Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(mimoza:) @ 2010 04 19, 20:41)
Man su normalia/misria po kokiu 4 val. labai blizga kakta doh.gif
Atsiliepimuose apie dior kosmetika yra daug info apie dior tonini krema. Tai manau, kad kitas bus dior smile.gif

Turejau as problemu su blizgancia kakta,bet isigijau stai toki stebukla kaip as vadinu-Chanel,T-MAT SHINE CONTROL,
pasitepi ryte,tada gali ka nori tepti ant virsaus,ta prasme darytis makijaza su bet kokia pudra,visa diena oda grazi,jokio blizgejimo,labai dziaugiuosi ir kitom galiu rekomenduoti.
Papildyta:
QUOTE(agvill @ 2010 04 19, 18:06)
mane irgi domina sis kremas, vakar sarmoi kaip tik apziurinejau lancome krema spalvyte buvo nr.2, bandziau ant rankos toks visai nieko, teiravausi ar riebiai odai tinka sake taip tinka, bet va iskylo klausimas o ji galima kiekviena diena naudot, logiskai mastant galima juk jis lengvesnis nei krempudra g.gif

Noreciau paklausti,o kiek tas kremas LANCOME,Sarmoj kainuoja?
ACIU
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 04 19, 23:01)
Turejau as problemu su blizgancia kakta,bet isigijau stai toki stebukla kaip as vadinu-Chanel,T-MAT SHINE CONTROL,
pasitepi ryte,tada gali ka nori tepti ant virsaus,ta prasme darytis makijaza su bet kokia pudra,visa diena oda grazi,jokio blizgejimo,labai dziaugiuosi ir kitom galiu rekomenduoti.
Papildyta:
Noreciau paklausti,o kiek tas kremas LANCOME,Sarmoj kainuoja?
ACIU

sarmoi apziurejau tik lancome nes apie dior pamirsau tai lancome 116 lt ziurejau spalva nr.2tai man ji tokia negyva pasirode schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agvill: 20 balandžio 2010 - 05:59
probleminei odai dar tinka aknecolor su spalva. kaina apie 26 litus ir maskuoja puikiai, mazina spuogeliu susidaryma, nekemsa poru, tik gal reikia priprasti prie tamsesnes spalvos, geriau gal rudeni, kai veidas po vasaros ideges...
Atsakyti
As is situ kremuku su spalva tai esu bandziusi tik YSL kazkoki labai seniai, jis toks lengvutis, idegio efekta suteikdavo, bet buvo limituoto leidimo, o dabar zurnale radau Madaros meginuka, na visai patiko, toks sveikai svytintis veidukas, bet man gal noretusi kiek tamsesnes spalvytes, o ju tik 2, bandziau tamsiausia. Sudetyje nemazai spindinciu daleliu, todel ne visoms gali patikt smile.gif
Atsakyti
O man MADARA isvis nepatiko, nes ne svytejo, o blizgejo, kaip taukais pasitepus schmoll.gif
Ir mazkuoja zymiai maziau, nei lancome smile.gif
Atsakyti
Lancome Hydra zen teinte
user posted image
gal kas bandet?kokie butu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 04 20, 13:21)
Lancome Hydra zen teinte

Isnaudojau panasu melsvame ipakavime, buvau patenkinta, gerai prisitaikydavo prie veido spalvos, tiesa spuogeliams uzmaskuoti dar kompaktine pudra naudojau.. Vakar isigijau tokia kaip jusu paveiksliuke, nes mano naudotosios nebegamina... Bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 04 20, 14:21)
[

kiek domejausi, tai melsvam buteliuke skirta visiems odos tipams o sita skirta jautriai odai, na mane taip konsultante parduotuvei apsviete, keik bandziau tai konsinstencija panasi tiek melsvam buteliuke tiek sitam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 balandžio 2010 - 15:07
QUOTE(NIDCKA @ 2010 04 20, 14:21)
Lancome Hydra zen teinte

Vakar isbandziau ir labai patiko. Renkuosi tarp Dior ir sitos lancome. Siulau nueiti i Sarma ir paprasyti, kad keliu kremu bandymui ipiltu. Tada namie kelias dienas pasitpsit ir nuspresit kas labaiu tinka.
Atsakyti
Gal kas isbandet sitoki? Dior HydrAction
user posted image
Labai idomus atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
As esu naudojus Biotherm aquaradiance tonini krema. Labai patiko thumbup.gif Jis turi SPF 15, drekina oda ir graziai atsispindi sviesoje. Skirtas normaliai ir misriai odai, pas mane misri oda, tai super atrodydavo oda,ypac pries saule tokia skaisti, gaivi. Nekemsa poru ir patinka, kad bekvapis. Deja, oda pasidare problematiska todel sis geris gerai neuzmaskuoja rrimtu odos bedu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 06 06, 14:03)
As esu naudojus Biotherm aquaradiance tonini krema. Labai patiko thumbup.gif  Jis turi SPF 15,  drekina oda ir graziai atsispindi sviesoje. Skirtas normaliai ir misriai odai, pas mane misri oda, tai super atrodydavo oda,ypac pries saule tokia  skaisti, gaivi. Nekemsa poru ir patinka, kad bekvapis. Deja, oda pasidare problematiska todel sis geris gerai neuzmaskuoja rrimtu odos bedu verysad.gif

O galit palyginti su kitasi kremais su spalva?
Atsakyti