

Nebepirksiu gal jau siais metais su situ spalvotu kremu, vienos islaidos, o kas tiktu taip ir neradau  dry.gif Tepsiuos kremas su spf + mineraline pudra  rolleyes.gif

turiu toki korejietiska, tai jokio ruzavumo. sviesus, gerai paslepia trukumus . SPF50.

Real lucent brightening BB cream
user posted image
Atsakyti
Ar matet reklama,apie Loreal BB?

user posted image

Mane domintu maskavimas,tekstura ir palyginimas su kitais kol kas lietuvoje esanciais bb.

Jauciu,iki kitu kaledu bus kone visos kosmetikos linijos po bb isleidusios. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2012 06 08, 16:31)

user posted image

Mane domintu maskavimas,tekstura ir palyginimas su kitais kol kas lietuvoje esanciais bb.

Jauciu,iki kitu kaledu bus kone visos kosmetikos linijos po bb isleidusios. doh.gif

As bandziau ant rankos, sviesi spalva ganetinai tamsi. Ir viskas nusivale nuo odos, tiksliau nusiutuliavo. Tepi tepi ir viskas rutuliuojasi, o nesidengia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2012 06 08, 15:31)

Visiskas nesusipratimas, jau koks Garnier ir tai daugiau maskuoja doh.gif , maskavimo nulis, kaip minejo paneles, nusivale, nusirutulliavo ir dar kazkoks riebus blizgesys, fuiiiiiii doh.gif
Atsakyti
Mano oda mišri turbūt, kažkokia neaiški, vietom riebi, bet ypatingų bedų dėl spuogų nebūna, vietom labai sausa, man LABAI tiko Garnier BB, pats šviesiausias Light
Atsakyti
Kokį BB patartumėt riebiai odai?
Atsakyti