Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

Labai reikia palyginimo del spalvos 4u.gif
turejau Lancome 2 nr., tai truputi tamsokas. Ar Dior hydraction 2 nr. tamsesnis ar sviesesnis uz Lancome?
aciu tai, kuri atsakys 4u.gif
Atsakyti
nežinau ar čia pataikiau, bet gal kuri bandėte "eyeko thingie cream" kremą. 4u.gif nemoku įkelti foto blush2.gif bet šitas kremas berods ir drėkina ir suteikia spindesio. pati jo neturėjau,(o noriu turėt) tai norėčiau išgirsti atsiliepimų. smile.gif gal būna jo ir Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 03 13, 19:41)
nežinau ar čia pataikiau, bet gal kuri bandėte "eyeko thingie cream" kremą.  4u.gif  nemoku įkelti foto blush2.gif  bet šitas kremas berods ir drėkina ir suteikia spindesio. pati jo neturėjau,(o noriu turėt) tai norėčiau išgirsti atsiliepimų.  smile.gif  gal būna jo ir Lietuvoje?

cia turbut apie si kalbat g.gif as pati juo susigundzius buvau, video prisiziurejus ax.gif gal kuri pakomentuos placiau g.gif
eyeko tinted cream.
user posted image
Atsakyti
ir apie šį ir apie šviesų rožiniam indely, kuris berods tik žvilga, bet ne rudina biggrin.gif mane irgi domina atsiliepimai 4u.gif biggrin.gif laukiam laukiam... ir domintų, kur jį galima nusipirkt?
Atsakyti
Atspalvį suteikiantis drėkinamasis kremas iš avon man buvo per tamsus. Dabar turiu toninį kremą iš faberlic'o,bet teks su juo atsisveikinti, nes oda labai blizgėti pradėjo, o žiemą juo labai džiaugiausi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pop*Candy: 18 kovo 2011 - 18:25
Kelias paskutines dienas naudoju vieną iš anksčiau aptartų BB kremų. SKIN79 Super+ Beblesh Balm BB Cream Triple Function ( Pink Label )
user posted image
Ir esu tiesiog sužavėta. Šiek tiek maskuoja, tobulai išlygina veido spalvą, jokio lipnumo, lyg antra oda. Išsilaiko visą dieną. Tik vakare jau šiek tiek išlenda blizgesys, bet mano oda yra riebi. Vienintelis minusas - nėra spalvų pasirinkimo. Ta vienintelė - gana pilkšva ir šviesi. Nors ji prisitaiko prie veido odos, bet mano oda šviesi (tik užtepus atrodo tikrai per pilka, bet po kelių minučių išsilygina). Ir dar yra UV apsauga. Kol kas man tai tobulas veido kremas su spalva smile.gif Jis tikrai daro taip, kaip paveikslėliuose rodoma, pvz.:
user posted image
Atsakyti
As pagaliau uzsisakiau toki Estee lauder krema su spalva, jis pakaitalas senajai versijai.. tikiuosi tiks ir patiks 4u.gif jis toks melsvas kremas ir suteikia ruduma is kart, paruduoja ant odos, bet ner kaip pudra schmoll.gif tik siek tiek suintensyvina veido odos spalva.. su spf 15 ir vadinas Estee Lauder DayWear Sheer Tint Release Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Moisturizer SPF15.
user posted image
Atsakyti
Sveikos mamos. esu naujokė čia, bet tikiuose jog priimsite mane. ax.gif Ką gi, ilgai naudojau pudras, ir nusprendžiau, kad galbūt reiktu isigyti kremuką su spalva. Kadangi norėjau tik išbandyti pirkau nebrangų - Nivea visage young be beutiful, šiaip visai toks nieko jis, tik labai jau greit isigėria tai reikia paskubėti ji tepant, nes kitaip labai žymės lieka Dar tas gerai, kad jo daug nereikia, o nepatiko kažko jis man nes truputi tepa ir manau poras turbūt kemša man. g.gif nors gal čia ne nuo jo, nes ant šio kremuko dar apiūldomai kompaktinės pudros užsimenu, kad neblizgėtu veidas dienos pabaigoj tongue.gif tik štai patiko , kad po jo vaidas kaip kudykio užžpakaliukas. blush2.gif toks švelnus švelnus mirksiukas.gif kai ši pabaigsiu pirksiu avtipur, kaip manot, tinka jis sausai odai? Ar geriau kokį kitč žiūrėti? rolleyes.gif Ačiū iš karto.
Atsakyti
QUOTE(AguOna. @ 2011 03 20, 18:58)
Sveikos mamos. esu naujokė čia, bet tikiuose jog priimsite mane. ax.gif  Ką gi, ilgai naudojau pudras, ir nusprendžiau, kad galbūt reiktu isigyti kremuką su spalva. Kadangi norėjau tik išbandyti pirkau nebrangų - Nivea visage young be beutiful, šiaip visai toks nieko jis, tik labai jau greit isigėria tai reikia paskubėti ji tepant, nes kitaip labai žymės lieka Dar tas gerai, kad jo daug nereikia, o nepatiko kažko jis man nes truputi tepa ir manau poras turbūt kemša man. g.gif  nors gal čia ne nuo jo, nes ant šio kremuko dar apiūldomai kompaktinės pudros užsimenu, kad neblizgėtu veidas dienos pabaigoj tongue.gif  tik štai patiko , kad po jo vaidas kaip kudykio užžpakaliukas. blush2.gif  toks švelnus švelnus mirksiukas.gif  kai ši pabaigsiu pirksiu avtipur, kaip manot, tinka jis sausai odai? Ar geriau kokį kitč žiūrėti?  rolleyes.gif  Ačiū iš karto.

Sveika smile.gif
MAno manymu Actipur sausai odytei nelabai, nes jis pats dar truput5 od1 pasausina..Mano oda mišri, ne itin sausa ir tai jis man pasausindavo odą,ypač pradžioje
Atsakyti
Pasiskaičiusi mamyčių atsiliepimus apie kremukus su spalva, išsirinkau - Actipur. Regis, atitiko lūkesčius. Tepasi gerai, neatrodo kaip kaukė, sulygina veido spalvą, paslepia nedideles dėmeles, veidas atrodo matinis. Galbūt norėtųsi didesnio maskavimo, bet tai juk ne pudra. Tad esu patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Naudoju jau antrą BB Misha Perfect cover 23 numeriuką. Esu labai patenkinta, ir pamiršau net visas pudras, krempudras ir t.t. Man jis tobulas. Dar turiu mažą rinkinuką Skin79, juos paprasčiau užtepti, atrodo veidas gaivesnis, natūralesnis nei su Missha, bet ir spalvos nelabai tinkamos man, per šviesios. Ateityje bandysiu ir kitus BB kremus, juos jau turi ir Clinique ir Lancome, tik nežinau kaip su atspalviais
Atsakyti
QUOTE(RAsme @ 2011 03 23, 12:01)
Naudoju jau antrą BB Misha Perfect cover 23 numeriuką. Esu labai patenkinta, ir pamiršau net visas pudras, krempudras ir t.t. Man jis tobulas. Dar turiu mažą rinkinuką Skin79, juos paprasčiau užtepti, atrodo veidas gaivesnis, natūralesnis nei su Missha, bet ir spalvos nelabai tinkamos man, per šviesios. Ateityje bandysiu ir kitus BB kremus, juos jau turi ir Clinique ir Lancome, tik nežinau kaip su atspalviais

O kaip del poru kimsimo? Ar pastebejote, kad kimstu? g.gif Tiesa, ar tokie kremai tinkami naudoti kasdien?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 24 kovo 2011 - 00:33