Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(Indukė @ 2012 02 27, 14:12)
Gal kuri naudojate žalius maskuotojus? neradau atskiros temos?  g.gif

Makiažo bazė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 02 27, 15:12)
Gal kuri naudojate žalius maskuotojus? neradau atskiros temos?  g.gif

Aš naudoju. Maskuoju raudonį, raudonius spuogelius, dėmeles, vietas, kurios linkusios greičiau rausti (nosį, truputį žandus prie nosies ir smakrą). Man patinka, nes tikrai numušą tą raudonumą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 28 vasario 2012 - 09:36
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 02 28, 10:34)
Aš naudoju. Maskuoju raudonį, raudonius spuogelius, dėmeles, vietas, kurios linkusios greičiau rausti (nosį, truputį žandus prie nosies ir smakrą). Man patinka, nes tikrai numušą tą raudonumą  thumbup.gif

kokį naudojate? kur pirkote? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 02 28, 10:44)
kokį naudojate? kur pirkote?  g.gif  g.gif

Ne į temą mes čia šnekam. Einu atsakysiu jums maskuojamųjų priemonių temoje (dekoratyvinė kosmetika). mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien Garnier BB Cream, ir *****, su spalva prasoviau doh.gif Tiksliau, emiau sviesu, o man per tamsus. Ko noret, kai tik dvi spalvos pasirinkime.. Siaip, pojutis tai tikrai malonus pasitepus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 14, 01:45)
Rozini ir auksini, kiek ziurejau swatchus, tai man labiau istrigo, kad gold blizgesio siek tiek prideda, o del spalvu taip ir likau nesupratus ar skiriasi... Tai gal tada nesiskiria..

Tai va zodziu, jau normaliai ir ne 1k isbandziau savo BB gold, tai laaaaaaaabai patinka... be jo net nebe tas vaizdas man biggrin.gif kad ir namie jei sedziu uzsimetu jo.. nes jis ten ir seip visokiu geru dalyku atseit daro.. ir lengvas toks.. nu zodziu pasviesina, paskaistina, palygina odos spalva.. svarbu nepadaugint, nes jis tokio pilkumo turi.. tamsesnes odos netiks mergaitem.. jo tik 1 spalva.. vasara reiks kokio bronziko uzmest... ir jokio jis blizgesio nepriduoda schmoll.gif bandzius ir ruzava ir sita, tai kas liecia svytejima skyciau vienodai atrodo.. gold skiras tuom, kad toks dregnesnis, lengviau tepas, tiesiog susigeria i oda... wub.gif veidas atrodo kaip be nieko, tik graziau..maskuot nemaskuoja dideliu raudonumu ir t.t bet kaip kremo su spalva sakyciau maskavimas tikrai neblogas.. reziume: turetu tikt sviesios, sausos odos savininkei, kuri nemegsta apsikraut ir nori atrodyt naturaliai 4u.gif beja, neryskina poru ir sito pilkumas ne toks akivaizdus kaip rozinio.. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 29 vasario 2012 - 16:17
Amber, nedazlibinu, ten spf 25 ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 29, 17:21)
Amber, nedazlibinu, ten spf 25 ?

jap drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kas iš viso tas BB kremas? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 29, 16:16)
Tai va zodziu,  jau normaliai ir ne 1k isbandziau savo BB gold, tai laaaaaaaabai patinka...

Kaip patraukliai skamba wub.gif

As tai sito jau senokai laukiu, jau spejau ir Garnier belaukdama nusipirkt biggrin.gif

Poru nekemsa, viskas ok? Drekinimo uztenka, ar dar reikia kremo pries? Laaabai noreciau, kad viskas viename butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 29, 20:57)
Kaip patraukliai skamba  wub.gif
Poru nekemsa, viskas ok? Drekinimo uztenka, ar dar reikia kremo pries? Laaabai noreciau, kad viskas viename butu  blush2.gif

Tikrai nenoriu cia kazko itikinet ar pan.. tai nereiskia, kad ir jum taip tiks kaip man biggrin.gif
Zinokit vat del poru nzn.. nes pastebejau, kad ant nosies pasikisusios, tik dar nesuprantu nuo ko.. seip neturetu.. o kad butu ir kremas ir pudra ir t.t tai taip nebus schmoll.gif jei jus sausiaode.. 4u.gif drekinimo man is jo vien tikrai neuztenka.. ir manau ner ant svieto tokio produkto, is kurio uztektu ta prasme tokio BB.. sausiaodei
Papildyta:
QUOTE(milė. @ 2012 02 29, 19:59)
Kas iš viso tas BB kremas?  blush2.gif  g.gif

Trumpai-Blemish balm, produktas, kuris turetu but ir kaip kremas, ir kaip pudra lengva, ir spf ir nuo rauksliu.. bet cia tie tikrieji, sukurti korejieciu ir kitu kitaicu, o ne Garnier ir t.t o cia aprasyta aiskiau:
http://en.wikipedia.org/wiki/BB_cream
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 29, 17:16)
Tai va zodziu,  jau normaliai ir ne 1k isbandziau savo BB gold, tai laaaaaaaabai patinka... be jo net nebe tas vaizdas man  biggrin.gif kad ir namie jei sedziu uzsimetu jo..  nes jis ten ir seip visokiu geru dalyku atseit daro.. ir lengvas toks.. nu zodziu pasviesina, paskaistina, palygina odos spalva.. svarbu nepadaugint, nes jis tokio pilkumo turi.. tamsesnes odos netiks mergaitem.. jo tik 1 spalva.. vasara reiks kokio bronziko uzmest... ir jokio jis blizgesio nepriduoda schmoll.gif bandzius ir ruzava ir sita, tai kas liecia svytejima skyciau vienodai atrodo.. gold skiras tuom, kad toks dregnesnis, lengviau tepas, tiesiog susigeria i oda... wub.gif veidas atrodo kaip be nieko, tik graziau..maskuot nemaskuoja dideliu raudonumu ir t.t bet kaip kremo su spalva sakyciau maskavimas tikrai neblogas.. reziume: turetu tikt sviesios, sausos odos savininkei, kuri nemegsta apsikraut ir nori atrodyt naturaliai 4u.gif beja, neryskina poru ir sito pilkumas ne toks akivaizdus kaip rozinio.. 4u.gif

Pas mane mišri oda ir man tinka thumbup.gif Tik, kad man nebereikia tepti kremo prieš BB, man užtenka drėkinimo iš jo. Nežinau, kaip riebiai odai, bet mišriai odai tikrai tinka rolleyes.gif
Atsakyti