QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 29, 21:59)
atsimenu dar is temos ''mokomes suprasti kosmetika'' kai himalaia ir kitos mergaites aptarinedavo sudetis,tai budavo kad veido ir paakiu kremu sudetis kokio nors gamintojo vos ne identiskos budavo
siaip tai as Actipur'a tepu ir akiu zonoj,tik pasidare ciekava kaip kitos daro
actipur linija riebiai odai, labai sausina.. jei nori, kad paakius issausintu, tai tepk tuo paciu kremu..
kiti kremai su atsplaviu yra drekinantys, tuomet ir galima paakius tepti, bet jokiu butu ne sausinanciu kremu..
QUOTE(himalaia @ 2011 11 01, 02:31)
Naudoju Paula's Choice kremą su spalva, tai visai patinka. Tik į dienos pabaigą blizgesys ant nosies išlenda. Bet man su visa kosmetika taip...
O jei mano paakių oda tokio pačio tipo, kaip ir skruostų, vis tiek atskira priemonė "privaloma"?
Pagal tokią logiką galima daryti išvadą, kad ir prausiklius tada atskirus paakiams reiktų naudoti, ir kremines pudras, ir tonikus, t.t.
Jei paakiai puikiai toleruoja viso veido kremą- galima prie jo ir pasilikti. Jei paakiuose oda skirtinga, nei ant likusio veido, ar akys neigiamai į kremą reaguoja- tada galima atskiros priemonės pasižvalgyt. O šiaip, paakių kremas nebūtinai bus ypatingas ar geresnis akims. Nebent tuo, kad kartais bus patikrintas oftalmologo. Bet tai irgi nelabai ką konkretaus sako. Vis tiek jokio kremo labai arti akių negalima tepti.
taip, jei naudoji kremus ir valymo priemones pvz riebiai odai, tai paakiu valikliai turi buti atskiri.. ir su toniku nieks nevalo paakiu..
paakius reikia labai lepinti ir kuo maziau juos trinti, sveisti.. tiks su svelniom priemonem naudoti..
atsiprasau, kad taip isiverziau..
pati naudoju actipur su spalva, bet man jis per daug sausina..
tai ieskau kazka nekemsancio poras ir drekinancio