Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(amber123 @ 2012 02 29, 20:12)
Tikrai nenoriu cia kazko itikinet ar pan.. tai nereiskia, kad ir jum taip tiks kaip man biggrin.gif

Tai as jo jau seniai laukiu, gal dvi savaites, kaip uzsisakiau, tai jau kaip ir nieko nepakeisi biggrin.gif

QUOTE(amber123 @ 2012 02 29, 20:12)
O kad butu ir kremas ir pudra ir t.t tai taip nebus schmoll.gif jei jus sausiaode..  4u.gif drekinimo man is jo vien tikrai neuztenka.. ir manau ner ant svieto tokio produkto, is kurio uztektu ta prasme tokio BB.. sausiaodei

Pas mane oda siaip misri, skruostai labai issauseja ziema, vasara lengvesne krempudra galiu tept ant toniku nuvalytos odos (nes su kremu nebent skruostus tept, kakta pati is saves "pasikremuoja" doh.gif )

Na, ziuresim, kas cia gausis. Va, Garnier BB tai, manau, sausiaodem labai tiktu, bet jis tikrai paskirtim savo skiriasi, sakyciau, kremas su spalva, o ne BB..
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 29, 21:27)
Na, ziuresim, kas cia gausis. Va, Garnier BB tai, manau, sausiaodem labai tiktu, bet jis tikrai paskirtim savo skiriasi, sakyciau, kremas su spalva, o ne BB..

Galiu pasakyt is savo patirties, kad jos kremas su spalva neatstos kremo sausiaodem.. aisku, ta sausa oda sausai nelygu, bet as kad ir kokios firmos nuo pigiausios iki brangiausios naudociau, man vis tiek pries tai reikia normalaus drekinimo, t.y kremo 4u.gif
Atsakyti
Bandysiu 2 skirtingus BB uzsisakyt siandien, kad mazai nepasirodytu. doh.gif Vasara arteja, bus puiki apsauga nuo saules ir kartu light makiazas . bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 29, 21:44)
Bandysiu 2 skirtingus BB uzsisakyt siandien, kad mazai nepasirodytu. doh.gif  Vasara arteja, bus puiki apsauga nuo saules ir kartu light makiazas . bigsmile.gif

nebus per sviesus vasarai? 4u.gif as tai siulyciau viena pabandyt.. gal nepatiks.. cia gi visom skirtingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 29, 21:49)
nebus per sviesus vasarai?  4u.gif as tai siulyciau viena pabandyt.. gal nepatiks.. cia gi visom skirtingai 4u.gif

drinks_cheers.gif
jei esat vidutinio tamsumo, tikrai bus per šviesus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 29, 20:49)
nebus per sviesus vasarai?  4u.gif as tai siulyciau viena pabandyt.. gal nepatiks.. cia gi visom skirtingai 4u.gif

As labai balta, niekada neidegu ir nesideginu net. doh.gif

Kam idomu ,cia svedu mergaite kalba apie Amber isbandyta BB krema, video pabaigoje demontruoja kaip tepa nat veido.
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 29, 22:36)
Tai jo, PIRMA karta buna labai idomu  biggrin.gif O visus kitus, jau nebelabai...  blush2.gif Ypac ingredientai  biggrin.gif

biggrin.gif
o as dar toki krema su spalva turiu.. Estee lauder daywear ten su spf 15, antioxidantais ir t.t cia tik naujoj jau pakuoteje.. tai jis vasarai tiesiog wub.gif wub.gif toks pilkas, ir paruduoja is kart.. paryskina idegi ir t.t
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 29, 22:11)
biggrin.gif
o as dar toki krema su spalva turiu..

Ne nu biggrin.gif Amber sazines turek, as dar ano BB nesulaukiau biggrin.gif

Kokiai odai skirtas? ax.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 29, 23:33)
Ne nu  biggrin.gif Amber sazines turek, as dar ano BB nesulaukiau  biggrin.gif
Kokiai odai skirtas?  ax.gif

Persiprasau, bet cia tokia tema lotuliukas.gif 4u.gif sitas EL tipo visiems odos tipams.. mano pasikartosiu sausa 4u.gif jis jau ne BB.. bet EL turi ir BB naujas kazkoks isejas produktas.. sitas, kuri as turiu tiesiog kremas su spalva.. sakau, jis priduoda rudumo.. tai arba vidutinio sviesumo veidui galima det, norint priduot spalvos, arba vasara jau ruda oda kas nori paryskint, nenaudojant pudros pvz.. maskuot jis nesakyciau, kad maskuoja bet nu kadangi priduoda spalva, tai kazkiek ir pamaskuoja.. kvepia dieviska agurkais.. sitas produktas trb ilgiausia mano noretas dalykas is mano turimu biggrin.gif siulyciau pries tai pasibandyt, ar aplamai jum patiks.. 4u.gif
Atsakyti
O Skin79 BB kremuose yra parabenu? Labai vilioja, bet nenoriu kazko kas gali vezi sukelt...
Siandien parduotuveje dar isbandziau Loreal BB cream (nude magique ar pan vadinasi), tai patinka, bet per tamsus man jis..nors dar ir dabar ant rankos graziai laikosi..ir dar girdejau daug geru atsiliepimu apie 17 BB cream. Isbandziau, irgi visai nieko, bet bijau kad man butu per tamsus velgi. Nors ir kaina jo labai vilioja (£7) o atsiliepimai tai is vis nuostabus, vos vienas kitas nekoks. Nezinau ka dabar daryti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TexSy @ 2012 03 02, 19:25)
O Skin79 BB kremuose yra parabenu? Labai vilioja, bet nenoriu kazko kas gali vezi sukelt...
Siandien parduotuveje dar isbandziau Loreal BB cream (nude magique ar pan vadinasi), tai patinka, bet per tamsus man jis..nors dar ir dabar ant rankos graziai laikosi..ir dar girdejau daug geru atsiliepimu apie 17 BB cream. Isbandziau, irgi visai nieko, bet bijau kad man butu per tamsus velgi. Nors ir kaina jo labai vilioja (£7) o atsiliepimai tai is vis nuostabus, vos vienas kitas nekoks. Nezinau ka dabar daryti.. smile.gif

biggrin.gif tai jus tada nieko nenaudokit.. nes visur parabenu yra.. ir toj Loreal ju dar daugiau manau biggrin.gif loreal nebijot naudot o BB bijot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 02 kovo 2012 - 18:41
Sveikos! 4u.gif
Susidomejau ir as tuo BB kremu, butent Skin79.
Gal galite trumpai apsviesti, kuom skiriasi auksines, ruzavos ir oranzines spalvos buteliukuose kremukai?
Skaiciau, kad juos gali padirbineti...
Kadangi, jus labiau patyrusios, gal galite pasakyti, ar sie originalus ar ne? g.gif Nes kaina zymiai pigesnei nei oficialiam puslapyje.
1 kremukas
2 kremukas
Oficialus psl.

Dekoju uz pagalba! 4u.gif
Atsakyti