Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(Angeliuke11 @ 2011 05 26, 22:10)
as bandziau sita kremuka, riebokas jis man buvo, atidarius is karto aliejus pasirode  unsure.gif  blink.gif  trecdaly kremo sunaudojau ir uzsikimso poros.. kai pirkau sake, kad sis kremas neteps drabuziu, bet man jis tepliojo..  cry.gif  antra karta naudoti sito kremo nebenoreciau..

Aciu 4u.gif ,pasiskaicius komentaru nutariau nepirkt sio kremuko Dr.Hauschka,nes labai,daug kam jis pasirode perriebus unsure.gif ir kimso poras unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 31 gegužės 2011 - 17:38
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 05 17, 11:27)
O is Chanel pudru esate kazka naudojusi ? Butu idomu palyginti  g.gif

na,nuo pudru skiriasi,lengvesnis dengimas,geriau drekina,lengviau skirstosi
Atsakyti
http://www.hautelook...product/1817102

Gal kam teko bandyt Alison Raffaele kremuka? rolleyes.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif mane domintu ar sie kremukai visiskai vienodi? ax.gif
Lancome aqua fusion teinte
user posted image
Lancome hydra zen teinte
ir user posted image
kadangi melynoje pakuotoje, kaip suprantu nebeparduodamas, tai ateityje planuoju isigyti baltame ipakavime, taciau pries tai idomu suzinoti ar jie nesiskiria blush2.gif (nesiskiria isgaunamas efektas)
Atsakyti
QUOTE(safyriuke @ 2011 06 02, 23:12)
labukas 4u.gif  mane domintu ar sie kremukai visiskai vienodi? ax.gif 
Lancome aqua fusion teinte
http://www.vup.lt/go...sion-Teinte.jpg[
ir
Lancome hydra zen teinte
http://i052.radikal....7e09866f003.jpg[
kadangi melynoje pakuotoje, kaip suprantu nebeparduodamas, tai ateityje planuoju isigyti baltame ipakavime, taciau pries tai idomu suzinoti ar jie nesiskiria blush2.gif (nesiskiria  isgaunamas efektas)

vietoje melynos pakuotes isleistas naujas baltoje, bet pavadinimas toks kaip buvo ant melynos rasomas. Jusu idetas baltasis yra kitoks.
Atsakyti
siuo metu naudoju Lavere hydro energy tinted moisturising cream, spalvyte Cool beige, nugis labai patinka, lengvai pasiskirsto, gerai drekina, suteikia skaistumo, poru nekemsa, kvapas dieviskas wub.gif
pries tai kelis metus is eiles pirkdavau Madara saules geles, irgi labai patiko, tik jau norejosi kazka kt isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2011 06 03, 08:41)
vietoje melynos pakuotes isleistas naujas baltoje, bet pavadinimas toks kaip buvo ant melynos rasomas. Jusu idetas baltasis yra kitoks.

aciu uz atsakyma 4u.gif
tik dabar idomu pasidare kuo sis baltas (hydra zen teinte) skiriasi nuo pastarojo (aqua fusion teinte) g.gif
Atsakyti
QUOTE(safyriuke @ 2011 06 04, 00:23)
aciu uz atsakyma 4u.gif 
tik dabar idomu pasidare kuo sis baltas (hydra zen teinte) skiriasi nuo pastarojo (aqua fusion teinte)  g.gif

Aš kai domėjaus, man sakė, jog baltasis labiau drėkina. O ir išbandžius abu, man baltasis gražiau, maloniau, lengviau pasidengia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 06 05, 16:19)
Aš kai domėjaus, man sakė, jog baltasis labiau drėkina. O ir išbandžius abu, man baltasis gražiau, maloniau, lengviau pasidengia smile.gif

na po tokio aprasymo tikrai pirksiu si biggrin.gif (kaip supratau jus cia kalbat apie hydra zen teinte, ar ne? ; ) )
Atsakyti
QUOTE(Lilija. @ 2011 05 26, 22:44)
As tai jau virs metu naudoju Actipur. Praeitais metai turejau bedu del veido odos.. sad.gif dermotologe patare pabandyti, nes jis ne tik maskuoja, bet ir gydo oda smile.gif dabar ne i koki neiskeisciau smile.gif ir spalva man tinka ir "kaukes" nera smile.gif zodziu likau patenkinta smile.gif

gaila tik, kad jis riebiai odai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(safyriuke @ 2011 06 05, 23:12)
na po tokio aprasymo tikrai pirksiu si biggrin.gif  (kaip supratau jus cia kalbat apie hydra zen teinte, ar ne? ; ) )

Taip, kalbu apie Hydra zen teinte smile.gif
Atsakyti
Na perskaičiau tiek gerų atsiliepimų apie NOREVA Actipur ir irgi norėčiau pasisakyti... nors mano oda yra mišri, labiau linkusi į riebumą, tačiau net man tas vadinamasis kremas su spalva yra per sunkus savo konsistencija, nors nei maskuoja ypatingai, nei padžiovina, o ir matiškumo jokio neduoda, kai tik užsitepi, tai dar pusė bėdos, bet po poros valandų, bet jau man, kakta blizgėdavo kaip kokiais riebalais ištepta, net pačiai nemalonu buvo liestis prie veido... o ką jau apie kitus kalbėti...

Dabar ieškau ko nors kito, lengvesnio ir gaivesnio, nes odos reikalus kaip ir susitvarkiau, maskavimo ypatingo nereikia, tik dėl spalvos vienodumo norėtųsi ko nors tokio spalvoto..
Atsakyti