Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(drieze @ 2012 02 07, 20:42)
paakiai ne iskart matosi tas pasausejimas.. esme tame, jei mes ju nemylesime, greiciau sulauksime rauksleliu ax.gif  todel paakius geriau plauti specialiom priemonem ir tik drekinti drekinti..

as manau kiekviena taip ir darome 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 07, 20:34)
As jauciu tokio pat, tik rozinei pakuotei turiu meginuka, tai tikrai lb fainas  wub.gif  wub.gif

Aš irgi turėjau rožinio mėginėlį, tai puikiai tiks vasarai, toks lengvesnis ir ilgiau matiškumą išlaiko smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2012 02 08, 00:00)
Aš irgi turėjau rožinio mėginėlį, tai puikiai tiks vasarai, toks lengvesnis ir ilgiau matiškumą išlaiko smile.gif .

man tai matiskumo nereik, oda ir taip sausa, bet kas idomiausia ji ir nesausina.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 02 07, 23:03)
man tai matiskumo nereik, oda ir taip sausa, bet kas idomiausia ji ir nesausina..  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Man irgi tas svarbu, nemažai sausų plotų, bet vasarą kaktos ir nosies zonoj riebu labai doh.gif . Žodžiu patenkinta pirkiniu, tikiuos neiškils kokių blogybių ir galėsiu vėl pirkt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2012 02 02, 18:02)
Jau savaitę naudoju šį Skin79 BB cream, negaliu atsidžiaugti, žiemai pats tas (sausesnei odai skirtas). Maskuoja visai gerai (turiu nemažai paraudimų), man pakanka, svarbiausia-nekemša porų thumbup.gif .
user posted image

Ar dar ka nors tepat pries ji? Man oda ziemai ziauriai issausejo, jau nebezinau kuom tept doh.gif O kadangi dar ir kemsasi nuo nemazai priemoniu, noretusi iki minimumo sumazint ju kieki. Vat jei taip radus BB cream, kur viskas viename ir drekinimas irgi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 11, 15:32)
Ar dar ka nors tepat pries ji? Man oda ziemai ziauriai issausejo, jau nebezinau kuom tept  doh.gif O kadangi dar ir kemsasi nuo nemazai priemoniu, noretusi iki minimumo sumazint ju kieki. Vat jei taip radus BB cream, kur viskas viename ir drekinimas irgi  bigsmile.gif

Tepu kremą, kaip ir prieš bet ką kitą biggrin.gif , nemanau, kad užtektų vien iš BB drėkinimo, o ypač žiemą.
Atsakyti
As dar negaliu apsispresti kuri man BB uzsisakyti. g.gif Nors linkstu prie Mishos labiau. O sakykit , ar spalva tikrai prisitaiko prie veido odos. Bijau kad man odos neisbalintu, esu ir taip balta kaip popierius. doh.gif lotuliukas.gif

Amber, ruzavas BB nekimso poru ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 12 vasario 2012 - 10:35
QUOTE(lauryna @ 2012 02 12, 10:32)
As dar negaliu apsispresti kuri man BB uzsisakyti. g.gif Nors linkstu prie Mishos labiau. O sakykit , ar spalva tikrai prisitaiko prie veido odos. Bijau kad man odos neisbalintu, esu ir taip balta kaip popierius. doh.gif  lotuliukas.gif

Neišbalins schmoll.gif Nebent papilkins, nes būtent tas rožinis turi pilką atspalvį, kuris šiek tiek išsilygina. Bet čia priklauso nuo odos spalvos tono.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2012 02 12, 18:37)
Neišbalins  schmoll.gif  Nebent papilkins, nes būtent tas rožinis turi pilką atspalvį, kuris šiek tiek išsilygina. Bet čia priklauso nuo odos spalvos tono.

O rozinio ir auksinio atspalviai skiriasi? 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau Nivea su atspalviu,bet man nelabai patinka,vis delto geresni kremai palaipsniui suteikiantys idegi,bent oda igauna atspalvi ir nusivalius makiaza atrodo graziau 4u.gif bet kazkodel jie visi dingo is prekybos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 12, 11:32)
As dar negaliu apsispresti kuri man BB uzsisakyti. g.gif Nors linkstu prie Mishos labiau. O sakykit , ar spalva tikrai prisitaiko prie veido odos. Bijau kad man odos neisbalintu, esu ir taip balta kaip popierius. doh.gif  lotuliukas.gif
Amber, ruzavas BB nekimso poru ?

As maza meginuka turejau, tai is to kiek naudojau nepajauciau, kad kimstu g.gif 4u.gif kaip ir minejo Smaggiuke, kas liecia spalva, tai jis toks pilksvas.. siek tiek pasviesina veido spalva.. bet.. nu ka as zn.. man tai nemaiso.. bet rudumo tikrai neduos biggrin.gif jei jus ir taip baltaode, tai manau tiesiog sulygins spalva 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mintee @ 2012 02 12, 23:13)
O rozinio ir auksinio atspalviai skiriasi?  4u.gif

manau bus kazkas panasaus, sprendziant is swatchu.. pagooglinkit 4u.gif
Atsakyti
Rozini ir auksini, kiek ziurejau swatchus, tai man labiau istrigo, kad gold blizgesio siek tiek prideda, o del spalvu taip ir likau nesupratus ar skiriasi... Tai gal tada nesiskiria..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintee: 14 vasario 2012 - 01:16