Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(mimoza:) @ 2010 04 19, 14:57)
Kremas su spalva yra labai lengvas, nelabai maskuoja, suvienodina veido spalva mirksiukas.gif
Vasarai geras dalykas smile.gif

be to jo nereikia nuplauti vakare, kaip suprantu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 04 19, 16:39)

Po visų krempudrų ar toninių kremu reikia vakare nusiplauti veidą ir išsitepti naktiniu kremu arba maitinančiu ar drėkinančiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 19 balandžio 2010 - 14:47
mane irgi domina sis kremas, vakar sarmoi kaip tik apziurinejau lancome krema spalvyte buvo nr.2, bandziau ant rankos toks visai nieko, teiravausi ar riebiai odai tinka sake taip tinka, bet va iskylo klausimas o ji galima kiekviena diena naudot, logiskai mastant galima juk jis lengvesnis nei krempudra g.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 04 19, 17:06)
mane irgi domina sis kremas, vakar sarmoi kaip tik apziurinejau lancome krema spalvyte buvo nr.2, bandziau ant rankos toks visai nieko, teiravausi ar riebiai odai tinka sake taip tinka, bet va iskylo klausimas o ji galima kiekviena diena naudot, logiskai mastant galima juk jis lengvesnis nei krempudra g.gif

Nu tai kaip ir krempudrą, gi kasdien galima naudot.
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 04 19, 18:06)

Man su normalia/misria po kokiu 4 val. labai blizga kakta doh.gif
Atsiliepimuose apie dior kosmetika yra daug info apie dior tonini krema. Tai manau, kad kitas bus dior smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 04 19, 14:39)

Kaipgi nereikia nuplauti? biggrin.gif Juk bet kokiu atveju, ar darotės makiažą, ar vaikščiojat be jo, vakare veidą tai prausiat, valot pieneliu, gaivinat toniku... biggrin.gif

O šie spalvinantys dar ir pateplioja drabužius, kaklą ištepus smile.gif
Atsakyti
Is DIOR temos 4u.gif

QUOTE(Vitulka @ 2009 10 15, 18:54)
šiandiena kremas išbandytas tept prieš tai netepant nieko.
tepant greitai prie odos "prilimpa", pirmas tepimas "lengvas", bet jei paskui noris pamaliavot labiau ant veido, nebeišeina.
ir vaizdelis įdienojus labai labai nekoks. Lyg kremas ir veido oda būtų atkibę vienas nuo kito, kremas sau, oda sau, net matos potepio rėželiai  doh.gif
iš tolo natūraliai atrodo, bet iš arti žiūrint verkt noris  doh.gif
nežinau kas čia kaltas, ryt dar bandysiu tept prieš drėkinantį kremą, gal atrodys geriau dry.gif

QUOTE(Vitulka @ 2009 10 23, 02:18)
praėjo savaitė po mano eksperimentų su Dior HydrAction.
buvo išbandyta tept trim būdais biggrin.gif
ir vis dėl to radau geriausią.
dabar HydrAction tepu ant gaivinančio kremo, man jis panašus į drėkinantį. Ir ką matau veidrodyje beveik patinka. Ryte veidas atrodo glow, nėra visiškai matinis, bet ir neblizga. Įdienojus veido oda atrodo kaip ištepta taukais, blizga nerealiai. Man patinka švytėjimas, bet toks virš visko biggrin.gif
todėl šian sugalvojau, kad reik pabandyt tept meteoritus ant viršaus. Ir žinokit veido oda atrodė gražiai, nes tas blizgėjimas ne blizgėjimas, o švytėjimas labiau  rolleyes.gif
pats HydrAction labai fainas, tepas lengvai, susigeria greitai, sulygina veido spalvą, didelių paraudimų ar spuogo neužmaskuoja aišku, bet veidas atrodo labai natūraliai. Ir sesė klausė, ką su veidu dariau nail.gif:
dabar kai radau sau geriausią variantą, galiu sakyt, kad Dior kremas su spalva patinka labiau nei Lancone aqua teint  ax.gif

QUOTE(Zvirblis @ 2009 10 23, 18:18)
man vienareiksmiskai jis geresnis uz Lancome - lengviau tepesi, spalva man labiau tiko, svelnesnis, naturalesnis toks. Bet geriausias buvo chanel (nors gal del spalvos - jis tarsi isykdavo)...

QUOTE(Krisanta @ 2009 12 05, 19:43)
user posted image

Neseniai nusipirkau... Super... ir Nr 1
Konsultantė sakė, kad jis tinka mišriai odai, o sausai jos siūlo kažką kitą...
Jokios pudros nebepirksiu...
4u.gif

QUOTE(*rasa* @ 2009 12 16, 23:46)
As taip pat si kremuka turiu - tai labai patenkinta esu  thumbup.gif sis kremukas mano odai (misriai) labiau tinka, negu lancome, taciau lancome kazkaip skalsesnis buvo  ax.gif taciau dior - labiau patinka, kadangi oda nebeblizga  thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(veiva @ 2010 01 08, 22:26)
Labuka, noriu Jusu patarimo  4u.gif
Del nestumo nebesilankau soliariume, tai veido oda tokia svelniai tariant pabalusi  biggrin.gif , kurio numeriuko reiktu man sio kremuko su spalva 1 ar 2
user posted image
Ar ji tepate tiesiai ant veido, ar pries tai dar pasitepate kremuku paprastu ?  4u.gif

QUOTE(*rasa* @ 2010 01 09, 12:58)
As naudoju 2 nr ir esu labai patenkinta, nes oda labai naturaliai atrodo, nors as pati nesilankau soliariumuose  ax.gif jis man labiau patinka ir tinka negu lancome, nes mano oda misri - riebi  smile.gif bet lancome labiau patiko, nes lengviau tepasi  smile.gif as tai is pradziu pasitepu su dieniniu kremu,  o veliau si krema, nes nusiprausus veida, man ji kartais traukia  ax.gif

QUOTE(*rasa* @ 2010 01 09, 17:20)
Aga sitas  smile.gif as naudojau 2 nr, bet jis palyginus su Dior - tamsesnis jeigu ka  ax.gif

QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 02 16, 12:11)
sveikutes, noreciau as jusu paklausti del sio kremuko, nors daug kartu buvo kalbeta, visa tema perskaiciau, bet vistiek gal kuri atsakys, nes jau dauguma turbut turit, ar sio kremuko nr1 spalvyte labai sviesi? nes mano veidas toks sviesus, bet ne baltas 4u.gif
user posted image

QUOTE(Krisanta @ 2010 02 16, 12:32)
Mano veidas šviesus, bet taip pat ne baltas ir man jis tinka idealiai....
Susilaukiu daug komplimentų, kad pagražėjusi...kai pasitepu šį kremuką... O veidas atrodo labai natūraliai, nesimato, kad ko ir yra....
4u.gif

QUOTE(*rasa* @ 2010 02 16, 19:26)
Mano veidas irgi sviesus, bet naudoju 2 nr - irgi tinka idealiai  biggrin.gif

QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 02 17, 12:41)
mano oda irgi misri, ir ka pries tai naudodavau, niekada neislindo sausumas po kremais unsure.gif reikes tada tepti pries tai kremu. pirkau ne nuejus i parduotuve mirksiukas.gif negalejau spalvos issirinkti su meginiais. kadangi maniau esanti tikrai sviesi, tai maniau bus pats tas. siaip nera kad netiktu spalvyte, bet noretusi tikrai siek tiek tamsiau smile.gif

QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 02 17, 12:56)
aha, labai naturaliai atrodo bigsmile.gif  4u.gif
ir siaip tikrai labai graziai ziurisi veidukas wub.gif vis lakstau prie veidrodziu ziureti lotuliukas.gif dabar tik zandukus su skaistalais uztepti siek tiek tereikia, akytes padazyti ir tobulas makiazas dienai thumbup.gif

Atsakyti
dabar pasimeciau visai, skaiciau skaiciau o ypac kur apie DIOR krema dau pasisakymu atkelta is senesnes temos, ta as isivaizdavau kad krema ta su spalva reikia tepti tiesiai ant veido pries tai nepasitepant jokiu paprastu kremu, ar as klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 04 19, 22:12)
dabar pasimeciau visai, skaiciau skaiciau o ypac kur apie DIOR krema dau pasisakymu atkelta is senesnes temos, ta as isivaizdavau kad krema ta su spalva reikia tepti tiesiai ant veido pries tai nepasitepant jokiu paprastu kremu, ar as klystu g.gif

Galima pries tonini krema nesitept su dieniniu, jei drekinimo pakanka. Man truko (cia apie lancome) 4u.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
QUOTE(mimoza:) @ 2010 04 19, 21:23)
Galima pries tonini krema nesitept su dieniniu, jei drekinimo pakanka. Man truko (cia apie lancome) 4u.gif

nu gerai bet realiai kremas nereikalingas ar ne g.gif nes kaip supratau bent lancome(nes tik lancome apziurejau parduotuvei) tai tai jis atlieka tiek drekinamo kremo funkcija tiek pudros, nu zodziu pasimeciau reikia pirkti ir bandyti kitaip nebus
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 04 19, 21:51)
rolleyes.gif

nu gerai bet realiai kremas nereikalingas ar ne g.gif nes kaip supratau bent lancome(nes tik lancome apziurejau parduotuvei) tai tai jis atlieka tiek drekinamo kremo funkcija tiek pudros, nu zodziu pasimeciau reikia pirkti ir bandyti kitaip nebus

realiai visi tie kremai atlieka dieninio kremo funkciją

bet jei kieno odai dar mažai ir tepa dar kažkokį kremą po juo,tai nemanau tada ar yra skirtumas ar ant viršaus tepti lengvą pudrą ar kremą su spalva, vistiek gaunasi veidas nemažai apkrautas.
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 04 19, 22:11)
realiai visi  tie kremai atlieka dieninio kremo funkciją

bet jei kieno odai dar mažai ir tepa dar kažkokį kremą po juo,tai nemanau tada ar yra skirtumas ar ant viršaus tepti lengvą pudrą ar kremą su spalva, vistiek gaunasi veidas nemažai apkrautas.

aha jus teisi drinks_cheers.gif
siaip manau jau geriau krema su spalva dienos begyje naudot nei kokia pudra kad ir lengvesne.
dabar iskylo klausimas kaip suratau Dior skirtas labaiu misriai riebiai odai o Lancome visiems tipams g.gif
Atsakyti