Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(Renata123 @ 2012 03 03, 00:23)
Sveikos! 4u.gif
Susidomejau ir as tuo BB kremu, butent Skin79.
Gal galite trumpai apsviesti, kuom skiriasi auksines, ruzavos ir oranzines spalvos buteliukuose kremukai?
Skaiciau, kad juos gali padirbineti...
Kadangi, jus labiau patyrusios, gal galite pasakyti, ar sie originalus ar ne? g.gif

kuom skirias oranzinis nzn, bet kuo skirias rozinis ir auksinis cia jau aprasyta, paskaitykit pora psl atgal.. smile.gif as pirkau is ebey, viskas ten ok, jei pardavejas patikimas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 03 02, 17:28)
biggrin.gif  tai jus tada nieko nenaudokit.. nes visur parabenu yra.. ir toj Loreal ju dar daugiau manau  biggrin.gif loreal nebijot naudot o BB bijot  g.gif

as ne bijau, o nenoriu. Ir butent todel ir loreal nesirenku. O ir parabenu tikrai ne visur yra..negi jau taip blogai nenoret kazko kas gali sukelt rimtu sveikatos problemu, ypac kai yra alternatyvu..
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2012 03 03, 14:25)
as ne bijau, o nenoriu. Ir butent todel ir loreal nesirenku. O ir parabenu tikrai ne visur yra..negi jau taip blogai nenoret kazko kas gali sukelt rimtu sveikatos problemu, ypac kai yra alternatyvu..

bet jei jus daugiau pasigilintumet apie tuos parabenus, tai suprastumet, kad ne visi jie sukelia vezi.. cia aisku kiekvieno pasirinkimas, bet jei norit visiskai be ju kad butu, tai i tokias kosmetikas net neziurekit, o tik i naturalias ir tai ne visas.. smile.gif
Atsakyti
AVON soliutions smile.gif tik kazko kemsa poras...reiks kitko dairytis..
Atsakyti
Garnier BB kremas kemša ? g.gif
Atsakyti
As tai Madara firmos kremuka su atspalviu naudoju antrus metus ir esu patenkinta...Latviu gamybos,turi eko zenkliuka mirksiukas.gif
Atsakyti
O man visai patinka tas Garnier BB kremas blush2.gif Aš iš viso pastaruoju metu pradėjau nebekęsti tų visų sunkių makiažo pagrindų / pudrų, nors anksčiau niekada iš namų neišeidavau nemaskavusi veido. Mano oda nėra ideali, bet mano požiūris į odą keičiasi. Joks storas pudros sluoksnis ant veido realybėje neatrodys gražiau (aišku aš nekalbu apie maskavimą fotosesijoms, nuotraukoms, filmavimams ir pan.) nei natūrali oda, kurią reikia natūraliai gražinti ir puoselėti. O lengvi BB kremai tik suvienodina odos spalvą, suteikia šiek tiek spindesio, gaivumo - ir tai labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aureya @ 2012 03 09, 20:30)
O man visai patinka tas Garnier BB kremas  blush2.gif Aš iš viso pastaruoju metu pradėjau nebekęsti tų visų sunkių makiažo pagrindų / pudrų, nors anksčiau niekada iš namų neišeidavau nemaskavusi veido. Mano oda nėra ideali, bet mano požiūris į odą keičiasi. Joks storas pudros sluoksnis ant veido realybėje neatrodys gražiau (aišku aš nekalbu apie maskavimą fotosesijoms, nuotraukoms, filmavimams ir pan.) nei natūrali oda, kurią reikia natūraliai gražinti ir puoselėti. O lengvi BB kremai tik suvienodina odos spalvą, suteikia šiek tiek spindesio, gaivumo - ir tai labai gerai  smile.gif

o kokios atspalvio pirkai?
ar jis apskirtai tik vieno atspalvio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 03 10, 19:05)
o kokios atspalvio pirkai?
ar jis apskirtai tik vieno atspalvio? g.gif

Yra 2 spalvų - šviesi (Light) ir tamsesnė (Medium). Aš pirkau Light, nes mano oda šviesi. Medium, manyčiau, tiktų toms, kurių oda iš prigimties tamsesnė arba įdegusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aureya @ 2012 03 10, 19:01)
Yra 2 spalvų - šviesi (Light) ir tamsesnė (Medium). Aš pirkau Light, nes mano oda šviesi. Medium, manyčiau, tiktų toms, kurių oda iš prigimties tamsesnė arba įdegusi  smile.gif

oi as tai visiska baltaode, reiskia man t.p. reikia light.
pirmadieni nusipirksiu ja butinai, tik va baiminuos,kad nekimstu poru labai.
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 03 10, 20:49)
oi as tai visiska baltaode, reiskia man t.p. reikia light.
pirmadieni nusipirksiu ja butinai, tik va baiminuos,kad nekimstu poru labai.

Man asmeniškai porų nekemšą, nes to BB kremo konsistencija labai lengva. Ant odos jis tepasi labiau kaip drėkinamasis kremas, nei maskuojamasis. Tiesa, kai tepu jį ant savo odos, jis iš karto nesusigeria, turiu palaukti apie 5 minutes, kad įsigertų ir nustotų blizgėti. Bet čia aišku kiekvienai skirtingai, priklausomai nuo odos savybių. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aureya @ 2012 03 10, 21:00)
Man asmeniškai porų nekemšą, nes to BB kremo konsistencija labai lengva. Ant odos jis tepasi labiau kaip drėkinamasis kremas, nei maskuojamasis. Tiesa, kai tepu jį ant savo odos, jis iš karto nesusigeria, turiu palaukti apie 5 minutes, kad įsigertų ir nustotų blizgėti. Bet čia aišku kiekvienai skirtingai, priklausomai nuo odos savybių.  rolleyes.gif

o jis bent kiek maskuoja?
Atsakyti