Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(Mintee @ 2012 02 14, 01:45)
Rozini ir auksini, kiek ziurejau swatchus, tai man labiau istrigo, kad gold blizgesio siek tiek prideda, o del spalvu taip ir likau nesupratus ar skiriasi... Tai gal tada nesiskiria..

As galvoju ar klaidos nepadariau, kad ruzavo neuzsisakiau unsure.gif nes jau tuoj atsils orai, kad ir sausa oda, bet svytejimo man nereikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 14, 01:17)
As galvoju ar klaidos nepadariau, kad ruzavo neuzsisakiau unsure.gif nes jau tuoj atsils orai, kad ir sausa oda, bet svytejimo man nereikia unsure.gif

Gal nebus labai jau blizgantis biggrin.gif Kiek suprantu jis sausesnei odai skirtas, kas man aktualu, nes amzinai dregmes truksta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 14, 11:53)
Gal nebus labai jau blizgantis  biggrin.gif Kiek suprantu jis sausesnei odai skirtas, kas man aktualu, nes amzinai dregmes truksta  doh.gif

taip taip, jis sausesnei.. drinks_cheers.gif nu galesiu palygint, kai gausiu
Atsakyti
Yra pas mus smashbox BB ? bigsmile.gif

http://www.youtube.c...h?v=2jdWfvJmvBw

http://www.sephora.c...html?id=P300339
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feline: 17 vasario 2012 - 14:20
Sveiki.

Aš pati naudoju iš avon atspalvį suteikiantį drėkinamąjį kremą. Man jis labai patinka, odai malonus ir gražiai veidas paruduoja (jei tolygiai užtepama) na tik nepatinka viena savybė, kad bent jau ant mano odos jis labai blizga. wink.gif
Atsakyti
Man labai patiko toks drekinantis kremas su spalva ir visai neblizga thumbup.gif
Collin kremas su spalva
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 02 17, 21:49)
Man labai patiko toks drekinantis kremas su spalva ir visai neblizga  thumbup.gif

user posted image

Sveikos! 4u.gif
Kur jo galima ysigyti? Kokia kaina? smile.gif

As taip pat naudoju AVON kremuka su atspalviu, perku jau keleri metai. Labai nemegstu pudru visokiu, man jos netinka, tuoj pat raudonuoja zandai, niezti, tai kremukas su atspalviu man pats tas! biggrin.gif
Atsakyti
Kadaise naudojau AVON kremą su atspalviu. Vadinasi jų dar yra. Norėjau užsisakyti kažkada, tai pasakė, kad tokių nebeturi g.gif Man jis patiko.
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Skelbimų lenta forumo apačioj.
Atsakyti
Man patinka, sian antra karta nupirkau Lumene Arctic aqua krema
tinka misriai/riebiai odai
grazus atspalvis

user posted image

Lumene

Maximoje akcija tik 34lt
Atsakyti
Gal kuri naudojate žalius maskuotojus? neradau atskiros temos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2012 02 27, 15:12)
Gal kuri naudojate žalius maskuotojus? neradau atskiros temos?  g.gif

Mano drauge naudoja. Kazka zalia tepa ant veido vis matau ax.gif
man zalias patinka, nes is po jo nesimato jeigu kaista zandai nuo pudros, ar seip biggrin.gif
Atsakyti