Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(Swychek @ 2012 05 13, 14:45)
Jei kremukas patinka, tai gal ten, kur truksta maskavimo, pasitepliokite maskuokliu? Taip nereikes pudra sunkinti veido, kad viska paslepti, plius nesimatys ir jokiu demeliu? smile.gif

nors kaip rašiau ir trūksta maskavimo, tačiau nepaisant to juo tepuosi, nes krempudrų visai nenoriu, baisiai apsunkina veidą, kemša poras, nes oda mano mišri-riebi, o vat maskuoklio neturiu, gal reitų iš esmės ir koki kitą BB kremą išbandyt.
Atsakyti
naaa,ar isbandet kas Maybelline BB?
man neaiskios labai ju spalvos - pabandziau ant rankos light ir medium-nu jokio skirtumo. doh.gif
Atsakyti

QUOTE(dagli @ 2012 05 13, 16:52)
nors kaip rašiau ir trūksta maskavimo, tačiau nepaisant to juo tepuosi, nes krempudrų visai nenoriu, baisiai apsunkina veidą, kemša poras, nes oda mano mišri-riebi, o vat maskuoklio neturiu, gal reitų iš esmės ir koki kitą BB kremą išbandyt.

su savo sudėtim Garnier BB taip pat sėkmingai gali kimšt poras. Tik tiek kad jis lengvesnis. Bet kažin nebus taip kad vasarą jis plauks nuo veido, nes yra lengvas g.gif

QUOTE(buda @ 2012 05 13, 22:43)
man neaiskios labai ju spalvos - pabandziau ant rankos light ir medium-nu jokio skirtumo. doh.gif

Maybelline temoj jau yra atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2012 05 13, 21:43)

pabandziau ant skruosto light ir likau nesupratus- liko nemalonus sausumas schmoll.gif spalvos nepridave, tik padare oda negyvai matine ir maziausias raukslytes isryskino blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 05 14, 00:25)
pabandziau ant skruosto light ir likau nesupratus- liko nemalonus sausumas schmoll.gif spalvos nepridave, tik padare oda negyvai matine ir maziausias raukslytes isryskino blink.gif

Hmm.. Kaip keista... Tai gal cia daugiau riebiai odai skirta, kad sitaip sausina? g.gif O tai maskavimo sakot nulis?
Atsakyti
maskavimo(bent ant rankos) as irgi jokio nepastebejau...teks prasyt drauges kad meginuka suveiktu,ir bandyt kaip is tiesu yra.
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 05 13, 22:39)
Hmm.. Kaip keista... Tai gal cia daugiau riebiai odai skirta, kad sitaip sausina?  g.gif O tai maskavimo sakot nulis?

manau, kad sausai odai tikrai netiktu schmoll.gif maskavimo nei ant rankos, nei ant veido nepavyko isgaut, na gal tepant tamsesne, nei reikia, spalva ji matytusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 05 13, 16:52)

Gerai maskuojantis bb cream yra missha mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 05 13, 15:29)
aš tik kartą tepiau, spuogas išdygo, bet nemanau, kad po vieno karto galėjo taip porą užkimšt  g.gif

As kelinta diena naudoju, bet ziuriu spuogai jau keliasi, o man koks vienas issikelia tik menesiniu metu, o siuo metu tikrai ne menesines ir dar iki ju toli doh.gif
O siaip antra karta sio daikto nebepirksiu....
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 05 13, 23:25)

Taip taip jis sausas, matyt riebesnei odai, man tai nepatiko.., maskavimo išvis 0 doh.gif

QUOTE(Juxt @ 2012 05 14, 17:41)
Gerai maskuojantis bb cream yra missha  mirksiukas.gif

Iš kur jį gauti? g.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien isbandziau Etude House Presiuos Mineral BB Bright Fit krema

user posted image

Kadangi ne per seniausiai bandziau ir Garnier BB krema, tai Etude House 100 kartu geresnis thumbup.gif Ir maskuoja normaliai, ir nepalieka riebios pleveles ant veido, na tikrai paliko gera ispudi, bus matyt kaip issilaikys visa diena ant veiduko rolleyes.gif Na gal tik spalva nelabai man tinka, noretus gelsvesnes, bet pabandymui sueis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2012 05 13, 06:01)
user posted image

''VEIDUI

Atspalvį suteikiantis kremas „Q10 Plus SPF 15" („Nivea") nuo raukšlių didina fermento Q10 kiekį, glotnina odą. Apsauginiai filtrai neleidžia taip greitai susidaryti raukšlėms. ''
Tokį nusipirkau, dar reikia keletos dienų įvertinimui, bet pirmas įspūdis neblogas

man jis nelabai patinka,nesusigeria i oda,lieka riebi plevele,as nusivylus... schmoll.gif
Atsakyti