QUOTE(amber123 @ 2012 03 14, 14:26)
O jus nenorit biski pasiskaityt temos pora psl atgal, nes apie tai jau daug kartu rasyta
kokius mln ismeta
skin79 suvedi i google ir ji ir ismeta.. jo tik 1 spalva
Skaičiau aš tą temą. Jei žmogus klausia, vadinasi, jam neaišku, sunku atsakyti, tai ignoruokite
O ne iš karto eik skaityt temos... nu neaišku man. Komentare apie milijonus visai ką kitą turėjau omenyje. Žinau, kad viena spalva, aš ne to gi klausiu. Klausiu išbandžiusiu, kurio tekstūrą patiko labiau? Pavyzdžiui, ir paprasti kremai su spalva, vieni labiau "pudriniai" būna, sunkesni, kiti visai beveik kaip įprastas kremas. Aš BB nei vieno nesu bandžiusi, man čia naujiena. Tai man ir įdomu, pvz Misshos, jei jis turi atspalvius, tai panašu į kreminę pudrą kažkiek ar ne? Aš vat to nesuprantu. Iš viso pirmam kartui, kad suprasti, kas tai yra, kokį labiau apsimoka pirkti? Skin79 ar Misshos?
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 14, 14:39)
Ką tas reiškia - pudrinis? Nu maskuoja jis.
Dar nemačiau tokios pudros, kremo su spalva, kurį būtų sunku ant veido tepti.
Na vieni būna skalsesni, kiti tirštesni. Man tai labai jaučiasi, kai kuriuos produktus malonu naudoti, kitus ne. Mano odai tinka tik lengvos tekstūros. Pudrinis... na, kaip jau minėjau, pavyzdžiui kremai su spalva vieni yra tokie, kur nuo kreminės pudros praktiškai nesiskiria, nors pagal idėją kremas su spalva gi turėtų būti lengvesnis ir neapkrauti veido. Tai va man ir įdomu, ta Missha, jos užsitepus atrodai kaip su pudra ar ne, nu sorry merginos, bet niekaip nepagaunu, nors net jų puslapyje naršiau ir skaičiau