Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(Giedr@ @ 2012 01 18, 11:42)
O kur perkat siuos kremus,gal kartais buna meginuku?Retas kremas manes neisberia,tai visos tubikos nesinori pirkt is pradziu...

Actipur pirkdavau Kaune, Gedimino gatveje, gydomosios kosmetikos vaistineje smile.gif
Dabar jau yra atsirade Seimos vaistinese kiek zinau. Meginuku anksciau turedavo daug, dabar sake galima gauti pas odos gydytojas ju nebent, gal kai kur ir turetu pabandyt, bet siaip sunkiai.
Siaip kosmetika Noreva (Actipur) tikrai nebloga, butent skirta gydymui, nes toks pats kremas yra ir be spalvos kiek pamenu.
Atsakyti
QUOTE(Basari'a @ 2012 01 18, 12:07)
Naudoju eko-sertifikuota drėkinantį kremą su spalva LOGONA.
Gerai tepasi, puikiai padrėkina ir graži spalvyte būna.

O kaip tiksliai vadinasi, kur perkate?

Gal dar kas nors naudojate naturalius su spalvomis? Pasidalinkite patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2012 01 18, 23:30)

Biodrogos perku pas savo kosmetologe. Labai patinka, kad nesausina odos, nes actipur sausina...
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2012 01 18, 22:30)

Aš siunčiuosi iš čia - yra dvi splalvos, aš turiu šitokią, kita yra šviesesnė.
LOGONA

o taip pat jo dar mačiau, kad yra pirkti biotekoje.
Atsakyti

QUOTE(kucci_kucci @ 2011 09 29, 21:59)
atsimenu dar is temos ''mokomes suprasti kosmetika'' kai himalaia ir kitos mergaites aptarinedavo sudetis,tai budavo kad veido ir paakiu kremu sudetis kokio nors gamintojo vos ne identiskos budavo  g.gif

siaip tai as Actipur'a tepu ir akiu zonoj,tik pasidare ciekava kaip kitos daro  smile.gif

actipur linija riebiai odai, labai sausina.. jei nori, kad paakius issausintu, tai tepk tuo paciu kremu..
kiti kremai su atsplaviu yra drekinantys, tuomet ir galima paakius tepti, bet jokiu butu ne sausinanciu kremu..

QUOTE(himalaia @ 2011 11 01, 02:31)
Naudoju Paula's Choice kremą su spalva, tai visai patinka. Tik į dienos pabaigą blizgesys ant nosies išlenda. Bet man su visa kosmetika taip...
O jei mano paakių oda tokio pačio tipo, kaip ir skruostų, vis tiek atskira priemonė "privaloma"?  smile.gif
Pagal tokią logiką galima daryti išvadą, kad ir prausiklius tada atskirus paakiams reiktų naudoti, ir kremines pudras, ir tonikus, t.t.  ax.gif
Jei paakiai puikiai toleruoja viso veido kremą- galima prie jo ir pasilikti. Jei paakiuose oda skirtinga, nei ant likusio veido, ar akys neigiamai į kremą reaguoja- tada galima atskiros priemonės pasižvalgyt. O šiaip, paakių kremas nebūtinai bus ypatingas ar geresnis akims. Nebent tuo, kad kartais bus patikrintas oftalmologo. Bet tai irgi nelabai ką konkretaus sako. Vis tiek jokio kremo labai arti akių negalima tepti.

taip, jei naudoji kremus ir valymo priemones pvz riebiai odai, tai paakiu valikliai turi buti atskiri.. ir su toniku nieks nevalo paakiu..
paakius reikia labai lepinti ir kuo maziau juos trinti, sveisti.. tiks su svelniom priemonem naudoti..

atsiprasau, kad taip isiverziau.. 4u.gif
pati naudoju actipur su spalva, bet man jis per daug sausina..
tai ieskau kazka nekemsancio poras ir drekinancio ax.gif
Atsakyti
O kuris geresnis DIOR ar Lancome kremas su spalva? Tarp situ renkuosi.kuris geresnis, misriai i riebuma gal net odai?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 01 28, 15:02)
O kuris geresnis DIOR ar Lancome kremas su spalva? Tarp situ renkuosi.kuris geresnis, misriai i riebuma gal net odai?

Lancome sunkesnis, tirštesnis, labiau maskuojantis ir matiškumo daugiau
Atsakyti
Jau savaitę naudoju šį Skin79 BB cream, negaliu atsidžiaugti, žiemai pats tas (sausesnei odai skirtas). Maskuoja visai gerai (turiu nemažai paraudimų), man pakanka, svarbiausia-nekemša porų thumbup.gif .
user posted image
Atsakyti
http://madara-cosmet...ce/moon-flower/
sita naudoju ir makiazui pradeti ir uzbaigti, tik dabar tepu ant riebesnio kremo, kad nenuvystu menulio geles (sudetyje antroj vietoj alkoholis, tai speju sitas ziemai irgi neprideda gerio:) Siaip tikrai graziai atrodo, subtiliai svyti, lengvai tepasi, drekina (mano oda misri).
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2012 01 26, 19:05)
actipur linija riebiai odai, labai sausina.. jei nori, kad paakius issausintu, tai tepk tuo paciu kremu..
kiti kremai su atsplaviu yra drekinantys, tuomet ir galima paakius tepti, bet jokiu butu ne sausinanciu kremu..

Man Actipuras pradzioj sausino,kol ismokau kaip ji naudoti, o vasaros metu net drekinancio nereikejo,niekas nesausejo. Dekui uz patarima,tikrai taip ir dariau - tepiau ir paakius Actipuru, niekas neisausejo,nors ne viena ir ne dvi pakuotes isnaudotos 4u.gif Aisku pries si tonini krema ir paakius patepu kremuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2012 02 02, 19:02)
Jau savaitę naudoju šį Skin 79 BB cream, negaliu atsidžiaugti, žiemai pats tas (sausesnei odai skirtas). Maskuoja visai gerai (turiu nemažai paraudimų), man pakanka, svarbiausia-nekemša porų thumbup.gif .

As jauciu tokio pat, tik rozinei pakuotei turiu meginuka, tai tikrai lb fainas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 02 07, 12:06)
Man Actipuras pradzioj sausino,kol ismokau kaip ji naudoti, o vasaros metu net drekinancio nereikejo,niekas nesausejo. Dekui uz patarima,tikrai taip ir dariau - tepiau ir paakius Actipuru, niekas neisausejo,nors ne viena ir ne dvi pakuotes isnaudotos  4u.gif Aisku pries si tonini krema ir paakius patepu kremuku  smile.gif

paakiai ne iskart matosi tas pasausejimas.. esme tame, jei mes ju nemylesime, greiciau sulauksime rauksleliu ax.gif todel paakius geriau plauti specialiom priemonem ir tik drekinti drekinti.. geriau paakiams naudoti koki drekinanti - sviesa atspindinti kremuka ax.gif
Atsakyti