Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

o kaip tas actipur kremas atrodo? blush2.gif ar jis suteikia idegio? ir kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 03 24, 12:43)
o kaip tas actipur kremas atrodo?  blush2.gif  ar jis suteikia idegio? ir kiek kainuoja?

kadangi aš naudojau šviesesnį atspalvį tai įdegio tikrai nesuteikė, spalva labai natūrali.Nesu aš labai balta tai man spalvytė labai atitiko. Kainuoja ~70 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 03 24, 13:43)
o kaip tas actipur kremas atrodo?  blush2.gif  ar jis suteikia idegio? ir kiek kainuoja?

Įdegio jis nesuteikia, bet bent jau mano oda pasitepus atrodo gyvesnė, gražesnė, o ne pilka ir išblyškus smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(RAsme @ 2011 03 23, 12:01)
Naudoju jau antrą BB Misha Perfect cover 23 numeriuką. Esu labai patenkinta, ir pamiršau net visas pudras, krempudras ir t.t. Man jis tobulas.

Vistik pabandziusi 4 dienas (tepdama kasdien) supratau, kad man jis kemsa verysad.gif . Jei tik ne si beda, tai butu idealus 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti gal kas naudoja ar turi atsiliepimų apie Laveros skaistinantį kremą su morkomis. Šiuo metu turiu Madaros kremą su atspalvių, tai visai nieko, bet pamačiau parduotuvėje ta Laveros ir užsinorėjau išbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 03 19, 12:17)
Kelias paskutines dienas naudoju vieną iš anksčiau aptartų BB kremų. SKIN79 Super+ Beblesh Balm BB Cream Triple Function ( Pink Label )
user posted image
Ir esu tiesiog sužavėta. Šiek tiek maskuoja, tobulai išlygina veido spalvą, jokio lipnumo, lyg antra oda. Išsilaiko visą dieną. Tik vakare jau šiek tiek išlenda blizgesys, bet mano oda yra riebi. Vienintelis minusas - nėra spalvų pasirinkimo. Ta vienintelė - gana pilkšva ir šviesi. Nors ji prisitaiko prie veido odos, bet mano oda šviesi (tik užtepus atrodo tikrai per pilka, bet po kelių minučių išsilygina).

Kaip jums panaudojus ji ilgiau? nekemsa poru? Ar islaiko matiskuma normaliai? Neissausina? Kazkaip mane gasdina tas dalykas, kad jie azijieciu gamybos, man jie tokie nepatikimi atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 04 10, 12:49)
Kaip jums panaudojus ji ilgiau? nekemsa poru? Ar islaiko matiskuma normaliai? Neissausina? Kazkaip mane gasdina tas dalykas, kad jie azijieciu gamybos, man jie tokie nepatikimi atrodo biggrin.gif

Naudoju ne kasdien. Dvi- tris dienas per savaitę. Naudojant tokiais tarpais: Porų nekemša (o mano linkusios kimštis). Odos nesausina, nors mano gana riebi. Matiškumą laiko gerai - man tik į dienos pabaigą gal šiek tiek pradeda blizgėti oda. Tiesa aš naudoju kompaktinę pudra T zonoje, gal ji šiek tiek pristabdo.
Nežinau, kas būtų jei naudočiau kasdien. Bijau taip daryti, net nežinau kodėl biggrin.gif Gal to paties kimšimo porų. Man kažkaip azijiečiai tiek įtarimų nekelia, kaip visokie lenkai, kurie užvertę LT parduotuvių lentynas.
Tik tuos BB kremus reikia atsargiai pirkti. Ypač iš Ebay, nes dažnai būna padirbti. Maniškis, bent jau pagal visus požymius atitinka originalą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitineju atsiliepimus apie kremus su spalva.

Gal turite ka pasakyti apie Dior Hydra Life Pro-Youth Skin Tint SPF 20 http://www.sephora.c...tml?id=P260200#
user posted image

kokia kaina?

jauciu keliausiu i kristiana ir prasysiu, kad duotu pamegint kelis ... doh.gif nes nesugalvoju koki issirinkti smile.gif
Atsakyti
Merginos, noreciau jusu konsultacijos. Gal zinote su tais BB kremais (siuo atveju Innsifree firmos)-ar ant pakuotes virsaus buna parasyta galiojimo data ar pagaminimo. Ir bendrai, koks yra siu kremu galiojimo laikas? g.gif
Atsakyti
Kanebo sensai cellular performance hydrachange tinted gelis - kremas
user posted image
Springy, deeply moisturising gel cream firms the skin while delivering a sheer sweep of colour for an even, luminous finish.
Apply after lotion and essence.

Gal yra isbandziusiu si geri? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
As tai kuri laika naudojau Avon drekinanti atspalvi suteikianti krema. Visai patiko, oda atrode rusva ir dregna, tik paskui nezinau kodel staiga akys pasidare jam jautrios, pasitepus jau po poros valandu pradedavo smarkiai asaroti, zodziu kazkokia alergija pasidare. ir labai gaila, nes jo buvau nusipirkus pora pakuociu, tai dabar stovi nenaudojamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2011 04 10, 17:08)
Sveikos, skaitineju atsiliepimus apie kremus su spalva.

Gal turite ka pasakyti apie Dior Hydra Life Pro-Youth Skin Tint SPF 20 http://www.sephora.c...tml?id=P260200#
user posted image

kokia kaina?

jauciu keliausiu i kristiana ir prasysiu, kad duotu pamegint kelis ... doh.gif  nes nesugalvoju koki issirinkti smile.gif

man tai sitas reikalas superinis wub.gif nieko geriau nerandu 4u.gif
Atsakyti