Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(Lukucio mamyte @ 2011 04 14, 21:22)
Sveikos,
As tai kuri laika naudojau Avon drekinanti atspalvi suteikianti krema. Visai patiko, oda atrode rusva ir dregna, tik paskui nezinau kodel staiga akys pasidare jam jautrios, pasitepus jau po poros valandu pradedavo smarkiai asaroti, zodziu kazkokia alergija pasidare. ir labai gaila, nes jo buvau nusipirkus pora pakuociu, tai dabar stovi nenaudojamas  verysad.gif

kazkada labbai seniai turejau, pamenu, kad palikdavo plevele ant odos ir blizgejo....
Papildyta:
QUOTE(safyriuke @ 2011 06 02, 23:12)
Lancome hydra zen teinte
ir user posted image
(nesiskiria  isgaunamas efektas)

man sitas palieka nezymia plevele smile.gif nors is esmes patenkinta ir spalva, ir saules filtrais, ir drekinimu smile.gif taciau kita bandysiu Dioro hydralife smile.gif
Atsakyti
Kaip tik praeita savaite nusipirkau ta Lancome Hydra Zen teinte.. Man labai patiko, jokiu pleveliu ant veido nejauciu, ideali vienoda odos spalva, tik kad po kokiu 5 valandu pradeda blizgeti T-zona, bet papudruoju problematiskiausias vietas, ir vel viskas puiku 4u.gif
Atsakyti
Bandžiau ir Dior, ir Lancome....
Lancome labiau patiko... 4u.gif
Dior prasčiau dengia....
Atsakyti
Na ir as naudoju Lancome Hydra Zein Teinte. Tai esu labai patenkinta pirkiniu ax.gif Toks lengvas kremukas, lengvai pasiskirsto, gerai drekina, super dalykelis vasarai wub.gif Girdejau, ka moterys ir ziema krema toki naudoja...Bet kazin ar gerai, jis juk drekinantis, ziema juk maitinancio reikia.. g.gif
Atsakyti
Lumene kremas su spalva ir vit C thumbup.gif lengvesnis nei Actipur perpus. Nera kaukes efekto. Ir pigesnis smile.gif -apie 40 Lt.
Po aprasymu kyla noras pabandyti Lancome.
Atsakyti
hi.gif
As sustojau prie Vichy Lumineuse Sheer Radiance Tinted Moisturiser . smile.gif
O lancome net nesu uzmaciusi, bet kai imete paveiksliuka man rods esu ...
Atsakyti
sveikos Damos, gal turite kuri atsiliepimus apie Chanel krema, kazkaip man lancome nelabai riebus kaip velnias oda blyzga po pusvalandzio,galvoju gal chanelis kitoks butu
Atsakyti
Gal galite parekomenduoti kremą su spalva mišriai odai su apsauga nuo saulės?

Netrukus vyksiu atostogauti. Kreminės pudros teptis visiškai nesinori, bet šiek tiek pamaskuoti spuogiukus būtų neprošal. 4u.gif

Esu bandžiusi (nors jau senokai) Noreva Actipur kremą su spalva. Man nepatiko. Labai jau sunkus ant mano odos buvo, spalva visiškai ne ta, o ir už tokį kiekį sakyčiau gan brangus.
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2011 07 28, 05:48)
sveikos Damos, gal turite kuri atsiliepimus apie Chanel krema, kazkaip man lancome nelabai riebus kaip velnias oda blyzga po pusvalandzio,galvoju gal chanelis kitoks butu

Neseniai norejau ji pirkti, taciau nuejau i parduotuve ir pabandziau ant rankos, tai man pasirode gana riebus. Taip ir nebenusipirkau. Man atrodo, kad visi kremai su spalva gana riebus... Tad turbut tiktu labiau sausiaodems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 07 28, 10:22)
Neseniai norejau ji pirkti, taciau nuejau i parduotuve ir pabandziau ant rankos, tai man pasirode gana riebus. Taip ir nebenusipirkau. Man atrodo, kad visi kremai su spalva gana riebus... Tad turbut tiktu labiau sausiaodems  smile.gif

tai va ir man pasirode gan riebus, nes pasitepiau ant rankos tai net ranka blyzgejp matyt jame dar kazkoks svytejimo efektas yra tai matyt riebiai-misriai odai jis nelabai tinkamas doh.gif
Atsakyti
Man patinka Nivea kremukas smile.gif Lengva, neriebus ir oda gražiai ir natūraliai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJoli @ 2011 07 30, 00:31)
Man patinka Nivea kremukas  smile.gif  Lengva, neriebus ir oda gražiai ir natūraliai atrodo  thumbup.gif

Cia kuris? g.gif
Atsakyti