Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

Pagaliau atejo ir mano Skin79 BB kremas, tad galiu pasakyti, kad is mano bandytu : actipur, nivea, lumene,lancom, madara, garinier - si tikrai skirciau i 1 vieta. Labai maloniai tepasi, toks minkstas ir labai drekinantis, labai lygiai issiskirsto, visai neblogai maskuoja, nes jis tikrai skalsesnis nei garnier ar nivea, bet kur kas lengvesnis nei aktipur. Tik mano atveju ziaurus minusas - jis tikrai sviesiaodems unsure.gif , mano naturaliai tamsesne oda, tai man jau uztepus gerokai per sviesi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana - Lissa @ 2012 03 26, 18:00)
Pagaliau atejo ir mano Skin79 BB kremas, tad galiu pasakyti, kad is mano bandytu : actipur, nivea, lumene,lancom, madara, garinier - si tikrai skirciau i 1 vieta. Labai maloniai tepasi, toks minkstas ir labai drekinantis, labai lygiai issiskirsto, visai neblogai maskuoja, nes jis tikrai skalsesnis nei garnier ar nivea, bet kur kas lengvesnis nei aktipur. Tik mano atveju ziaurus minusas - jis tikrai sviesiaodems unsure.gif , mano naturaliai tamsesne oda, tai man jau uztepus gerokai per sviesi verysad.gif

O koki betent jus turite ?
As irgi is amzon gavau 4 skirtingus meginukus is skin 79. Viena is ju ruzava isbandziau, labai patiko, maskavimas neblogas, lengvai tepasi. Veidas toks gaivus skaistus ir silkinis Atspalvis labai tiko, esu sviesiaode. Tik labai bijau kad spuogai neklitu, nes uzsienio forumuose pasiskaiciau kad jie poras kemsasi ir daznam atsiranda spuogu.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 26, 19:56)
O koki betent jus turite ?
As irgi is amzon gavau 4 skirtingus meginukus is skin 79. Viena is ju ruzava isbandziau, labai patiko, maskavimas neblogas, lengvai tepasi. Veidas toks gaivus skaistus ir silkinis Atspalvis labai tiko, esu sviesiaode. Tik labai bijau kad spuogai neklitu, nes uzsienio forumuose pasiskaiciau kad jie poras kemsasi ir daznam atsiranda spuogu.

Auksinis - sidabrinis 4u.gif nezinau net kaip pasakyt kokios spalvos buteliukas, bet manau, kad supratot tongue.gif as ir turejau meginuka rozinio, bet tikrai skirtumo nepastebejau ax.gif vienodai geri abu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana - Lissa @ 2012 03 26, 22:33)
Auksinis - sidabrinis 4u.gif  nezinau net kaip pasakyt kokios spalvos buteliukas, bet manau, kad supratot tongue.gif  as ir turejau meginuka rozinio, bet tikrai skirtumo nepastebejau ax.gif  vienodai geri abu bigsmile.gif

As turiu sausa oda, tai matau skirtuma.. nes auksinis-sidabrinis geriau tepas 4u.gif
Atsakyti
na o gal yra bandžiusių šį biodermos photoderm MAX SPF50+ tinted kremuką? šito spf nemažas smile.gif tik įdomu kaip maskavimas ir pati spalva
user posted image
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 03 27, 18:32)
na o gal yra bandžiusių šį biodermos photoderm MAx SPF50+  tinted kkremuką? šito spf nemažas  smile.gif  tik įdomu kaip maskavimas ir pati spalva
http://www.pharmasho...teinte-40ml.jpg

Maskavimas labai prastas, beveik jo nera, ner ka lygint su kitais tos pacios paskirties kremais. Pernai vasara buvau nusipirkusi. Turejau j mesti lauk, nes po savaites naudojimo visa veida spuogais ispyle. doh.gif
Atsakyti
Garnier BB riebesnis ir labiau kremiškesnis už Lancome Zen. Pastarasis žymiai lengvesnės kategorijos. Bandysiu Garnier dar mažiau tepti, gal padauginau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 03 27, 20:22)
Maskavimas labai prastas, beveik jo nera, ner ka lygint su kitais tos pacios paskirties kremais. Pernai vasara buvau nusipirkusi. Turejau j mesti lauk, nes po savaites naudojimo visa veida spuogais ispyle. doh.gif

ot velnias doh.gif doh.gif o jau galvojau apie šį kremą.. mano oda ir taip labai jautri, linkusi į bėrimą, tai ieškau kažkokio kremuko su spalva, kuris nealergizuotų ir panašiai, bet žiūriu, kad mažai vilčių tokį rast.. doh.gif
Atsakyti
Isbandziau Luvos molio veido krema su abrikosu kauliuku aliejumi ir rezultatu esu labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
o koki koks kremas su spalva labiausiai tiktu riebiai odai, ar jie visi skirti visu tipu odai ? 4u.gif galvoju apie Estee Lauder BB .
Atsakyti
sveiki, isbandziau ir as skin79, BBauksiniam-sidabriniam indelyje:) wow...labai akivaizdus skirtumas, graziai lengvai tepasi, tik man jis per sviesus, reikia bronzanto bent vasarai...seip paliko ispudi.
beje, kuo jie ten skyriasi?ten ju yra skirtingu spalvu, bet visi "whitening" tai taip ir nesupratau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2012 03 31, 09:01)
sveiki, isbandziau ir as skin79, BBauksiniam-sidabriniam indelyje:) wow...labai akivaizdus skirtumas, graziai lengvai tepasi, tik man jis per sviesus, reikia bronzanto bent vasarai...seip paliko ispudi.
beje, kuo jie ten skyriasi?ten ju yra skirtingu spalvu, bet visi "whitening" tai taip ir nesupratau... blush2.gif

Yra skirtingu spalvu indeliu, bet BB tonas yra tok pat. Sitas auksiniam/sidabriniam indely skirtas sausai odai, o ruzavas - misriai/riebiai odai. 4u.gif
Atsakyti