Labai mielas, lengvas ir skalsus pasirodė Clinique Moisture Surge Tinted Moisturzier SPF 15
Ant veido odos nebandžiau, bet jei kas naudoja, norėčiau atsiliepimų. Kaip laikosi ir ar tinkama mišriai odai.
QUOTE(vilbur @ 2012 05 13, 06:01)
''VEIDUI
Atspalvį suteikiantis kremas Q10 Plus SPF 15" (Nivea") nuo raukšlių didina fermento Q10 kiekį, glotnina odą. Apsauginiai filtrai neleidžia taip greitai susidaryti raukšlėms. ''
Tokį nusipirkau, dar reikia keletos dienų įvertinimui, bet pirmas įspūdis neblogas
Aš tokį naudoju, jau įpusėjau. Susigeria gerai, plėvelės man jokios nepalieka, bet kemša poras, bent jau man
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 05 16, 17:03)
Labai mielas, lengvas ir skalsus pasirodė Clinique Moisture Surge Tinted Moisturzier SPF 15
Ant veido odos nebandžiau, bet jei kas naudoja, norėčiau atsiliepimų. Kaip laikosi ir ar tinkama mišriai odai.
Turejau, bet teko parduoti Oda mano misri ir dienos begyje atsirasdavo blizgesys, nors ir naudojau primeri. Taip, konsistencija ypac skysta, maskavimo irgi ne per daugiausiai. Si pudra manyciau yra labiau sausiaodems, nes ant tos pacios pakuotes buvo parasyta, kad ji drekinanti. Tiesiog nepagalvojus nusipirkau takart
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 05 16, 16:03)
Sunaudojau visą butelką, tačiau nors ir pusė velnio laikėsi, ne itin tinka mišriai odai.
Sutinku su aukščiau pasisakusiąja.
QUOTE(Balalaika. @ 2012 05 05, 20:14)
Aš irgi galiu pagirti tą Etude house bb kremuką. Aš prie birios mineralinės pripratus, bet Etude house puikiai atstojo man ją. Žodžiu, man visai patiko.
Tai va, daugiau panaudojus, atsiemu savo žodžius, man ant kaktos jis užkimšo poras, manau jis, nes daugiau nieko naujo nepradėjau naudoti. Jau perleidau jį ir atsiprašau savo mineralinės, daugiau neeksperimentuosiu.
QUOTE(Balalaika. @ 2012 05 19, 00:17)
Tai va, daugiau panaudojus, atsiemu savo žodžius, man ant kaktos jis užkimšo poras, manau jis, nes daugiau nieko naujo nepradėjau naudoti. Jau perleidau jį ir atsiprašau savo mineralinės, daugiau neeksperimentuosiu.
Zinokit man ir nelabai patiko Etude House BB kremas vakare Na naudojau dar tik viena karta, snd reiks vakare dar karta issibandyti, nes gal pirmaji per daug pritepiau?.. Bet po visos darbo dienos, atrode, jog jis susimete i mazus lopinelius ir oda atrode tarsi murzina Jums taip nebuvo?
QUOTE(Trendy_ @ 2012 05 17, 09:05)
Turejau, bet teko parduoti Oda mano misri ir dienos begyje atsirasdavo blizgesys, nors ir naudojau primeri. Taip, konsistencija ypac skysta, maskavimo irgi ne per daugiausiai. Si pudra manyciau yra labiau sausiaodems, nes ant tos pacios pakuotes buvo parasyta, kad ji drekinanti. Tiesiog nepagalvojus nusipirkau takart
QUOTE(tempo @ 2012 05 18, 17:32)
Sunaudojau visą butelką, tačiau nors ir pusė velnio laikėsi, ne itin tinka mišriai odai.
dėkui už komentarus. Tada tikrai neverta pirkti, nes man dienos eigoje vis išlenda riebalas ant kaktos
Įsigijau Garnier BB Cream, nors atsiliepimų daugybė, paliksiu ir savąjį..
Čia, galima sakyti, pirmasis mano kremas su spalva, anksčiau esu turėjus tik Nivea "Young" Tinted Moisturizer (galiu klysti su pavadinimu), kuris man alergizavo odą.. Dabar užsimaniau vasarai kažko tokio, tai pirmiausia išbandžiau Maybelline Dream Fresh BB Cream- labai nepatiko, visiškas vanduo, kuris iškart susigeria kaip paprastas kremas be spalvos...
Garnier tirštesnis ir man labai patiko Maskavimas nėra didelis, bet labai natūralus, kaip ir priklauso kremui su spalva. Kremo spalva (Light\Clair) kol kas man tamsoka, bet kai tepu ne iškart ant odos, o ant prieš tai pateptos drėk. kremu, BB kremuko spalva gražiai išsilygina. Neblogai išlieka, nenusitrina nuo veido taip lengvai.
Žadu naudoti visą vasarą kartu\pakaitom su mineraline pudra, skaistalais ir pan..
Čia, galima sakyti, pirmasis mano kremas su spalva, anksčiau esu turėjus tik Nivea "Young" Tinted Moisturizer (galiu klysti su pavadinimu), kuris man alergizavo odą.. Dabar užsimaniau vasarai kažko tokio, tai pirmiausia išbandžiau Maybelline Dream Fresh BB Cream- labai nepatiko, visiškas vanduo, kuris iškart susigeria kaip paprastas kremas be spalvos...
Garnier tirštesnis ir man labai patiko Maskavimas nėra didelis, bet labai natūralus, kaip ir priklauso kremui su spalva. Kremo spalva (Light\Clair) kol kas man tamsoka, bet kai tepu ne iškart ant odos, o ant prieš tai pateptos drėk. kremu, BB kremuko spalva gražiai išsilygina. Neblogai išlieka, nenusitrina nuo veido taip lengvai.
Žadu naudoti visą vasarą kartu\pakaitom su mineraline pudra, skaistalais ir pan..
As kai buvau parduotuveje, man bande padaveja isiulyti Garnier BB cream. Gyre, sake kad labai geras, mano oda sviesi, tai liepe imti pati tamsiausia, sako: oi, juk nesimato cia nieko ant odos, viskas susilygina, tas sviesiausias jums bus kaip zombio kauke. O man net tas sviesiausias atrodo per tamsus Dar pasiskaiciusi atsiliepimu, kad kemsa oda ir panasiai, kad labai blizga veidas, kazkaip pabijojau pirkti...
Man vis tik tas Garnier neblogas - oda mišri. Tepu ant veido, nuvalyto tik toniku, be kremo - t.y. tepu kaip kremą. Jau įgudau paimti tik tiek, kiek reikia, nes padauginus labai negražiai mozojasi ir atrodo kaip persistengta su pudra. Vakarop kakta blizga, bet blizga ji man, ir mineralinę pudrą ryte panaudojus, tai nuspaudžiu su servetėle ir viskas.
Dėl spalvos - naudoju Light, ir ji man kaip tik, o tikrai nesu labai šviesiaodė...
Jau yra atėjęs ir mano Etude House, tik reikia iki pašto susiruošt, parašysiu įspūdžius išbandžiusi
Dėl spalvos - naudoju Light, ir ji man kaip tik, o tikrai nesu labai šviesiaodė...
Jau yra atėjęs ir mano Etude House, tik reikia iki pašto susiruošt, parašysiu įspūdžius išbandžiusi
QUOTE(Swychek @ 2012 05 22, 00:38)
As kai buvau parduotuveje, man bande padaveja isiulyti Garnier BB cream.
Pabandykit, o gal patiks, nėra jis brangus. na nebent jei oda labai linkusi kimštis ir blizgėti, tada gali visko būt...
Man sausiaodei jis labai maloniai 'gula', vieno ir negaliu tepti- per sausa, tad dar tepu kremą "po apačia"
QUOTE(Miaška @ 2012 05 22, 09:39)
Bus įdomu Iš kur siuntėtės?
QUOTE(Estela_ @ 2012 05 22, 16:44)
Pabandykit, o gal patiks, nėra jis brangus. na nebent jei oda labai linkusi kimštis ir blizgėti, tada gali visko būt...
Man sausiaodei jis labai maloniai 'gula', vieno ir negaliu tepti- per sausa, tad dar tepu kremą "po apačia"
Bus įdomu Iš kur siuntėtės?
Tai kad va butent mano oda ir yra tokia - linkusi kimstis, beria kakta, ir labai blizga... Pasipudruoju kompaktine ir jau po valandos visas veidas blizga...