Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

as kiekviena diena dziaugiusi collin kremuku su spalva, matosi graziai truputi idegusi oda, o svarbiausia, man jos neelergizuoja ir neblizga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tulip: 21 balandžio 2012 - 22:19
Merginos, jus cia nusimanot apie tuos kremukus, ar galit man durnai paaiskinti, kuo skiriasi BB kremas nuo Tinted cream? Ar cia ne vienas ir tas pats? g.gif
Atsakyti
turiu siuos abu Dior pro youth skin
user posted image

MISSHA M Perfect Cover BB
user posted image

tai Dior yra blizgesnis ,bet lengviau dengias , Missha matinis labiau maskuoja .
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 04 22, 18:29)
Merginos, jus cia nusimanot apie tuos kremukus, ar galit man durnai paaiskinti, kuo skiriasi BB kremas nuo Tinted cream? Ar cia ne vienas ir tas pats?  g.gif

Ne, cia ne tas pats 4u.gif bent jau teoriskai.. biggrin.gif turiu i ta i ta.. seip BB kremas skaitosi Blemish balm, jis saugo nuo saules daznai, priesraukslinis, skaistina veida ir t.t zodziu turi daug f-ju ir tie jau orginalus BB, pirmieji, tai yra korejieciu dazniausia.. o Tinted cream yra dazniausia kremas su spalva, ir daugiau atlieka tiesiog lengvos pudros f-ja, o tiksliau drekinancio kremo su spalva.. as pvz turiu Estee lauder daywear tinted moisturize.. 4u.gif ir turiu Skin79 BB cream, tai jie totaliai skirias ir spalva, ir tekstura ir pojuciu ant veido 4u.gif p,s dar ziurint kokius BB cream ir kokius tinted lyginsim, nes yra BB kremu, kurie tikrai manau nlb skirias nuo tinted.. kaip kad pvz tas naujasis Garnier ar estee lauder.. bet as lyginu BB skin79 kremuka, ta kitaicu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 22 balandžio 2012 - 19:30
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 04 16, 16:16)
O as laukiu Etude House All Day Strong

user posted image

Nu va, ateinu su atsiliepimais. Labai labai geras BB. Net nepalyginsis su Skin 79. Nepadaro veido slapio ir riebaus. Toks sveikas, lengvai svytintas veidas. Maskuoja laaaabai gerai. Man net nereikejo jokio maskuoklio. Islieka irgi gerai smile.gif Emiau 3 numeri, tai spalva neiissigaskit nera tamsiaodem. O tokia sviesiai/vidutinei odai tinkanti. Vat del to nebent prasoviau, pati spalva neuztamsino veido, bet tonas netiko, jis kaip aprasyme rase, i geltonuma, tai biskeli gal skyresi nuo kaklo. Tai mastau ar nesti ta i isparduotuve ir sakytis kita spalva g.gif O siaip suuuuper kremas. Visom rekomeduoju smile.gif Beje, raso ant pakuotes Oil-free, be parabenu. Bet cia gal tas oil free reiskia, kad nera Mineral Oil, kuris buna beveik visuose BB kremuose.
Atsakyti
Artėjant vasarai visos nors kada girdėjusios ar turėjusios kremus su spalva, vėl ima jų ieškoti. Naudoju beveik vien tik Estee Lauder produkcija (veido priežiūros ir dekoratyvinę), tai nutariau pasidalinti įspūdžiais apie dvi siūlomas priemones.
Estee Lauder BB daywear: beveik kaip pudra, visai neblogai maskuoja, gan sausos tekstūros, puikiai suvaldys bent kiek riebesnę odą, bet tiks ir sausaodėms, kurios vasarą mėgsta suprakaituoti, nes ppudra neblogai kontroliuoja blizgesį. Veido blizgesio (ne švytėjimo) beveik nėra, todėl nemėgstančioms drėgnos odos efekto jis puikiausiai tiks. Jį galima naudoti ir po pudra, aš pati taip dažniausiai ir darau. Tą darau jau seniai (anksčiau naudojau Lancome). Bet iš esmės vasarai užtenka pilnai tik tokio kremo, jeigu siekiate kuo natūralesnio makiažo ir nenorit apkrauti odos. Kadangi aš pati esu mėgėja beveik nerealios odos vaizdo, tai naudoju po kremine pudra. Labai sausai odai, mano manymu, jis nėra tinkamas, nes sukuria sausumo įspūdį ir pojūtį. Labai didelė apsauga nuo saulės (UV 35), o tai yra labai gerai toms, kurios nemėgsta ir nesiekia įdegti. Yra dviejų atspalvių, kas leidžia reguliuoti atspalvį odos.

Visai kitoks produktas yra Daywear Sheer Tint. Visai kitoks produktas, kuris netiks mišriai ir riebiai odai, tačiau puikiai tiks sausai ir ir normaliai. Jis suvienodina spalva, maskuoja minimaliai, tačiau oda atrodo sveikai įdegusi, švytinti. Sukuria fėjos, neseniai ištrūkusios iš nuostabių drėgnų atostogų įspūdį smile.gif Na, nėra taip, kad veidas atrodo šlapias, bet nemėgstančioms blosgesnio veido - jis netiks. Jeigu mėgstate šviesią veido odą - tai jis sukuria arba pabrėžia įdegusį veidą, todėl ir vėl netiks. Bet bėgant kažkur į parduotuvę šeštadienio rytą, ar pusryčiaujant su kruasanais balkone ar lovoje - jis labai puikiai atrodo ir gerai padrėkina veidą, apsaugo nuo UV (10). Oda atrodo itin natūraliai, tik kaip jau minėjau oda tikrai patamsėja, todėl šviesiaodėms teks pasirūpinti ir kaklu ir ausimis smile.gif Paprastai jeigu dėvite tik jį, ir jau spėjote prisilakstyti, tuomet pravartu turėti sebumą sugeriančias servetėles, kurios sugeria tokius vasarinius veido simptomus smile.gif Aš naudoju Shiseido. Taigi jeigu važiuoju autobusu, kuriame net prilimpu prie kėdės nuo karščio ir prakaito - visuomet turiu servėtėles, kurios tikrai puikiai sutvarko veidą, o atrodo kaip nekalta servetėlė, kuria tiesiog pasišluostot. Oda mažiau prakaituoja ir tt. Bet aš jau čia išsiplėčiu į kitą temą smile.gif

Sėkmės besirenkančioms. Beje, kainos ir kiekiai jų skiriasi. Pirmojo (BB) - 30 ml, apie 140 lt, o Sheer - 50 ml, apie 240 lt. Pirkau Douglase, kur visada esu labai patenkinta aptarnavimu.
Atsakyti
merginos, o parduotuves turi kremu su spalva testeriu? mane domina lancome ir estee lauder.. kazkada siule kosmetologe maria galland krema su spalva, bet pasake, kad testeriu nebuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(BraveNewWorlds @ 2012 04 27, 09:16)
Visai kitoks produktas yra Daywear Sheer Tint.  Sukuria fėjos, neseniai ištrūkusios iš nuostabių drėgnų atostogų įspūdį smile.gif

Nu zinokit grazesnio palyginimo nesu girdejus.. bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif nu suuuuuuuper.. pati ji turiu ir labai patenkinta.. tik spalvyte labai jau kruopstaus istrynimo reikalauja.. ir jei padauginsi, tai biski murzinumo man bent jau priduoda.. bet seip super wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 04 24, 15:31)
Nu va, ateinu su atsiliepimais. Labai labai geras BB. Net nepalyginsis su Skin 79. Nepadaro veido slapio ir riebaus.  Beje, raso ant pakuotes Oil-free, be parabenu. Bet cia gal tas oil free reiskia, kad nera Mineral Oil, kuris buna beveik visuose BB kremuose.

o kokia jusu oda? nes skin 79 tas sidabrinis tai sausai odai.. man nepadaro odos slapios ir riebios.. 4u.gif beja, produktai su oil free sausiaodem netiks..bent man sausina siek tiek unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 03, 21:18)
Nu zinokit grazesnio palyginimo nesu girdejus..  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif nu suuuuuuuper.. pati ji turiu ir labai patenkinta.. tik spalvyte labai jau kruopstaus istrynimo reikalauja.. ir jei padauginsi, tai biski murzinumo man bent jau priduoda.. bet seip super wub.gif  wub.gif
Papildyta:
o kokia jusu oda? nes skin 79 tas sidabrinis tai sausai odai.. man nepadaro odos slapios ir riebios..  4u.gif beja, produktai su oil free sausiaodem netiks..bent man sausina siek tiek unsure.gif  4u.gif

Mano oda misri. Turejau rozini Skin79. Nepatiko jis man schmoll.gif
Tame Etude House pilna visokiu ekstraktu, antioksidantu, tai nemanau, kad issausintu oda jis.
Atsakyti
Po Tulpelytės rekomendacijų susigundžiau ir aš tuo Etude House All Day Strong, užsisakiau irgi Nr. 3, žiūrėsiu, kaip man tiks bigsmile.gif
Garnier BB vis dar naudoju, kai skubu ir nėra kada laukti, kol susigers kremas, kad galėčiau pasipudruoti mineraline pudra, bet atšilus orui, kakta gana greitai pradeda blizgėti.
Atsakyti
Aš irgi galiu pagirti tą Etude house bb kremuką. Taip pat 3 numerį. Spalva labai natūrali, šviesi. Soliariumą mėgstančioms nelabai tiktų, reiktų tamsesnės. Bet perbalusioms irgi ko gero ne. Tik velnias tas dozatorius, toks nepatogus, jau kaip pavaro, taip staigiai, tai ir kelnėm teko, ir kilimui. Ir neina kontroliuot išspaudžiamo kiekio, nes pilno paspaudimo man pasirodė per daug. Maskuoja jis stipriai, tai tepiau labai mažai. Ir galiu pasakyt lenkia jis visokias chanel ir tt. pudras. Tik kad aš prie birios mineralinės pripratus, bet Etude house puikiai atstojo man ją. Ir maskuoklio jokio paakiams jau nebereikia. Pliusas. bigsmile.gif Žodžiu, man visai patiko. Ai dar kiekis velniškai didelis, norėčiau lyg ir pasidalint su kažkuo, gal sesei patiks.. Bus matyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 05 gegužės 2012 - 19:16
Balalaika, o kokia jūsų oda?
Mano mišri, nebalta, dar ir pigmentuota, tai noriu, kad nesuriebėtų kakta, šiokio tokio maskavimo, ir kad nesimatytų pudros sluoksnio, nes šiaip naudoju mineralinę birią pudrą, ir tik vos vos.
Atsakyti