Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

Gal kas nors jau bandete nauja Clinique BB krema - Age Defense BB Cream SPF 30? 4u.gif
Atsakyti
Etude House Bright fit ir All day strong thumbup.gif nepastebejau jokiu poru kimsimusi, nors oda linkusi i tai smile.gif Oda neatrodo sausa, pavargus, kas man labai aktualu, nors ir turiu misria, bet ji vietom dehidratuota, tai neisryskina jokiu pasausejimu, drekina blush2.gif Esu anskciau azijietiska Skin79 bandzius, bet su Etude House nepalyginsi, man jis daug geresnis smile.gif
Atsakyti
Pirmi įspūdžiai apie Etude House smile.gif

Kremas Nr. 3 pagal spalvą - man kaip tik, nesu labai šviesios odos, bet Garniero ėmiau light ir irgi tiko.
Maskuoja tobulai - veidas toks lėliškai lygus patapo, net nustebau. Pigmentinių dėmių nematyti, net apgamai vos vos matosi. Tirštokas, bet dengiasi lengvai, reikia labai nedaug. Kol kas laikosi puikiai, nors diena karšta, veiklos daug. Dar vienas pastebėjimas: po garniero užtepimo rankas nusiplaudavau šiltu vandeniu, po Etude House - ploviau su muilu, nes vanduo nejama. Kur netyčia aptepiau lūpų kraštą, nepavyko net nusilaižyt to kremo biggrin.gif
Susigeria labai gerai, vaikščiojau lauke su akiniais nuo saulės, akinius tik vos vos tepa prie nosies.

Minusai: dukra iš karto pasakė, kad matyti, jog veidas dengtas pudra. Kitas minusas - išryškėjo smulkios raukšlelės apie akis, šiaip jų nesimato. Galvoju, gal apie akis reikėtų prieš tai kokiu kremu pasitepti, kad tą spalvotąjį atskiestų g.gif
Atsakyti
Grazus atsiliepima biggrin.gif noriu ir as jau, nors jau tris bb cream'us turiu... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juxt: 26 gegužės 2012 - 19:13
QUOTE(Juxt @ 2012 05 26, 21:13)
Grazus atsiliepima biggrin.gif  noriu ir as jau, nors jau tris bb cream'us turiu...  rolleyes.gif

Kokius turit? As tai nusipirkau ta Maybeline naujaji. Nes siustis nieko nesisiunciu, nemoku, bijau nepataikyt spalvos. Siandien isbandziau. Teko teptis kelis sluoksnius kai kur ir dar pamaskuoti piestuku, bet visumoj esu patenkinta rezultatu, nes mano oda tikrai su labai daug plemu raudonu ant zandu, spuogeliu smulkiu kaktoje ir veidukas atrode tikrai graziai. Dar ant virsaus uzdejau truputuka kompaktines, kad neblizgetu veidas. Nes visada blizga praktiskai. Naudosiu vasara tai tikrai. Nes ir gerai laikesi, ir maskavo. Zinoma, reikia pazaisti. Nes jei tiesiog taip paimti ir uzsitepti, tai nieko gal ir nepamaskuos. Bet be maskavimo piestuko butu blogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 05 26, 21:32)
Kokius turit?

maybelline, garnier ir missha 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 05 28, 11:03)
maybelline, garnier ir missha  4u.gif

Kokia jūsų oda, kuris geriausias? smile.gif
Atsakyti
Po poros pasibandymų nutariau, kad Etude House man tikrai per stiprus kasdienai. Bus puiki maskavimo priemonė ir apsauga nuo saulės, kai turėsiu kažkokio veiksmo visai dienai lauke - laukia dalyvavimas vestuvėse, tai pats tas. Bet kasdien į darbą lieku prie mineralinės pudros. Nes po visos dienos su Etude House jaučiuosi kaip su kauke, o ir tas smulkių raukšlelių išryškinimas nepatinka. Išmėginsiu dar tepimą ant lengvo drėkinančio kremo, gal tada labiau patiks.
Atsakyti
QUOTE(gabunia @ 2012 05 16, 10:53)
man jis nelabai patinka,nesusigeria i oda,lieka riebi plevele,as nusivylus... schmoll.gif

QUOTE(darausra @ 2012 05 16, 17:00)
Aš tokį naudoju, jau įpusėjau. Susigeria gerai, plėvelės man jokios nepalieka, bet kemša poras, bent jau man verysad.gif

Mano odai ir netinka nivea, jaučiasi ,,plėvelė,,
Nors pirmas dienas tiko, gal jis žiemai labiau tinkamas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2012 05 28, 12:00)
Kokia jūsų oda, kuris geriausias? smile.gif

žiemą - sausa, vasarą prakaituojanti ir su blizgančia T zona biggrin.gif bet vis tiek sausa doh.gif
geriausiai maskuoja missha, šis geriausiai ir laikosi, bet vasarai man kiek per sunkus, nors šiaip ir pirkausi vasarai, nes ~40 spf turi biggrin.gif
o jei rinktis tarp garnier ir maybelline - tai pastarasis man labiau patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 05 28, 12:08)
Po poros pasibandymų nutariau, kad Etude House man tikrai per stiprus kasdienai. Bus puiki maskavimo priemonė ir apsauga nuo saulės, kai turėsiu kažkokio veiksmo visai dienai lauke - laukia dalyvavimas vestuvėse, tai pats tas. Bet kasdien į darbą lieku prie mineralinės pudros. Nes po visos dienos su Etude House jaučiuosi kaip su kauke, o ir tas smulkių raukšlelių išryškinimas nepatinka. Išmėginsiu dar tepimą ant lengvo drėkinančio kremo, gal tada labiau patiks.

drinks_cheers.gif
As ir isbandzius pora kartu nusprendziau, jog dienai, einant i darba, sis kremas netinka, va i kluba koki ar kitai iseigai pats tas. Man jis i rauksleles nesubega, bet po keliu valandu labai keistai veidas atrodo. Beje, as tepu ant serumo, nes manau, kad vien BB kremo neuztektu smile.gif
Atsakyti
po dior kremo su spalva isbandziau daug kartu pigesni rezultata Olay touch of foundation user posted image
rezultatas net geresni nei dior likau labai patenkinta ir nustebusi,mano oda misri,vietomis issausejusi, oda atrode tolygiai padrekinta,nebuvo blizgesio ant kaktos,nu super!!!
Atsakyti