pasiskaičiau, kaip Actipur giriat, tai man net keista, kad visom patinka man tai jis žiauriai nepatiko buvo atsirade kazkokie berimai, tai gydytoja rekomendavo pabandyt, šiaip maskuoja gerai, tikrai nedaug dejau, bet atrodo, kaip kaukė, bandžiau ir su kremu maišyt, nesamonė, vienu žodžiu,jis tikrai ne man
QUOTE(delaxy @ 2010 03 24, 13:21)
o ji šiaip skaitos kaip gydomoji ar galima naudot ir tom kurios dideliu problemu neturi? uzsitepat ir dauiau nieko, pakanka jos vienos?
Na ant dežutės parašyta maskuojantis veido kremas. taigi manau ir neturint problemų galima ją naudot. Pagal aprašyma naudoti vietoj drėkinamojo dieninio įprasto kremo, taigi daugiau niieko tepti nereikia. Mano odytė buvo vienu metu pasausėjus nuo šalčių tai tepdama Actipur truputį įmaišydavau drėkinamo kremo
Kad atrodo kaip kaukė tai tikrai ne
QUOTE(burbulaila @ 2010 03 23, 10:35)
mergaitės, suintrigavot su tuo Actipur kremuku O sakykit ar jis tinka veidukui su išsiplėtusiom porom, ar nekemša jų?
Kaip tik Actipur maskuojantys kremai neuzkemsa poru. Tai medicinine kosmetika, pritaikyta pagal odos tipa.Tik neprisigalvokite tepti pirmiau drekinanti, o ant virsaus Acttipur maskuojanti. Jei turi riebia oda-tepti reikia ant nuvalyto veido, tai duos tuo paciu ir riebalu issiskyrimo sureguliavima ir maskuos. O jei tavo oda riebi, taciau dehydratuota, tuomet kad Actipur neissausintu vakare naudok drekinanti krema, kad atstatyti odos balansa (Duoskin). Man parinko kosmetologe ir tikrai dziaugiuosi sia kosmetika. Poras gerai sutraukia Actipur naktinis gelis.
QUOTE(**Yva** @ 2010 03 22, 19:51)
Aš naudoju iš avon "solutions plus+ total radiance" (atspalvį suteikiantis drėkinamasis veido kremas), na spalvytę tikrai suteikia, nesigailiu, kad pirkau
rimtai geras ? as masciau apie sita...bet kazkaip suabejojau, nes turiu ziauria oda, linkusia i raudoni...
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 03 30, 20:30)
rimtai geras ? as masciau apie sita...bet kazkaip suabejojau, nes turiu ziauria oda, linkusia i raudoni...
Esu turėjusi kremą iš Avon solution, nežinau ar merginą šį turėjo omenį kremą, kuris drėkina ir dar suteikia atspalvį odai , na man tai žiauriai nepatiko, ir spalvą tokia tamsi pasidarydavo
QUOTE(rvrv12 @ 2010 03 29, 21:40)
Kaip tik Actipur maskuojantys kremai neuzkemsa poru. Tai medicinine kosmetika, pritaikyta pagal odos tipa.Tik neprisigalvokite tepti pirmiau drekinanti, o ant virsaus Acttipur maskuojanti. Jei turi riebia oda-tepti reikia ant nuvalyto veido, tai duos tuo paciu ir riebalu issiskyrimo sureguliavima ir maskuos. O jei tavo oda riebi, taciau dehydratuota, tuomet kad Actipur neissausintu vakare naudok drekinanti krema, kad atstatyti odos balansa (Duoskin). Man parinko kosmetologe ir tikrai dziaugiuosi sia kosmetika. Poras gerai sutraukia Actipur naktinis gelis.
nu blembački reiks spėju kulniuot į vaistinę ir klaust šito išgirto gėrio. Tikiuosi neteks nusivilt ir pinigai nebus išmesti į balą o dar sakykit kaip spalvytę pasirinkt, kad nebūtų per tamsi ar per šviesi, turint vidutinio tamsumo odą (nei lb šviesi, nei tamsi).
QUOTE(burbulaila @ 2010 03 30, 22:29)
nu blembački reiks spėju kulniuot į vaistinę ir klaust šito išgirto gėrio. Tikiuosi neteks nusivilt ir pinigai nebus išmesti į balą o dar sakykit kaip spalvytę pasirinkt, kad nebūtų per tamsi ar per šviesi, turint vidutinio tamsumo odą (nei lb šviesi, nei tamsi).
Siūlau imti šviesesnę. Ji tikrai nebus per šviesi, nes ji nėra tokia jau ir šviesi. sakyčiau kaip tik :} O tamsi tai nežinau kam gali tikti, nebent vasarą įdegus normaliai
Drauge kankina spuogai, tai irgi naudoja Actipur, tragiskai ant veido atrodo, kaip kauke nebent bandyti juo tik pavienius spuogelius maskuoti.
O Avon man labai patiko, naturali spalvyte, lengvas. Naudoju tik prie progos, vietoj kremines pudros, naudojant kiekviena diena manau galetu kimsti poras.
Bet manau negalima lyginti Avon ir Actipur kremuku. Actipur medicininis, naudojamas kai yra problema, spuogeliai. O Avon skirtas sveikai odelei priduoti atspalvi. Na as taip manau
O Avon man labai patiko, naturali spalvyte, lengvas. Naudoju tik prie progos, vietoj kremines pudros, naudojant kiekviena diena manau galetu kimsti poras.
Bet manau negalima lyginti Avon ir Actipur kremuku. Actipur medicininis, naudojamas kai yra problema, spuogeliai. O Avon skirtas sveikai odelei priduoti atspalvi. Na as taip manau
sveiki,
Susigundžiau ir aš tokiais produktais. Naudojau Nivea visage natural beauty . Kainavo iki 40 lt. Pirkau Eurokos. Objektyviai vertinant- panaudojus veidas blizga lyg ir deimantų dulkelėmis, įgauna švelniai švelniai persikinį atpalvį, bet nepaslepia visų odos nelygumų, todėl kreminė pudra šiuo atveju man tinkamesnė priemonė.
Gal kas galėtų rekomenduoti gydomųjų kremų, matinės spalvos, nes manasis produktas, nėra matinis, vos vos padengia veidą.
Susigundžiau ir aš tokiais produktais. Naudojau Nivea visage natural beauty . Kainavo iki 40 lt. Pirkau Eurokos. Objektyviai vertinant- panaudojus veidas blizga lyg ir deimantų dulkelėmis, įgauna švelniai švelniai persikinį atpalvį, bet nepaslepia visų odos nelygumų, todėl kreminė pudra šiuo atveju man tinkamesnė priemonė.
Gal kas galėtų rekomenduoti gydomųjų kremų, matinės spalvos, nes manasis produktas, nėra matinis, vos vos padengia veidą.
Kadangi senoji tema uždaryta, tai atidarau naują...
Senoji tema čia:
http://www.supermama...?...8312&st=588
Gal gali kas palyginti šiuos du kremus:
Lancome Aqua fusion
Dior HydrAction
Senoji tema čia:
http://www.supermama...?...8312&st=588
Gal gali kas palyginti šiuos du kremus:
Lancome Aqua fusion
Dior HydrAction
SVEIKOS,gal galetu man paaiskinti kas nors,kuo skiriasi kremas su spalva nuo krem-pudros