jei veido oda raudona (skruostai), tai tokie kremai bent kiek pagerintu vaizda ar visgi reiketu rinktis pudra?kazkaip nesinori kasdien spaklium tepliotis, bet kolkas nerandu kitos iseities, nes veido spalva kaip burokas, ypac nuo karscio salcio ir pan.
Man neblogą įspūdį paliko "SMASHBOX Sheer Focus" drėkinantis kremas su spalva. Lengvas, puikiai pasidengia, pasiskirsto. Turi šiek tiek sveiko švytėjimo - manau, tiktų kiek sausesnės odos savininkėms. Yra šviesių atspalvių. UVA/UVB SPF 15, oil-free ir kiekis didelis - 50,3ml.
sveikutes,labai susidomejau ir siuo kremu suteikianciu spalva,tik idomu ar jis jei skruostai raudoni su kapiliarais issipletusiais ar jis uztusuos ,nes krempudra taip atsibodo
QUOTE(fresija @ 2011 09 13, 18:26)
sveikutes,labai susidomejau ir siuo kremu suteikianciu spalva,tik idomu ar jis jei skruostai raudoni su kapiliarais issipletusiais ar jis uztusuos ,nes krempudra taip atsibodo
Nors negaliu kalbėti už visus kremus su spalva, bet dauguma iš jų tikrai nemaskuoja tiek, kad paslėptų kapiliarus ar stipresnį veido raudonį. Iš to ką esu bandžiusi, vienintelis BB kremas maskavo stipriau...
Gal merginos yra suradusios išimčių?
QUOTE(smaggiuke @ 2011 09 14, 14:31)
Gal merginos yra suradusios išimčių?
Šitas gerai maskuoja
Laura Mercier tinted moisturizer spf 20
QUOTE(Victorious @ 2011 09 14, 14:09)
Turiu tokį ir man jis kažkaip nelabai maskuoja. Greičiau maskuoja, bet taip pat kaip ir visi kiti kremai su spalva.
QUOTE(smaggiuke @ 2011 09 14, 16:48)
Turiu tokį ir man jis kažkaip nelabai maskuoja. Greičiau maskuoja, bet taip pat kaip ir visi kiti kremai su spalva.
Kiek žinau ir mačiau, tai šitas vienas geriau maskuojančių. Gal tuomet reiktų rinktis jau lengvą pudrą su ryškesniu maskavimu efektu
Kokį "BB" bandėte?
QUOTE(Victorious @ 2011 09 14, 15:09)
Kiek žinau ir mačiau, tai šitas vienas geriau maskuojančių. Gal tuomet reiktų rinktis jau lengvą pudrą su ryškesniu maskavimu efektu
Kokį "BB" bandėte?
Kokį "BB" bandėte?
Na man tas faktas, kad jis maskuoja mažiau nei pudra netrukdo. Nesiekiu paslėpti visų savo trūkumų
BB turiu šį Skin79:
Sakykit, kurios naudojate Actipur (na ir kitus kremus su spalva) ka naudojate paakiu maskavimui?ta pati krema ar spec skirta paakiams?
Prisiskaiciau daug komentaru, ir ka galiu pasakyti apie Noreva Actipur, na mano oda misri, naudojau si krema ziema, taciau man jis kimsdavo poras, todel dar iki siol jis pas mane guli prie nebenaudojamu kosmetikos priemoniu.
Is pradziu man jis patiko, bet kai pradejo kimsti poras nebenaudojau
Is pradziu man jis patiko, bet kai pradejo kimsti poras nebenaudojau
QUOTE(smaggiuke @ 2011 09 14, 19:25)
Na man tas faktas, kad jis maskuoja mažiau nei pudra netrukdo. Nesiekiu paslėpti visų savo trūkumų
Supratau . Na, tai natūraliai atrodote, nes spėju, tokie ir trūkumėliai
Šiaip youtubėj'e mačiau, kad "Laura Mercier" tikrai neblogai pamaskuoja ir paslepia trūkumus, nes kiek aš esu bandžiusi standartinių kremų su atspalviu - maskavimas visiškai minimalus, labiau tik atspalvį sulygina. Būtų įdomu "BB" išbandyti.