Is DIOR temos
QUOTE(Vitulka @ 2009 10 15, 18:54)
šiandiena kremas išbandytas tept prieš tai netepant nieko.
tepant greitai prie odos "prilimpa", pirmas tepimas "lengvas", bet jei paskui noris pamaliavot labiau ant veido, nebeišeina.
ir vaizdelis įdienojus labai labai nekoks. Lyg kremas ir veido oda būtų atkibę vienas nuo kito, kremas sau, oda sau, net matos potepio rėželiai
iš tolo natūraliai atrodo, bet iš arti žiūrint verkt noris
nežinau kas čia kaltas, ryt dar bandysiu tept prieš drėkinantį kremą, gal atrodys geriau
QUOTE(Vitulka @ 2009 10 23, 02:18)
praėjo savaitė po mano eksperimentų su Dior HydrAction.
buvo išbandyta tept trim būdais
ir vis dėl to radau geriausią.
dabar HydrAction tepu ant gaivinančio kremo, man jis panašus į drėkinantį. Ir ką matau veidrodyje beveik patinka. Ryte veidas atrodo glow, nėra visiškai matinis, bet ir neblizga. Įdienojus veido oda atrodo kaip ištepta taukais, blizga nerealiai. Man patinka švytėjimas, bet toks virš visko
todėl šian sugalvojau, kad reik pabandyt tept meteoritus ant viršaus. Ir žinokit veido oda atrodė gražiai, nes tas blizgėjimas ne blizgėjimas, o švytėjimas labiau
pats HydrAction labai fainas, tepas lengvai, susigeria greitai, sulygina veido spalvą, didelių paraudimų ar spuogo neužmaskuoja aišku, bet veidas atrodo labai natūraliai. Ir sesė klausė, ką su veidu dariau
:
dabar kai radau sau geriausią variantą, galiu sakyt, kad Dior kremas su spalva patinka labiau nei Lancone aqua teint
QUOTE(Zvirblis @ 2009 10 23, 18:18)
man vienareiksmiskai jis geresnis uz Lancome - lengviau tepesi, spalva man labiau tiko, svelnesnis, naturalesnis toks. Bet geriausias buvo chanel (nors gal del spalvos - jis tarsi isykdavo)...
QUOTE(Krisanta @ 2009 12 05, 19:43)
Neseniai nusipirkau... Super... ir Nr 1
Konsultantė sakė, kad jis tinka mišriai odai, o sausai jos siūlo kažką kitą...
Jokios pudros nebepirksiu...
QUOTE(*rasa* @ 2009 12 16, 23:46)
As taip pat si kremuka turiu - tai labai patenkinta esu
sis kremukas mano odai (misriai) labiau tinka, negu lancome, taciau lancome kazkaip skalsesnis buvo
taciau dior - labiau patinka, kadangi oda nebeblizga
Papildyta:
QUOTE(veiva @ 2010 01 08, 22:26)
Labuka, noriu Jusu patarimo
Del nestumo nebesilankau soliariume, tai veido oda tokia svelniai tariant pabalusi
, kurio numeriuko reiktu man sio kremuko su spalva 1 ar 2
Ar ji tepate tiesiai ant veido, ar pries tai dar pasitepate kremuku paprastu ?
QUOTE(*rasa* @ 2010 01 09, 12:58)
As naudoju 2 nr ir esu labai patenkinta, nes oda labai naturaliai atrodo, nors as pati nesilankau soliariumuose
jis man labiau patinka ir tinka negu lancome, nes mano oda misri - riebi
bet lancome labiau patiko, nes lengviau tepasi
as tai is pradziu pasitepu su dieniniu kremu, o veliau si krema, nes nusiprausus veida, man ji kartais traukia
QUOTE(*rasa* @ 2010 01 09, 17:20)
Aga sitas
as naudojau 2 nr, bet jis palyginus su Dior - tamsesnis jeigu ka
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 02 16, 12:11)
sveikutes, noreciau as jusu paklausti del sio kremuko, nors daug kartu buvo kalbeta, visa tema perskaiciau, bet vistiek gal kuri atsakys, nes jau dauguma turbut turit, ar sio kremuko nr1 spalvyte labai sviesi? nes mano veidas toks sviesus, bet ne baltas
QUOTE(Krisanta @ 2010 02 16, 12:32)
Mano veidas šviesus, bet taip pat ne baltas ir man jis tinka idealiai....
Susilaukiu daug komplimentų, kad pagražėjusi...kai pasitepu šį kremuką... O veidas atrodo labai natūraliai, nesimato, kad ko ir yra....
QUOTE(*rasa* @ 2010 02 16, 19:26)
Mano veidas irgi sviesus, bet naudoju 2 nr - irgi tinka idealiai
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 02 17, 12:41)
mano oda irgi misri, ir ka pries tai naudodavau, niekada neislindo sausumas po kremais
reikes tada tepti pries tai kremu. pirkau ne nuejus i parduotuve
negalejau spalvos issirinkti su meginiais. kadangi maniau esanti tikrai sviesi, tai maniau bus pats tas. siaip nera kad netiktu spalvyte, bet noretusi tikrai siek tiek tamsiau
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 02 17, 12:56)
aha, labai naturaliai atrodo
ir siaip tikrai labai graziai ziurisi veidukas
vis lakstau prie veidrodziu ziureti
dabar tik zandukus su skaistalais uztepti siek tiek tereikia, akytes padazyti ir tobulas makiazas dienai