Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(fresija @ 2011 09 13, 16:26)
sveikutes,labai susidomejau ir siuo kremu  suteikianciu spalva,tik idomu ar jis  jei skruostai raudoni su kapiliarais issipletusiais ar jis uztusuos ,nes krempudra taip atsibodo

Padeda kazkiek uzmaskuoti, nors ne stebuklingai. Norint didesnio maskavimo reikia primerio + krempudros, arba primerio+kremo su spalva
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2011 09 29, 15:14)
Na kodel iskart nusisneku smile.gif)) Ir nieko as nereklamuoju, net neparasiau jokio pavadinimo.Ar negirdejot kad yra paaukiu kremai?
Paaukiu oda plonesne.
"Jeigu palygintumėme veido ir paakių odai skirtų kremų sudėtį, pamatytumėme, kad paakių sričiai skirti kremai yra daug lengvesnės konsistencijos, didesnės koncentracijos, neriebūs. "
http://www.sveikaszm...r...&strid=1556
Apie paaukiu oda jums paskaityti.

kucci_kucci, negirdejau dar apie paaukiu kremus su spalva.

atsimenu dar is temos ''mokomes suprasti kosmetika'' kai himalaia ir kitos mergaites aptarinedavo sudetis,tai budavo kad veido ir paakiu kremu sudetis kokio nors gamintojo vos ne identiskos budavo g.gif

siaip tai as Actipur'a tepu ir akiu zonoj,tik pasidare ciekava kaip kitos daro smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ar esat kuri nors naudojus si kremuka Miracle skin transformer? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 09 28, 18:14)
bigsmile.gif  Baisiai įdomu išbandyti būtų...

Isbandziau sita, visai fainas, kaip uz savo kaina, sakyciau, gal net labai neblogas, jeigu dar su kokia akcijyte. Minusai - po jo oda gan blizga, nors mano oda normali, tai neisivaizduoju, kas riebiai butu; ir labai lengvai nusivalo.
Atsakyti
QUOTE(Lanka @ 2011 09 28, 14:19)
Paakiu ir veido oda skiriasi, taigi reikia nauduoti 2 atskirus kremus.

zinoma, kad skiriasi drinks_cheers.gif pati turiu du atskirus kremukus... tiek kad paakiu kremukas be spalvos..
Atsakyti
Naudoju Paula's Choice kremą su spalva, tai visai patinka. Tik į dienos pabaigą blizgesys ant nosies išlenda. Bet man su visa kosmetika taip...

QUOTE(Lanka @ 2011 09 29, 09:14)
Paaukiu oda plonesne.
"Jeigu palygintumėme veido ir paakių odai skirtų kremų sudėtį, pamatytumėme, kad paakių sričiai skirti kremai yra daug lengvesnės konsistencijos, didesnės koncentracijos, neriebūs. "

O jei mano paakių oda tokio pačio tipo, kaip ir skruostų, vis tiek atskira priemonė "privaloma"? smile.gif
Pagal tokią logiką galima daryti išvadą, kad ir prausiklius tada atskirus paakiams reiktų naudoti, ir kremines pudras, ir tonikus, t.t. ax.gif
Jei paakiai puikiai toleruoja viso veido kremą- galima prie jo ir pasilikti. Jei paakiuose oda skirtinga, nei ant likusio veido, ar akys neigiamai į kremą reaguoja- tada galima atskiros priemonės pasižvalgyt. O šiaip, paakių kremas nebūtinai bus ypatingas ar geresnis akims. Nebent tuo, kad kartais bus patikrintas oftalmologo. Bet tai irgi nelabai ką konkretaus sako. Vis tiek jokio kremo labai arti akių negalima tepti.
Atsakyti
Iš mano bandytų tai šitas pats pats pačiausias Guinot tinted moisturized
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 10 25, 12:05)
Sveikos, ar esat kuri nors naudojus si kremuka Miracle skin transformer?  4u.gif

user posted image

Cia jisai su SPF20? lens.gif

Man Paula's Choice patiko - bet per tamsus man verysad.gif

Ieskau, kad butinai spf turetu, Gafsa, taviskis turi apsauga nuo saules? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 11 04, 16:29)

Man irgi šiaip tamsokas pats šviesiausias atspalvis, bet vasarą gerai.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 11 05, 00:15)
Man irgi šiaip tamsokas pats šviesiausias atspalvis, bet vasarą gerai.

Tai vat, kad jau nebe vasara biggrin.gif

Vasara tai nieko dar, bet dabar tai jau ant manes matosi, kad tepta, negraziai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 11 04, 22:29)
Cia jisai su SPF20?  lens.gif

Ieskau, kad butinai spf turetu, Gafsa, taviskis turi apsauga nuo saules?  unsure.gif

Aha, Miracle Skin transformer jau su SFP mirksiukas.gif Dar uzsisakiau pora meginuku ir jei isitikinsiu, kad tinka 100%, pirksiu pilna pakuote mirksiukas.gif

Gal galit nuoroda ideti Paula's Choice kremuko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 11 04, 23:29)
Ieskau, kad butinai spf turetu, Gafsa, taviskis turi apsauga nuo saules?  unsure.gif

Be schmoll.gif
Atsakyti