Gal kas nors jau bandete nauja Clinique BB krema - Age Defense BB Cream SPF 30?
Etude House Bright fit ir All day strong nepastebejau jokiu poru kimsimusi, nors oda linkusi i tai Oda neatrodo sausa, pavargus, kas man labai aktualu, nors ir turiu misria, bet ji vietom dehidratuota, tai neisryskina jokiu pasausejimu, drekina Esu anskciau azijietiska Skin79 bandzius, bet su Etude House nepalyginsi, man jis daug geresnis
Pirmi įspūdžiai apie Etude House
Kremas Nr. 3 pagal spalvą - man kaip tik, nesu labai šviesios odos, bet Garniero ėmiau light ir irgi tiko.
Maskuoja tobulai - veidas toks lėliškai lygus patapo, net nustebau. Pigmentinių dėmių nematyti, net apgamai vos vos matosi. Tirštokas, bet dengiasi lengvai, reikia labai nedaug. Kol kas laikosi puikiai, nors diena karšta, veiklos daug. Dar vienas pastebėjimas: po garniero užtepimo rankas nusiplaudavau šiltu vandeniu, po Etude House - ploviau su muilu, nes vanduo nejama. Kur netyčia aptepiau lūpų kraštą, nepavyko net nusilaižyt to kremo
Susigeria labai gerai, vaikščiojau lauke su akiniais nuo saulės, akinius tik vos vos tepa prie nosies.
Minusai: dukra iš karto pasakė, kad matyti, jog veidas dengtas pudra. Kitas minusas - išryškėjo smulkios raukšlelės apie akis, šiaip jų nesimato. Galvoju, gal apie akis reikėtų prieš tai kokiu kremu pasitepti, kad tą spalvotąjį atskiestų
Kremas Nr. 3 pagal spalvą - man kaip tik, nesu labai šviesios odos, bet Garniero ėmiau light ir irgi tiko.
Maskuoja tobulai - veidas toks lėliškai lygus patapo, net nustebau. Pigmentinių dėmių nematyti, net apgamai vos vos matosi. Tirštokas, bet dengiasi lengvai, reikia labai nedaug. Kol kas laikosi puikiai, nors diena karšta, veiklos daug. Dar vienas pastebėjimas: po garniero užtepimo rankas nusiplaudavau šiltu vandeniu, po Etude House - ploviau su muilu, nes vanduo nejama. Kur netyčia aptepiau lūpų kraštą, nepavyko net nusilaižyt to kremo
Susigeria labai gerai, vaikščiojau lauke su akiniais nuo saulės, akinius tik vos vos tepa prie nosies.
Minusai: dukra iš karto pasakė, kad matyti, jog veidas dengtas pudra. Kitas minusas - išryškėjo smulkios raukšlelės apie akis, šiaip jų nesimato. Galvoju, gal apie akis reikėtų prieš tai kokiu kremu pasitepti, kad tą spalvotąjį atskiestų
Grazus atsiliepima noriu ir as jau, nors jau tris bb cream'us turiu...
QUOTE(Juxt @ 2012 05 26, 21:13)
Grazus atsiliepima noriu ir as jau, nors jau tris bb cream'us turiu...
Kokius turit? As tai nusipirkau ta Maybeline naujaji. Nes siustis nieko nesisiunciu, nemoku, bijau nepataikyt spalvos. Siandien isbandziau. Teko teptis kelis sluoksnius kai kur ir dar pamaskuoti piestuku, bet visumoj esu patenkinta rezultatu, nes mano oda tikrai su labai daug plemu raudonu ant zandu, spuogeliu smulkiu kaktoje ir veidukas atrode tikrai graziai. Dar ant virsaus uzdejau truputuka kompaktines, kad neblizgetu veidas. Nes visada blizga praktiskai. Naudosiu vasara tai tikrai. Nes ir gerai laikesi, ir maskavo. Zinoma, reikia pazaisti. Nes jei tiesiog taip paimti ir uzsitepti, tai nieko gal ir nepamaskuos. Bet be maskavimo piestuko butu blogai
QUOTE(Juxt @ 2012 05 28, 11:03)
maybelline, garnier ir missha
Kokia jūsų oda, kuris geriausias?
Po poros pasibandymų nutariau, kad Etude House man tikrai per stiprus kasdienai. Bus puiki maskavimo priemonė ir apsauga nuo saulės, kai turėsiu kažkokio veiksmo visai dienai lauke - laukia dalyvavimas vestuvėse, tai pats tas. Bet kasdien į darbą lieku prie mineralinės pudros. Nes po visos dienos su Etude House jaučiuosi kaip su kauke, o ir tas smulkių raukšlelių išryškinimas nepatinka. Išmėginsiu dar tepimą ant lengvo drėkinančio kremo, gal tada labiau patiks.
QUOTE(gabunia @ 2012 05 16, 10:53)
man jis nelabai patinka,nesusigeria i oda,lieka riebi plevele,as nusivylus...
QUOTE(darausra @ 2012 05 16, 17:00)
Aš tokį naudoju, jau įpusėjau. Susigeria gerai, plėvelės man jokios nepalieka, bet kemša poras, bent jau man
Mano odai ir netinka nivea, jaučiasi ,,plėvelė,,
Nors pirmas dienas tiko, gal jis žiemai labiau tinkamas
QUOTE(ambicija @ 2012 05 28, 12:00)
Kokia jūsų oda, kuris geriausias?
žiemą - sausa, vasarą prakaituojanti ir su blizgančia T zona bet vis tiek sausa
geriausiai maskuoja missha, šis geriausiai ir laikosi, bet vasarai man kiek per sunkus, nors šiaip ir pirkausi vasarai, nes ~40 spf turi
o jei rinktis tarp garnier ir maybelline - tai pastarasis man labiau patinka
QUOTE(Miaška @ 2012 05 28, 12:08)
Po poros pasibandymų nutariau, kad Etude House man tikrai per stiprus kasdienai. Bus puiki maskavimo priemonė ir apsauga nuo saulės, kai turėsiu kažkokio veiksmo visai dienai lauke - laukia dalyvavimas vestuvėse, tai pats tas. Bet kasdien į darbą lieku prie mineralinės pudros. Nes po visos dienos su Etude House jaučiuosi kaip su kauke, o ir tas smulkių raukšlelių išryškinimas nepatinka. Išmėginsiu dar tepimą ant lengvo drėkinančio kremo, gal tada labiau patiks.
As ir isbandzius pora kartu nusprendziau, jog dienai, einant i darba, sis kremas netinka, va i kluba koki ar kitai iseigai pats tas. Man jis i rauksleles nesubega, bet po keliu valandu labai keistai veidas atrodo. Beje, as tepu ant serumo, nes manau, kad vien BB kremo neuztektu
po dior kremo su spalva isbandziau daug kartu pigesni rezultata Olay touch of foundation
rezultatas net geresni nei dior likau labai patenkinta ir nustebusi,mano oda misri,vietomis issausejusi, oda atrode tolygiai padrekinta,nebuvo blizgesio ant kaktos,nu super!!!
rezultatas net geresni nei dior likau labai patenkinta ir nustebusi,mano oda misri,vietomis issausejusi, oda atrode tolygiai padrekinta,nebuvo blizgesio ant kaktos,nu super!!!