Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(dagli @ 2012 03 11, 12:05)
o jis bent kiek maskuoja?

Maskuoja labai nedaug. Iškilusių spuogelių ar ryškesnių dėmelių neužmaskuos - tam būtų reikalingi maskuokliai, jeigu norima paslėpti tokius trūkumus.
Atsakyti
sveiki,labai sudomino tas skin79 bb goldenas, uzsisakiau ji, atkeliau per 3sav. kazkur nes is korejos sius...tai db begsiu medizoti lumene ar garnier:)
kazkada turejau (seniai labai, laimingu studentavimo laikais) oriflame ir avon su atspalviai-abudu kimso poras...tikiuosi, kremukai per tiek laiko patobulejo:)
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2012 03 11, 15:17)
Na kiek uzsakydavau is Korejos tai per 7-10 dienu  atkeliaudavo thumbup.gif

tiesa sakant, as tik imeciau i krepseli, nupirksiu ryt.. blush2.gif
nusipirkau ta garnier-WOWOWOWOWOWOW!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif nezinau, ar verta ta kita siustis?negi jis bus DAR bigsmile.gif geresnis?
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2012 03 11, 14:16)
nusipirkau ta garnier-WOWOWOWOWOWOW!!!!!!!!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif nezinau, ar verta ta kita siustis?negi jis bus DAR  bigsmile.gif geresnis?

suprantu,kad patiko labai, pasidalinkite ispudziais 4u.gif

maciau, dar yra nivea Q10 su atspalviu, idomu kaip tas, gal bandete kuri nors ir pakomentuotumet.
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2012 03 11, 15:16)
nusipirkau ta garnier-WOWOWOWOWOWOW!!!!!!!!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif nezinau, ar verta ta kita siustis?negi jis bus DAR  bigsmile.gif geresnis?

Garnier ir Skin79 skirtingi labai. Garnier labiau panašus į kremą su spalva, o Skin79 geriau maskuoja, spf didesnis, anti agind yra. Žodžiu, jei yra galimybė, rekomenduoju ir šitą išbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(.neringute. @ 2012 01 18, 13:51)
Actipur pirkdavau Kaune, Gedimino gatveje, gydomosios kosmetikos vaistineje smile.gif
Dabar jau yra atsirade Seimos vaistinese kiek zinau. Meginuku anksciau turedavo daug, dabar sake galima gauti pas odos gydytojas ju nebent, gal kai kur ir turetu pabandyt, bet siaip sunkiai.
Siaip kosmetika Noreva (Actipur) tikrai nebloga, butent skirta gydymui, nes toks pats kremas yra ir be spalvos kiek pamenu.

Šiaip Actipur mėginėlių turi kosmetologai, kurie bendradarbiauja su Noreva LED, taip pat su jais bendradarbiaujantys dermatologai.
Taip, Actipur linija turi kremą be spalvos, skirtą dienai, ir kremukus su spalva. Mano asmeniniu pastebėjimu, kremas be spalvos labai stipriai riebaluotis ir blizgėti skirtai odai ilgiau suteikia matinį atspalvį. Kremukų su spalva pliusas tas, kad naudojant juos, neužkemšamos odos poros, nes kremas nekomedogeninis(puikiai maišosi su odos išskiriamai riebalais-sebumu, todėl nesusidaro "kamščiai".
jei kam Klaipėdoje reikia mėginėlių - galite susisiekti:) visų neapdalinsiu(man negaila, bet gaunu tikrai nedidelį kiekį jų), bet užeiti ir pasitepti, pažiūrėti kuris atspalvis tinka labiau-visada prašom:)
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 12, 11:01)
Garnier ir Skin79 skirtingi labai. Garnier labiau panašus į kremą su spalva, o Skin79 geriau maskuoja, spf didesnis, anti agind yra. Žodžiu, jei yra galimybė, rekomenduoju ir šitą išbandyti  mirksiukas.gif

aciu uz issamu atsakyma. Tada turiu uzsakyti. Nors man to garnier visiskai uztenka (kol kas) tiek tiek, kad paakius tai galetu pamaskuoti:)
Atsakyti
As tai gavau skin79, ir jau i isparduotuve isnesiau biggrin.gif

Tai kaip vistik gerai, kad kartu gavau ir meginukus - ruzavo, ir to auksinio. Tai galejau isbandyt. Man VEL spalva netinka doh.gif Sakiau viskas, pirksiu meginukus pries pirkdama, kiekgi galima doh.gif

O siaip ispudziai - maskuoja tikrai daugiau nei Garnier, bet maziau nei Missha (Signature arba Cover BB creams). Mano oda misri, tai veidas neblizga, atrodo naturaliai, nesukuria kaukes efekto. Ten kazkokiu spuogu ar raudonu demiu neuzmaskuos aklinai, bet odos spalva tikrai graziai palygina.

Sakyciau, toks aptimalus variantas, nes Garnier tai mano manymu tobulos odos turetojoms labiau skirta smile.gif Na, arba norincioms atrodyt visiskai naturaliai. Jei kazka norisi maskuoti, tai Skin79 pats tas. O jei norisi, kad jokio spuogo/demeles/taskelio nesimatytu, tada geriausiai is Missha imt. Na, cia mano subjektyvus pastebejimai be abejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 03 12, 10:18)
bet ji galima tik uzsisakyti is kitur, taip?
cia kur praeituos psl. daug apie ji kalbeta?

Taip. Aš pirkau iš ebay. Taip, apie jį buvo daug kalbėta ankstesniuose puslapiuose. mirksiukas.gif

QUOTE(miss_ @ 2012 03 12, 12:20)
aciu uz issamu atsakyma. Tada turiu uzsakyti. Nors man to garnier visiskai uztenka (kol kas) tiek tiek, kad paakius tai galetu pamaskuoti:)

Nėra už ką. Tik atkreipkite dėmesį, kad šitas Skin79 tinka šviesią odą turinčioms, nes jis iš pradžių net pepilkina veidą, o po to susilygina su oda. Jei jūsų odos atspalvis labiau eina link medium, tai abejoju, ar tiks. Jei pudras perkate šviesiausių atspalvių, tada turėtų tikti. Jei jums Garnier visiškai užtenka ir patinka, nežinau ar verta šitą pirkti, nes, sakau, Skin79 visiškai kitoks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opus3 @ 2012 03 12, 22:22)
kur to garnier yra pirkti?:S šian vaistinių porą perėjau, maximoj taip pat nėr..

Eurokose akcija galioja iki kovo 27 berods mirksiukas.gif

QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 13, 09:36)
Tik atkreipkite dėmesį, kad šitas Skin79  tinka šviesią odą turinčioms, nes jis iš pradžių net pepilkina veidą, o po to susilygina su oda.

o baltaodems kuri Skin79 geriau rinktis nepamenu auksini ar rozini? blush2.gif
o kaip uzsisakei per tarpininkes? labai noreciau uzsisakyti tik niekad to nedarius, gal atsirastu daugiau norinciu?
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 13, 11:36)
Taip. Aš pirkau iš ebay. Taip, apie jį buvo daug kalbėta ankstesniuose puslapiuose.  mirksiukas.gif
Nėra už ką. Tik atkreipkite dėmesį, kad šitas Skin79  tinka šviesią odą turinčioms, nes jis iš pradžių net pepilkina veidą, o po to susilygina su oda. Jei jūsų odos atspalvis labiau eina link medium, tai abejoju, ar tiks. Jei pudras perkate šviesiausių atspalvių, tada turėtų tikti. Jei jums Garnier visiškai užtenka ir patinka, nežinau ar verta šitą pirkti, nes, sakau, Skin79  visiškai kitoks.  4u.gif

oho...na net nezinau kokia mano oda skaitosi....ji yra svelniai gelsva, visad konsultantes parenka "honey" atspalvi pudrytes...o vasara, kazin idegus, kaip tas skin79 atrodytu ant veiduko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2012 03 13, 17:45)
o vasara, kazin idegus, kaip tas skin79 atrodytu ant veiduko? smile.gif

Tai galima parudint.. as manau naudosiu skin79 su EZ vasara smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dagli @ 2012 03 13, 17:29)
o baltaodems kuri Skin79 geriau rinktis nepamenu auksini ar rozini? blush2.gif

ner skirtumo, jie abu balti smile.gif 4u.gif
Atsakyti