Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

Merginos isbandziau as musu broliu latviu gamybos MADARA krema su spalva http://www.naturisim...c...&nme=Madara
Nera nei ko lyginti su Garneir BB. doh.gif Ta prasme - MADARA - tikrai pirktinas (turejau meginuka), nes : labai gerai isigeria, nepalieka JOKIO riebumo (Garnier'ius buvo man per riebus, tikrai kimso veido poras), jokio "kaukes efekto", tik lengvas svytejimas (oda lyg butu svelniai bruksteleta mineraline pudra). Tobulo maskavimo, aisku nera, bet sis kremas ir nera tam skirtas. (Taciau veido spalva sulygina, lengvai pamaskuoja ivairius paraudimus, kuriu pas mane nemazai). Vasarai - tiesiog idealus.
Vienzo, artimiausiais pirkinys aiskus. ax.gif
Mano oda siltuoju sezonu riebi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 04 balandžio 2012 - 09:06
QUOTE(Jugne @ 2012 04 04, 09:23)
Ar Lancome Aqua Fusion Teinte? Kokiam odos tipui tinkamas?

Mano mišri ir man idealus jau minėtas 'vienintelės' "lancome hydra zen neurocalm tinted Moisturiser" thumbup.gif

O Garnier BB baisus riebalas ir labai daug lieka paviršiuje, nors nedaug tepu. Kai tuo tarpu Lancome viskas puikiai ir lengvai susigeria, paviršiuje lieka lyg lengvai papudruota. Todėl iš šių renkuosi Lancome, jis vertas savo kainos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 04 balandžio 2012 - 15:06
QUOTE(Jugne @ 2012 04 04, 08:23)
Ar Lancome Aqua Fusion Teinte? Kokiam odos tipui tinkamas?

nea ne šita, nors gal čia senesnis leidimas g.gif , nes kai rinkausi tokio nemačiau. Aš naudoju lancome hydra zen neurocalm tinted Moisturiser. rašo kad visiems odos tipams.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 04 04, 14:44)
Aš naudoju lancome hydra zen neurocalm tinted Moisturiser. rašo kad visiems odos tipams.

O jusu koks odos tipas? As ieskau kas tiktu sausai odai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugne @ 2012 04 04, 14:59)
O jusu koks odos tipas? As ieskau kas tiktu sausai odai  unsure.gif

savo oda prie sausų priskirčiau, šaltuoju periodu labai išsausėja, vasara mišri jau būna. geriausia kad truputėli įpiltu pabandymui, tada matytumet kaip tinka ir patinka. man tik vienas minusas kad šviesiausias jų atspalvis man čiut tamsus tai ant viršaus kompaktine pašviesinu ir liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agsiux @ 2012 04 03, 21:42)
Labai lauksiu Jusu atsiliepimu  4u.gif

gavau kremuka, bet ne su cinku ir vitaminu B, bet su hyaluronique, tai parasaiu laiska, lauksiu atsakymo, ko tais bijau meginti ant savo jautraus veido g.gif
Atsakyti
gal kas galėtų rekomenduoti kokį nebrangų kremuką su spalva, kad būtų drėkinantis ir nesausinantis odos, suteiktų lygumo, o ne "kaukės" efektą . Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tulip @ 2012 04 05, 20:10)
gavau kremuka, bet ne su cinku ir vitaminu B, bet su hyaluronique, tai parasaiu laiska, lauksiu atsakymo, ko tais bijau meginti ant savo jautraus veido  g.gif

pasirodo jie neturi kitokio kremuko, tai isbandziau sita, taigis labai patiko, jokio kaukes efekto, matysiu kaip per diena cia man bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tulip @ 2012 04 06, 10:54)
pasirodo jie neturi kitokio kremuko, tai isbandziau sita, taigis labai patiko, jokio kaukes efekto, matysiu kaip per diena cia man bus  4u.gif

'

o koki atspalvi pirkot, kokio tipo Jusu oda, ar sviesi, ar tamsesne ? ar pamaskuoja kiek tas kremukas ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2012 04 06, 11:36)
'

o koki atspalvi pirkot, kokio tipo Jusu oda, ar sviesi, ar tamsesne ? ar pamaskuoja kiek tas kremukas ?  4u.gif

pirkau medium spalvyte, mano oda i sviesesne puse, labai jautri ir misri, siek tiek pamaskuoja, bent jau man uztenka 4u.gif keik jau isbuvau nuo ryto - odos nedirgina, kai su krempudromis nei valandos isbuti negaliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tulip @ 2012 04 06, 13:44)
pirkau medium spalvyte, mano oda i sviesesne puse, labai jautri ir misri, siek tiek pamaskuoja, bent jau man uztenka  4u.gif  keik jau isbuvau nuo ryto - odos nedirgina, kai su krempudromis nei valandos isbuti negaliu  doh.gif

Papasakokit vėliau, ar nekemša porų, ar neblizga?

Aš dabar naudoju tokį iš Lumene Arctic aqua
user posted image

Šiaip malonus, porų nekemša (man labai dažnas kremas dėl šito niuanso netinka), veidą padaro a la švytintį, tai reikia dar paskui papudruoti, jei nenori blizgėti. Kaip ir viskas patinka, bet kadangi čia pirmas tokio tipo kremas, tai bandysiu ir kitus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tulip @ 2012 04 06, 13:44)
pirkau medium spalvyte, mano oda i sviesesne puse, labai jautri ir misri, siek tiek pamaskuoja, bent jau man uztenka  4u.gif  keik jau isbuvau nuo ryto - odos nedirgina, kai su krempudromis nei valandos isbuti negaliu  doh.gif

ar ta medium spalva labai sviesi, ar tiktu trupuciuka idegus?
ir dar neradau aprasyme sio kremuko, ar yra apsauga nuo saules kiek nors spf?
Atsakyti