Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

Skaitineju jus komentarus ir vis dar neapsisprendziu, kuri geriau pirkti ar skin79 ar missha, pastaraji ziurejau ebay, tai ten kaip suprantu su atspalviais, nes ten nemazas pasirinkimas ir buteliukai skirtingi, tai galvoju, kuri geriau imti, jei mano oda sviesi, bet vasarai, gal idegsiu kazkiek, tad gal galetu kas parokemduoti. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 03 13, 17:29)
Eurokose akcija galioja iki kovo 27 berods  mirksiukas.gif
o baltaodems kuri Skin79 geriau rinktis nepamenu auksini ar rozini? blush2.gif
o kaip uzsisakei per tarpininkes? labai noreciau uzsisakyti tik niekad to nedarius, gal atsirastu daugiau norinciu?

Auksinis - normaliai, sausai odai, o rožinis buteliukas - mišriai, riebiai odai. Tai tik tuo ir tesiskiria, drėkinimu. Kaip Amber rašė, abu jie balti. mirksiukas.gif
QUOTE(miss_ @ 2012 03 13, 17:45)
oho...na net nezinau kokia mano oda skaitosi....ji yra svelniai gelsva, visad konsultantes parenka "honey" atspalvi pudrytes...o vasara, kazin idegus, kaip tas skin79 atrodytu ant veiduko? smile.gif

Net neįsivaizduoju, sunku prognozuoti ax.gif Manau, kad gali būti per šviesus. Man turbūt tiktų su EŽ ant viršaus, o dar tamsesnei odai, tai net nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Malverne @ 2012 03 13, 21:32)
Skaitineju jus komentarus ir vis dar neapsisprendziu, kuri geriau pirkti ar skin79 ar missha, pastaraji ziurejau ebay, tai ten kaip suprantu su atspalviais, nes ten nemazas pasirinkimas ir buteliukai skirtingi, tai galvoju, kuri geriau imti, jei mano oda sviesi, bet vasarai, gal idegsiu kazkiek, tad gal galetu kas parokemduoti. Aciu  4u.gif

Jei oda sviesi, tai abieju firmu tiks. Jei tamsi, tai geriau tada turbut Missha, nes ten yra atspalviu pasirinkimas. Na, zodziu, jei planuojat degintis, tai gal geriau tamsesni is Missha tada g.gif

Bandykit parsisiust meginuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintee: 13 kovo 2012 - 23:17
Sveikos smile.gif
Paskaitinėjus temą, nusipirkau pamėgint tą Garnier - tikrai neblogai, nes taip ir neišmokau gražiai pasipudruot, toks kremas labai gelbėja padėtį biggrin.gif
Klausimėlis galinčioms palyginti: ar skin79 mažiau spalvina negu garnier? Nes man garnieras kiek per daug "pudrinis", norėtųsi mažiau spalvos. Ir ar skin79 su SPF?
Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 03 13, 22:16)
Jei oda sviesi, tai abieju firmu tiks. Jei tamsi, tai geriau tada turbut Missha, nes ten yra atspalviu pasirinkimas. Na, zodziu, jei planuojat degintis, tai gal geriau tamsesni is Missha tada  g.gif

Bandykit parsisiust meginuku  4u.gif

O is kur galima parsisiust meginuku, is to pacio ebejaus?
O jei imti missha, kuris kazi atspalvis butu geriausias, jei esu sviesi , nu bet truputi idegsiu vistiek vasara, kaip manot?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 03 14, 10:59)
ar skin79 mažiau spalvina negu garnier? Nes man garnieras kiek per daug "pudrinis", norėtųsi mažiau spalvos. Ir ar skin79 su SPF?

Skin79 baltas/pilkas 4u.gif pagooglinkit ismes mln vaizdu ir bus gal aiskiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 03 14, 12:23)
Skin79 baltas/pilkas  4u.gif pagooglinkit ismes mln vaizdu ir bus gal aiskiau  smile.gif

Kai milijonus išmeta, tai nebežinai ir ką rinktis smile.gif Tas missha su spalva yra? Pudrinis ar ne? O skin79 baltas? Kas išbandžiusios, kuris lengviau tepasi, kuris skalsesnis? Kurį lengviau ant odos užtepti?
Atsakyti
QUOTE(Malverne @ 2012 03 14, 11:09)
O is kur galima parsisiust meginuku, is to pacio ebejaus?
O jei imti missha, kuris kazi atspalvis butu geriausias, jei esu sviesi , nu bet truputi idegsiu vistiek vasara, kaip manot?
4u.gif

Taip, meginuku ebejuj buna 4u.gif

Misshos as tiek Signature, tiek Perfect cover emiau 21 numeriuka testerius, bet man ju pats atspalvis skyresi.. Siaip abu buvo pakankamai sviesus.

Mielai patarciau, betgi kaip zinot, kiek Jus idegsit per vasara smile.gif Jei labai daug nesideginat, gal koks 23 tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 03 14, 12:37)
Kai milijonus išmeta, tai nebežinai ir ką rinktis  smile.gif Tas missha su spalva yra? Pudrinis ar ne? O skin79 baltas? Kas išbandžiusios, kuris lengviau tepasi, kuris skalsesnis? Kurį lengviau ant odos užtepti?

O jus nenorit biski pasiskaityt temos pora psl atgal, nes apie tai jau daug kartu rasyta smile.gif kokius mln ismeta doh.gif skin79 suvedi i google ir ji ir ismeta.. jo tik 1 spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 14 kovo 2012 - 13:26
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 03 14, 12:37)
Kai milijonus išmeta, tai nebežinai ir ką rinktis  smile.gif Tas missha su spalva yra? Pudrinis ar ne? O skin79 baltas? Kas išbandžiusios, kuris lengviau tepasi, kuris skalsesnis? Kurį lengviau ant odos užtepti?

Ką tas reiškia - pudrinis? Nu maskuoja jis. ax.gif Dar nemačiau tokios pudros, kremo su spalva, kurį būtų sunku ant veido tepti.
Atsakyti
Vakar bandziau ta Garnier BB isreklamuotaji g.gif Nu kazkoks skystas, tikrai tobulai odai skirtas, kad vos vos atspalvi uzdetu, o norint, kad kazka uzmaskuotu- niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2012 03 14, 14:45)
Vakar bandziau ta Garnier BB isreklamuotaji g.gif  Nu kazkoks skystas, tikrai tobulai odai skirtas, kad vos vos atspalvi uzdetu, o norint, kad kazka uzmaskuotu- niekaip schmoll.gif

Nesutinku biggrin.gif
Aš su savo 40+ ir pigmentinėmis dėmėmis šiandien išgirdau - o, tavo dėmės visai prapuolė! Ir kaip tik jaučiuosi gerai užsimaskavusi. Tiesa, raukšlių nelabai turiu, bet man ir buvo esmė gauti SPF apsauga bei užmaskuoti pigmentines dėmes.
Atsakyti