Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(Vi83 @ 2012 04 07, 16:08)
ar ta medium spalva labai sviesi, ar tiktu trupuciuka idegus?
ir dar neradau aprasyme sio kremuko, ar yra apsauga nuo saules kiek nors spf?

medium nera labai sviesi, bent jau man kaip tik siek tiek idegus tiks, raso, kad apsaugo nuo UV spinduliu 4u.gif vakar isbuvau visa diena - man patiko, bet veidas mano i riebuma, tai aisku i vakara pasiriebino T zona, bet tikrai naudosiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tulip: 07 balandžio 2012 - 16:23
QUOTE(tulip @ 2012 04 07, 17:22)
medium nera labai sviesi, bent jau man kaip tik siek tiek idegus tiks, raso, kad apsaugo nuo UV spinduliu  4u.gif vakar isbuvau visa diena - man patiko, bet veidas mano i riebuma, tai aisku i vakara pasiriebino T zona, bet tikrai naudosiu  thumbup.gif

aisku, dekui uz ats. Dar idomu, saket kad ne toki atsiunte koki uzsaket. O isvaizda buteliuko tokia pat kaip tame puslapyje kur uzsisaket, su auksiniu dangteliu, ar ir isvaizda buteliuko skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(Vi83 @ 2012 04 07, 16:44)
aisku, dekui uz ats. Dar idomu, saket kad ne toki atsiunte koki uzsaket. O isvaizda buteliuko tokia pat kaip tame puslapyje kur uzsisaket, su auksiniu dangteliu, ar ir isvaizda buteliuko skiriasi?

susirasinejau su jais, pasirodo visas aprasymas yra geras, tik foto bloga, buteliukas toks pat, tik ne su cinku ir vitaminu B uzrasyta, jie tokio ir neturi, pasirodo klaidinga foto idejo...butu ir pinigelius grazine, zodziu normali imone, be problemu, padekojo uz pastabas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tulip: 07 balandžio 2012 - 16:49
QUOTE(tulip @ 2012 04 07, 16:22)
medium nera labai sviesi, bent jau man kaip tik siek tiek idegus tiks, raso, kad apsaugo nuo UV spinduliu  4u.gif vakar isbuvau visa diena - man patiko, bet veidas mano i riebuma, tai aisku i vakara pasiriebino T zona, bet tikrai naudosiu  thumbup.gif

O kiek kainavo siuntimas dar ? kiek su viskuo kainavo kremas ? as lyg kaip ziurejau tai buvo tik dvi spalvos, sviesi kazkokia ir golden kita , tai kokia Jus cia uzsaket ? 4u.gif gal galima kaip nors pamatyt kaip atorod spalvyte ant pvz rankos ? siaip as naudoju krem pudras tokiu is sviesesniu atspalviu, ne visai baltaodems, tai tiktu ta spalvyte kazi ? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 04 08, 13:17)
O kiek kainavo siuntimas dar ? kiek su viskuo kainavo kremas ? as lyg kaip ziurejau tai buvo tik dvi spalvos, sviesi kazkokia ir golden kita , tai kokia Jus cia uzsaket ?  4u.gif gal galima kaip nors pamatyt kaip atorod spalvyte ant pvz rankos ? siaip as naudoju krem pudras tokiu is sviesesniu atspalviu, ne visai baltaodems, tai tiktu ta spalvyte kazi ? aciu  4u.gif

tiek ir kainavo kiek psl parasyta, nes siuntimas nuo 100Lt nemokamas, spalvyte medium, as skaitausi prie sviesiaodziu, bet man ji lyg i tamsuma, tai gal labaiu tiks vasara biski idegus, dar sunku viska pasakyti, tik kelios dienos tepuosi g.gif Padarysiu foto po svenciu 4u.gif Graziu velyku 4u.gif
Atsakyti
Isbandziau siandien BB Estee Lauder, niu ka as zinau, toks man jis kaip tonalinis, ir matosi ant veido, ir vistiek man norisi nusiplauti ji doh.gif
Atsakyti
Jis labai specifinis, sutinku, bet gal reikia mokėti paskirstyti ir imti nedidelį kiekį g.gif
Atsakyti
O as laukiu Etude House All Day Strong No 3. Ju yra 3 atspalviu:
1 - sviesiai, riebiai odai;
2 - kazkiek tamsesnis, sausai odai;
3 - raso full coverage, labiausiai maskuojantis spuogeliams, raudoniui.

Nors spuogelius iveikiau (tfu tfu tfu) paemiau 3, nes turiu kelias raudonas demeles po, galvoju gal pamaskuos jis man. Siaip kiek skaiciau tai visi gyre ji, kad maskavimas superinis, islieka ilgai blush2.gif Norejau imti ta, kur riebiai odai skirtas, bet galvoju labai nubalins jis mane, nes spalvyte tikrai balta balta. I sudeti (berods 2 ar 3 numeriu) ieina perlu pudra bigsmile.gif Turi SPF30, anti wrinkle, whitening smile.gif Tik vat cia nesamone, kad jei as turiu riebia oda, bet nesu balta kaip popierius, tai man jokio pasirinkimo ir nera biggrin.gif Biski nesamoningai cia padaryta g.gif Kazkaip manau sis BB tai ko man reikia, nebent su spalva prasausiu smile.gif Jei ka nesiu i isparduotuve lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Tulpelyte, pirkot turbūt iš ebay'jaus? Kiek kainavo?
Ar esat turėjusi kokių kitokių korijietiškų BB kremų?
Ir žinoma lauksiu atsiliepimų, kaip maskuoja.
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2012 04 17, 11:03)
Tulpelyte, pirkot turbūt iš ebay'jaus? Kiek kainavo?
Ar esat turėjusi kokių kitokių korijietiškų BB kremų?
Ir žinoma lauksiu atsiliepimų, kaip maskuoja.

Jo pirkau is Ebay is Bellogirl. Kiek zinau ji pati patikimiausia ir pardavineja visus produktus tiesiai is gamintoju. Esu turejusu Skin79 rozini, berods Beblesh vadinosi kazkaip tai. Nepasakyciau, kad jis man labai patiko, nes labai jau svytejo ant mano odos, toks su slapumu vos ne. Naudojau as ji vasara gal del to, bet neprilipo. Dabar susigundziau siuo. Kai atkeliaus butinai parasysiu atsiliepima smile.gif Bijau tik vieno, kad spalva netiks smile.gif Nes esu labai neutralios odos biggrin.gif ir labai sunku man rasti net ir pudra kuri atitiktu mano spalva doh.gif O mokejau 14 svaru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 17 balandžio 2012 - 11:28
Gal kas jau yra išbandę Dior Hydra Life BB?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 04 18, 10:57)
Gal kas jau yra išbandę Dior Hydra Life BB?

user posted image

Dar nea jis tik ka pasirode Prancuzijoje, bet skaiciau kad yra tik vieno atspalvio ir skirtas tamsiai odai 4u.gif
Atsakyti