Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

Kažkada buvau įsigijusi Nivea shine pearl kremą veidui, kai pasitepdavau, atrodydavo visai neblogai, tačiau dienos eigoje pastebėdavau rėžių, taip pat tas perlamutrinis blizgesys imdavo luptis lotuliukas.gif
Vengiu panašių kremų, nes jų dėka galima pavirsti morka ar dar kažkokiu nesuprantamu padaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 03 24, 12:43)
o kaip tas actipur kremas atrodo?  blush2.gif  ar jis suteikia idegio? ir kiek kainuoja?

Actipur yra tik 2 atspalviu sviesiai odai ir vidutinei/tamsesnei, idegio nesuteikia, bet jis idealiai tinka, pas ka riebus veidas, arba yra spuogeliu, nes tas kremukas ne tik super maskuoja, bet dar ir alieka gydomaja funkcija, dar tinka ir misriaodems, bet pas ka sausa odyte - jokiu budu 4u.gif Kainuoja kazkur apie 70-75 Lt, ieskoti Litfarma ( berods g.gif ) vaistinese 4u.gif
Atsakyti
Ateinu pasipasakot, apie savo ilgai noreta pirkini... tiek ilgai norejau, kad net pakuote pakeite lotuliukas.gif isigyjau Estee lauder Day wear sheer tint realese kremuka su spalva su spf15. Pats kremas dieeeeeviskai kvepia.. agurkais wub.gif tokios pilksvos spalvos. Kadangi tepiau ant kremo, kuris turi sioki toki tilpnmo pojuti, tai buvo sunku istrint.. bet seip manau bedu nebutu del to.. gan tamsi spalva, nors as dabar super balta.. bet seip naturaliai atrodo, drauge sake, kad vaizdas toks kaip po soliariumo biggrin.gif vasara, kai irusiu bus super, kai nesinori pudros, bet noris paryskint veido spalva, jis tam puikiai tinka! Ne tokioms sausiaodems kaip as manau pakankamai ir drekintu, bet man dreknimo vien is jo mazoka.. bet ne tam as ji pirkau smile.gif tokie butu atsiliepimai, po keliu kartu bandymo. Ziuresim, kaip bus toliau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
gal žvilgterėsit http://www.amazon.co...n/dp/B0020ZEA40 ? ar čia jis normalus ar "padielkė"? gal kas pirko jį iš Amazon'ės? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantuteee: 21 balandžio 2011 - 10:13
QUOTE(fantuteee @ 2011 04 21, 10:11)
gal žvilgterėsit http://www.amazon.co...n/dp/B0020ZEA40 ? ar čia jis normalus ar "padielkė"? gal kas pirko jį iš Amazon'ės?  smile.gif

As daznai is amazoniu perku - tikrai ne padirbiniai, konkreciai sio produkto nepirkau, bet amazones tikrai kokybiskus daiktus atsiuncia ir neitiketinai greitai ( bent is UK amazoniu 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 04 21, 10:11)
gal žvilgterėsit http://www.amazon.co...n/dp/B0020ZEA40 ? ar čia jis normalus ar "padielkė"? gal kas pirko jį iš Amazon'ės?  smile.gif

Pardavėjo reitingas atrodo neblogas, neturėtų būti padirbtas. Žinoma garantuoti negaliu. Pati pirkau per Ebay, lygiai taip pat aklai ir viskas gerai buvo. Beje, mokėjau lygiai tiek pat smile.gif
Atsakyti
o šis kremas gydo bent kiek ar labiau skirtas vienkartiniam pasifražinimui? ax.gif
Atsakyti
Estee lauder Day wear sheer tint realese
user posted image
Nepatiko. Bandžiau parduotuvėje... Esu baltaodė ir vasarą nesideginu...
Veidas atrodė nenatūraliai, dėmėtas....
Vienintelis atspalvis, bet šviesiaodėms netinkamas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2011 04 24, 20:51)
Nepatiko. Bandžiau parduotuvėje... Esu baltaodė ir vasarą nesideginu...
Veidas atrodė nenatūraliai, dėmėtas....
Vienintelis atspalvis, bet šviesiaodėms netinkamas... 4u.gif

Mhm, super sviesiom tikrai jis per tamsus drinks_cheers.gif o del demiu, tai istrynt labai atidziai reik, nes sunkiai skirstos kaip bebutu keista..bet man kol kas jis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(aurums @ 2011 04 24, 20:48)
Nepykite, bet man čia antikomplimentas....

O man ne mirksiukas.gif sakydama: ,,po soliariumo'', turejau galvoj sveika, naturalu rusvuma, kuris buna po 1k..kai veidas nebebaltas, bet ciut su atspalviu..jei jums soliariumas asocijuojas tik su morkiniais veidais ir t.t tai man labai gaila, kad nematet nei vieno normalaus pvz.. smile.gif reik naudot gera krema ir eit su proto, o ne ten gyvent..jei naudoja kremus su 100 bronzatu tai taip ir gaunas ryzi zebriukai dryziai.. biggrin.gif as einu tik kad igaut sveika spalva, o ne skrudintis..bet cia jau nukrypom nuo temos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 25 balandžio 2011 - 14:18
Gal kas bandėt?
Nuxe moisturizing tinted cream
user posted image
Atsakyti
O gal kas bande krema su spalva is "Kiss my Face" ?
Ten daug atspalviu yra visokiu, kazi ar poru nekemsa?
Atsakyti
user posted image

Man labai patiko Olay touch of foundation - gerai drekina ir pakankamai maskuoja, tinka sviesiaodems, nepadaro ryzos odos. Na, tepasi gerai ir kaina ne kosmine. Rekomenduoju!
Atsakyti