Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(Miaška @ 2012 03 14, 15:39)
Nesutinku biggrin.gif
Aš su savo 40+ ir pigmentinėmis dėmėmis šiandien išgirdau - o, tavo dėmės visai prapuolė! Ir kaip tik jaučiuosi gerai užsimaskavusi. Tiesa, raukšlių nelabai turiu, bet man ir buvo esmė gauti SPF apsauga bei užmaskuoti pigmentines dėmes.

o jus Garnier light spalvyte pirkot?
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 03 14, 16:36)
o jus Garnier light spalvyte pirkot?

Taip, po žiemos neįdegusiai odai pats tas, nors nesu labai šviesiaodė.
Atsakyti
as nesenai nusipirkau dior hydra life krema, 1 numeri, patinka, graziai atrodo, su sviesa atspindinciom dalelem, tik toks jausmas kad kemsa poras, nes jei uzsitepu viena diena, kita diena pradeda keltis koks giluminis spuogas, ko jau senai nebudavo...tai ir vakar buvau uzsitepus visa grazi pravaiksciojau, o snd jau spuogas skaudus keliasi zandikaulio srity..
Atsakyti
QUOTE(atkaklioji @ 2012 03 14, 21:12)
tai ir vakar buvau uzsitepus visa grazi pravaiksciojau, o snd jau spuogas skaudus keliasi zandikaulio srity..

sakot giluminiai nuo to unsure.gif retai kada manau jie nuo kosmetikos buna.. tiesiog gal sutapimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 03 14, 16:39)
Nesutinku biggrin.gif
Aš su savo 40+ ir pigmentinėmis dėmėmis šiandien išgirdau - o, tavo dėmės visai prapuolė! Ir kaip tik jaučiuosi gerai užsimaskavusi. Tiesa, raukšlių nelabai turiu, bet man ir buvo esmė gauti SPF apsauga bei užmaskuoti pigmentines dėmes.

Keista g.gif Gal tas kremas labiau pigmentines maskuoti tinka? Nes man kelių spuogelių/randelių tikrai neužmaskavo... O jums visą dieną atlaikė? Ta prasme- nesubėgo į raukšleles ar dėmes kokias? Esu turėjus porą kremų su atspalviu, tai man po pusės dienos jau paakiuose kremas subėgęs būdavo, o vietomis spalva nuėjus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2012 03 14, 22:06)
Keista g.gif  Gal tas kremas labiau pigmentines maskuoti tinka? Nes man kelių spuogelių/randelių tikrai neužmaskavo... O jums visą dieną atlaikė? Ta prasme- nesubėgo į raukšleles ar dėmes kokias? Esu turėjus porą kremų su atspalviu, tai man po pusės dienos jau paakiuose kremas subėgęs būdavo, o vietomis spalva nuėjus blush2.gif

Užmaskavo viską - ir porą paraudimų nuo neseniai išmėsinėtų spuogų biggrin.gif
Dėl subėgimo - vis apsižiūrinėjau, nes šiandien pirmą kartą tepiausi, bet normaliai, niekas nenubėgo, tik kakta į vakarą kiek blizgėti pradėjo, tiesiog spustelėjau ją popieriniu rankšluosčiu ir vėl ok.
Klausimas, kaip tai atrodys vasarą, per karščius... g.gif
Kol kas naudosiu tikrai tą kremą, bet neatsilaikysiu ir atsisiųsiu tą skin79 taip pat.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 03 14, 14:26)
O jus nenorit biski pasiskaityt temos pora psl atgal, nes apie tai jau daug kartu rasyta  smile.gif kokius mln ismeta doh.gif skin79 suvedi i google ir ji ir ismeta.. jo tik 1 spalva

Skaičiau aš tą temą. Jei žmogus klausia, vadinasi, jam neaišku, sunku atsakyti, tai ignoruokite smile.gif O ne iš karto eik skaityt temos... nu neaišku man. Komentare apie milijonus visai ką kitą turėjau omenyje. Žinau, kad viena spalva, aš ne to gi klausiu. Klausiu išbandžiusiu, kurio tekstūrą patiko labiau? Pavyzdžiui, ir paprasti kremai su spalva, vieni labiau "pudriniai" būna, sunkesni, kiti visai beveik kaip įprastas kremas. Aš BB nei vieno nesu bandžiusi, man čia naujiena. Tai man ir įdomu, pvz Misshos, jei jis turi atspalvius, tai panašu į kreminę pudrą kažkiek ar ne? Aš vat to nesuprantu. Iš viso pirmam kartui, kad suprasti, kas tai yra, kokį labiau apsimoka pirkti? Skin79 ar Misshos?
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 14, 14:39)
Ką tas reiškia - pudrinis? Nu maskuoja jis.  ax.gif Dar nemačiau tokios pudros, kremo su spalva, kurį būtų sunku ant veido tepti.

Na vieni būna skalsesni, kiti tirštesni. Man tai labai jaučiasi, kai kuriuos produktus malonu naudoti, kitus – ne. Mano odai tinka tik lengvos tekstūros. Pudrinis... na, kaip jau minėjau, pavyzdžiui kremai su spalva vieni yra tokie, kur nuo kreminės pudros praktiškai nesiskiria, nors pagal idėją kremas su spalva gi turėtų būti lengvesnis ir neapkrauti veido. Tai va man ir įdomu, ta Missha, jos užsitepus atrodai kaip su pudra ar ne, nu sorry merginos, bet niekaip nepagaunu, nors net jų puslapyje naršiau ir skaičiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 03 15, 12:21)
Na vieni būna skalsesni, kiti tirštesni.  Man tai labai jaučiasi, kai kuriuos produktus malonu naudoti, kitus – ne. Mano odai tinka tik lengvos tekstūros. Pudrinis... na, kaip jau minėjau, pavyzdžiui kremai su spalva vieni yra tokie, kur nuo kreminės pudros praktiškai nesiskiria, nors pagal idėją kremas su spalva gi turėtų būti lengvesnis ir neapkrauti veido. Tai va man ir įdomu, ta Missha, jos užsitepus atrodai kaip su pudra ar ne, nu sorry merginos, bet niekaip nepagaunu, nors net jų puslapyje naršiau ir skaičiau  lotuliukas.gif

Apie Missha nieko negaliu pasakyt, nes nebandžiau. Skin79 berods tirštokas, gerai drėkina, vidutiniškai maskuoja, tinka tik šviesiaodėms. Man šitas Skin79 atstoja ir drėkinamąjį kremą, ir pudrą rolleyes.gif Pabandykite youtube pasižiūrėti, ten turėtų aiškiai matytis kaip atrodo veidas su missha ant veido ir be, ir pamatysit.
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 15, 12:40)
Man šitas Skin79 atstoja ir drėkinamąjį kremą, ir pudrą  rolleyes.gif

O as pastebejau, kad man jis geriausia atrodo ir denges is kart po drekininamo kremo wub.gif bet mano oda sausa
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 03 15, 12:21)
Papildyta:

Na vieni būna skalsesni, kiti tirštesni.  Man tai labai jaučiasi, kai kuriuos produktus malonu naudoti, kitus – ne. Mano odai tinka tik lengvos tekstūros. Pudrinis... na, kaip jau minėjau, pavyzdžiui kremai su spalva vieni yra tokie, kur nuo kreminės pudros praktiškai nesiskiria, nors pagal idėją kremas su spalva gi turėtų būti lengvesnis ir neapkrauti veido. Tai va man ir įdomu, ta Missha, jos užsitepus atrodai kaip su pudra ar ne, nu sorry merginos, bet niekaip nepagaunu, nors net jų puslapyje naršiau ir skaičiau  lotuliukas.gif

Aš turiu Missha tai man labiau panašu į krempudrą, nei į kremą, dengiasi gražiai ir maskuoja gerai, tepu šepetėliu, ir irgi prieš jį pasitepu dar drekinanciu kremu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papliauška: 15 kovo 2012 - 17:42
QUOTE(amber123 @ 2012 03 15, 15:11)
O as pastebejau, kad man jis geriausia atrodo ir denges is kart po drekininamo kremo  wub.gif bet mano oda sausa

O mano mišri, tai užtenka ir to BB drėkinimo, o vasarą išvis bus per akis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 03 14, 22:09)

Kol kas naudosiu tikrai tą kremą, bet neatsilaikysiu ir atsisiųsiu tą skin79 taip pat.

Šindien išbandžiau garnier bb light, nu pirmas įspūdis tai labai liuks,
matysu kaip toliau, man svarbiausia,kad nekimštų porų.
o gal galima būtų su jumis kooperuotis, kad kai sau siųsitės tą skin79, kad ir man to pačiu užsakytumėt, ar būtų įmanoma ? blush2.gif
Atsakyti