Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

gal galit pakomentuoti, maždaug kokio tamsumo šio kremo atspalvis? bijau, kad nebūtų per tamsus, esu gan šviesios odos
Bioderma Sebium mat teinte fluid
user posted image
taip pat, gal galite rekomenduoti kokių kitų firmų kremus su šviesiu atspalviu? smile.gif
Atsakyti
Isbandziau ir as BB, is interneto parsisiunciau nemokama meginuka (buvo ju net trys), bet man jis per sunkus... Sausai odai gal ir patiktu, maniske normali/misri. Plius kita diena keli spuogeliai iskilo, jautesi, kad oda "nekvepuoja", o man tai - baisus minusas. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 22 kovo 2012 - 19:15
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 03 22, 19:15)
Isbandziau ir as BB, is interneto parsisiunciau nemokama meginuka (buvo ju net trys), bet man jis per sunkus... Sausai odai gal ir patiktu, maniske normali/misri. Plius kita diena keli spuogeliai iskilo, jautesi, kad oda "nekvepuoja", o man tai - baisus minusas.  schmoll.gif

Kokį bandėt?
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 03 22, 23:05)
Kokį bandėt?

aha, is is ku meginukus nemokamus siuntetes ?
Papildyta:
gal yra bandziusiu Clinique Age Defense BB Cream SPF 30? tas pavadinimas gali suklaidinti, age defence ,tai del apsaugos nuo saules, ne del priesraukslinio poveikio
user posted image
http://www.sephora.c...ldPaginate=true
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2012 03 22, 17:46)
Klausykit, o Euro vaistinėj nerasiu Actipur kremo?  g.gif

Bent jau aš jo eurovaistinėj niekada nemačiau. Čia galima rasti vaistinių sąrašą, kur Actipur turėtų būti parduodamas http://www.balticpha...istiniu-sarasas

Papildyta:
Gal yra bandžiusių Embryolisse Complexion Illuminating Veil BB Cream?
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 03 23, 01:22)
Gal galima butu suzinoti is kur siuntetes?  ax.gif
Nes irgi noreciau isbandyti sy krema..bet gal pirmiausia meginukus reiketu pabandyti  smile.gif

Sveiki, ieskokit Garnier Uk - facebooke - ten uzpildziau anketele ir maziau nei uz savaites atejo trys meginukai, nezinau, ar dar tesiasi sitas siuntimas. Ai, bet cia UK..kazin ar iki Lietuvos sius. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Dajulita @ 2012 03 22, 10:05)
Kokį bandėt?

Garnier BB ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 25 kovo 2012 - 11:39
Šiandien nusipirkau stebuklingąjį BB biggrin.gif Bet pasirinkau Garnier, nors ratus sukau aplink Estee Lauder (kaina 149 lt.). Tik tiek, kad pastarasis BB žymiai tirštesnis, turi daugiau apsauginio SPF ir sunkesnės konsistencijos, Garnier labai kreminis ir gaivus. Pažaisiu. Gal vėliau pasirinksiu Estee Lauder arba kt.

Ne pirmus metus naudoju Lancome Hydra Zen Teinte Tinted Moisturizer, kolkas nr. vienas iš kremų - spalvų veidui.
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 03 22, 13:42)
gal galit pakomentuoti, maždaug kokio tamsumo šio kremo atspalvis? bijau, kad nebūtų per tamsus, esu gan šviesios odos
Bioderma sebium mat teinte
user posted image
taip pat, gal galite rekomenduoti kokių kitų firmų kremus su šviesiu atspalviu?  smile.gif

Turiu aš šį. Pas mane irgi oda prie šviesesnių, tai spalva man puikiai tinka, tikrai šitas kremas tiks tik šviesiaodėms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 25, 19:30)
Turiu aš šį. Pas mane irgi oda prie šviesesnių, tai spalva man puikiai tinka, tikrai šitas kremas tiks tik šviesiaodėms.  4u.gif

o sakykit kaip atspalvis, nera toks saltas, i pilksvuma?
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2012 03 25, 20:42)
o sakykit kaip atspalvis, nera toks saltas, i pilksvuma?

Nėra į pilkumą. Man tai tas atspalvis idealiai tinka, aš perku šviesiausių atspalvių pudras. Bet aišku ir nemaskuoja, taip sulygina veido spalvą ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 26, 07:39)
Nėra į pilkumą. Man tai tas atspalvis idealiai tinka, aš perku šviesiausių atspalvių pudras. Bet aišku ir nemaskuoja, taip sulygina veido spalvą ir viskas  mirksiukas.gif

Man jis kazkaip sunkiai tepasi, isigeria greit bet lieka tokie gumuleliai unsure.gif
Papildyta:
Gal turi Garnier BB ir gali palyginti su Bioderma? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 26 kovo 2012 - 08:41
QUOTE(FoxLady @ 2012 03 26, 09:41)
Man jis kazkaip sunkiai tepasi, isigeria greit bet lieka tokie gumuleliai unsure.gif
Papildyta:
Gal turi Garnier BB ir gali palyginti su Bioderma? smile.gif

Žinok, man irgi sunkiai tepėsi, bet aš prieš tai tepiau dar Sebium AKN kremuką berods. Paskui pabandžiau ant švaraus veido, tai geriau buvo. Ir reikia nepadauginti. Nėra, kad jis man patiktų labai. Ir nenaudoju jo dabar.
Turiu ir Garnier BB biggrin.gif (geriau paklaustum, ko aš neturiu lotuliukas.gif ) Garnier toks tirštas, riebesnis, o Bioderma lengvesnis, skystokas. Garnier nesigumulioja, gan greit susigeria, bet man truputį per riebus (oda mišri), blizgesys greitai išlenda. Maskuoja abu maždaug vienodai, nors gal Garnier šiek tiek daugiau. Biodermos kremukas neturi Spf, neturi anti age funkcijos. Ir šiaip užsitepus Biodermos praktiškai nesimato skirtumo nei buvo prieš tai unsure.gif
Atsakyti