Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(Lu Lu @ 2012 03 29, 14:19)
o koki koks kremas su spalva labiausiai  tiktu riebiai odai, ar jie visi skirti visu tipu odai ?  4u.gif galvoju apie Estee Lauder BB .

bet jau kiek internete domejaus, tai estee lauder riebiai odai nelabai tiks, kiek skaiciau stsiliepimu, tai tinkamiausias pasirode clinique, pati planuoju ji vasarai isigyti
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2012 03 31, 08:01)
sveiki, isbandziau ir as skin79, BBauksiniam-sidabriniam indelyje:) wow...labai akivaizdus skirtumas, graziai lengvai tepasi, tik man jis per sviesus, reikia bronzanto bent vasarai...seip paliko ispudi.
beje, kuo jie ten skyriasi?ten ju yra skirtingu spalvu, bet visi "whitening" tai taip ir nesupratau... blush2.gif

Idekit foto, man jau galva susisuko nuo tu indeliu. doh.gif

Vakar vakare pries einant miegoti isbandzaiu meginuka a BB skin Pearl Luminous. lotuliukas.gif O viespatie su viespaciukais. doh.gif doh.gif doh.gif Blizgejimas nezmoniskas, visas veidas nusetas smulkiais blizguciais, ploviau 2 kartus, su 2 skirtingais plovikliais, bet vistiek ryte atsikeliau su zeruciais ant veido. lotuliukas.gif gal sakau bandysiu kaip highlaiteri panaudoti.
O labiausiai tai man patinka BB skin 79 ryskiai ruzavas, ir sviesiai ruzavas - The prestige cream.
Atsakyti
Isbandziau Garnier BB light spalvyte. Nors esu tamsoka siuo metu puikiausiai tiko. Bet jis man tooooks riebus pasirode .Oda labai blizgejo, turejau ant virsaus presuota pudra biski duoti. Bet su presuota pudryte jau super atrodo.

Tai va renkusi kuri cia imti. Nes labai vilioja naujas Une BB. Geras jis tuom , kad sudetis naturali, patvirtinta 4u.gif
user posted image

O beieeskant dar toks BB uzkliuvo :
L'Oreal Nude Magique BB cream
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 03 31, 13:59)

O beieeskant dar toks BB uzkliuvo :

sis turetu but i avon panasus, nes pats kremas baltas, su smulkiais pigmentais, kurie tepant issisklaido
Atsakyti
QUOTE(tulip @ 2012 03 31, 12:10)
[img]uzsisakiau sita, idomu ar tiks mano problematiskai odai  g.gif

As Collin naudoji toki :

user posted image

Tai nerealus thumbup.gif
Atsakyti
turiu Body shop'o krema su spalva- visai man nepatiko schmoll.gif
kazkda seniai esu bandzius actipur- sis graziau pasidengdavo ant veido ir uzmaskuodavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gerule: 02 balandžio 2012 - 21:31
QUOTE(agsiux @ 2012 04 02, 20:34)
Merginos,na pasidalinkit is kur perkat Collin ?  4u.gif

Jau seniau rasiau, kad pas kosmetologe, kolege dirba su sia firma tad dave pameginti meginuka. Kadangi labai patiko paprasiau, kad uzsakytu. Gal ir yra parsisiusti is kur nors g.gif
Atsakyti
http://www.beautylin...0ml-coll-2.html
as pirkau is cia, ryt jau turesiu 4u.gif
user posted image
o sito koks pilnas pavadinimas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tulip: 03 balandžio 2012 - 08:03
As jau kokie treti metai naudoju Sans Soucis Tinted Moisturizer SPF 12 - Bronze. Ir nieko geresnio neradau iki siol. oda mano labai sausa

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 03 31, 12:59)
Isbandziau Garnier BB light spalvyte. Nors esu tamsoka siuo  metu puikiausiai tiko. Bet jis man tooooks riebus pasirode .Oda labai blizgejo, turejau ant virsaus presuota pudra biski duoti. Bet su presuota pudryte jau super atrodo.

mano oda sausa, tai garnier bb pats tas 'pagal riebuma"
Atsakyti
Naudoju Lancome tai dedu labai dideli pliusa, oda gerai sudrėkinta, tuo pačiu spalva veido sulyginta, kažkiek pamaskuoja. Kasdienai puikus daiktas
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 04 04, 08:00)
Naudoju Lancome tai dedu labai dideli pliusa, oda gerai sudrėkinta, tuo pačiu spalva veido sulyginta, kažkiek pamaskuoja. Kasdienai puikus daiktas

Ar Lancome Aqua Fusion Teinte? Kokiam odos tipui tinkamas?
Atsakyti