Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

Kokia ta oda mano g.gif Blizgėt ima nosis, ir skruostai palei nosį, ten poros didelės. O visur kitur normali lyg. Na kakta mėgsta pablizgėt, bet lengvai, nekelia nepatogumų. Nu aš iš pat pradžių ant rankos pabandžiau, nu jobtvaimat galvoju, kaip koks tinko sluoksnis. doh.gif Tai ant veido labai po mažai tepiau, ir visai gerai gavosi. thumbup.gif Padauginus būtų nekas. unsure.gif
Atsakyti
Aha, bet su padauginimu tai gal visi tokio tipo kremai nekaip atrodo - bent jau garnierą, kartą padauginusi, darbe prausiausi, nes tinkas konkretus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 05 05, 13:43)
Mano oda misri. Turejau rozini Skin79. Nepatiko jis man  schmoll.gif
Tame Etude House pilna visokiu ekstraktu, antioksidantu, tai nemanau, kad issausintu oda jis.

ne, tai jei jusu oda misri, tai viskas ok, bet aplamai sakau, kad pvz sausiaodem daznai netinka kai buna oil free.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 05, 20:54)
ne, tai jei jusu oda misri, tai viskas ok, bet aplamai sakau, kad pvz sausiaodem daznai netinka kai buna oil free.. smile.gif

o kaip tu savo odą vertini? Šiaip poros išsiplėtusios nelabai būna pas sausą odą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 05 05, 23:50)
o kaip tu savo odą vertini? Šiaip poros išsiplėtusios nelabai būna pas sausą odą g.gif

Zinau lotuliukas.gif sakyciau misri.. bet as galvoju, kad sausa.. nes neskaitant poru, visur kitur ziaaaaaauriai sausa doh.gif ir kosmetologe sake, kad misri is pradziu, bet poto kad sausa..o gal misri-dehidratuota.. nzn.. bet man tinka viskas tik kas labai sausai odai 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Vakar isbandziau BB skin 79 auksini meginuka, pagal tekstura berods jis labiau sausai odai skirtas, poras kemsa tai tikrai, siandien atsikeliau su 3 naujais spuogeliais. doh.gif doh.gif Pati priemone tai graziai ant veido atrode, oda tokia gaivi ir sviezia, puikus variantas vasarai baltaodems.
Atsakyti
Susidomejau ir as tuo Etude House All Day Strong smile.gif Kurios ilgiau naudoja, gal pastebejo ar nekemsa poru?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 05 06, 10:26)
Vakar isbandziau BB skin 79 auksini meginuka, pagal tekstura berods jis labiau sausai odai skirtas, poras kemsa tai tikrai, siandien atsikeliau su 3 naujais spuogeliais. doh.gif  doh.gif Pati priemone tai graziai ant veido atrode, oda tokia gaivi ir sviezia, puikus variantas vasarai baltaodems.

Taip, jis sausai odai.. man nepamainomas dalykas, tikrai kai baigsiu, pirksiu dar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 05 05, 20:29)
Aha, bet su padauginimu tai gal visi tokio tipo kremai nekaip atrodo - bent jau garnierą, kartą padauginusi, darbe prausiausi, nes tinkas konkretus doh.gif

drinks_cheers.gif Reikia labai gerai paskirstyti, būtent nedidelį kiekį. Dėl greito blizgėjimo, tai tas tiesa, mišrių odų savininkėms nepatiks. Bet gal Garnier neblogai turėtų suveikti žiemą rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, skaiciau visa diskusija, bet niekaip neapsisprendziu. Sugalvojau, kad noreciau pameginti vasarai BB cream, nes jis turetu but lengvesnis, ne taip kimst oda. Mano oda salyciau yra misri, tuo paciu dehidratuota. Kakta isberta spuogeliais, zandai su raudonom demem - plemais. Naudoju pudryte Bourjois Hm, ji man maskuoja ganetinai gerai. Bet norejau paklausti, gal kas panasaus maskavimo - efekto BB cream galetu rekomentuoti? 4u.gif Nes turiu tokia minti, kad man Bourjois pudryte kemsa poras, nes smakras, nosis, kakta inkstiruoti doh.gif Butu gerai, jei rekomenduotumet kazka, ka galima rasti Lietuvoj, nes nesisiunciu nieko is uzsienio, nelabai gaudausi, plius, nesinori su spalvyte apsisaut. Aciu mergaites, jei padesit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 05 10, 17:26)
Merginos, skaiciau visa diskusija, bet niekaip neapsisprendziu. Sugalvojau, kad noreciau pameginti vasarai BB cream, nes jis turetu but lengvesnis, ne taip kimst oda. Mano oda salyciau yra misri, tuo paciu dehidratuota. Kakta isberta spuogeliais, zandai su raudonom demem - plemais. Naudoju pudryte Bourjois Hm, ji man maskuoja ganetinai gerai. Bet norejau paklausti, gal kas panasaus maskavimo - efekto BB cream galetu rekomentuoti? 4u.gif  Nes turiu tokia minti, kad man Bourjois pudryte kemsa poras, nes smakras, nosis, kakta  inkstiruoti  doh.gif Butu gerai, jei rekomenduotumet kazka, ka galima rasti Lietuvoj, nes nesisiunciu nieko is uzsienio, nelabai gaudausi, plius, nesinori su spalvyte apsisaut. Aciu mergaites, jei padesit  4u.gif

Sveika, LT nieko negaliu rekomenduot, perku korejietiskus iš ebay, "sarminiai" man nelabai, neverti kainos.
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 05 10, 21:38)
Sveika, LT nieko negaliu rekomenduot, perku korejietiskus iš ebay, "sarminiai" man nelabai, neverti kainos.

Et, gaila verysad.gif
O ka Jus naudojate is korejietisku? Tuos visu isgirtus skin 79? Kaip nebijote padielkos nusipirkt is ebay? 4u.gif
Atsakyti