Na gavau aš savo kremukus
išbandžiau Missha nr21(deja 23neturiu) kremas patiko, yra toks riebus skalsus ir ji reikia ne įtrinti o pirštu pagalvelemis "imušti", oda jaučiasi pamaloninta, bet pirma valanda man truputi trauke (šiandien bandysiu drekinamaji krema patept prieš tai) paskui odos mišrumas dave savo ir jaučiausi
"atrodimas": kad kažkas užtrepta tai aišku, bet nesimato-vyro žodžiau (nes mano oda tikrai nera tobula-pigmentines demes) maskuoa super,kiek sluoksniu nebeuždetum kaukes nera, dienos šviesoja veidas lyg porcelianinis, man šis atspalvis yra šviesokas tai reikejo nupiešti veida, šeip manau ir su tamsesniu reikes, nes taip viska išlygina kad kad atrodai be "konturu" tad manau vistik reikia modelioti su bronzantu ar dar ko
kremas tikrai vertas demesio
labiausiai nustebino tas kad nesimato visiškai perejimo ant odos kur kremas kur ne, daug ko išbandžius tokio prisitaikymo nesu dar mačius
bet...
nors užmuškit
bet BIODROGA puran kremas turbut turi kažka labai panašaus, nes atrodo labai panašiai ir spalva ir konsistencija (ir tept reikia taip pat) tik Missha turi tokia savybe kad be blizgučiu o oda švyti, su biodroga nera švytejimo
tas SKIN79 rinkinukas išbandytas ant ranku odos tai spalva beveik visu vienoda tik vienas su ryškiai bližgučiaus (perl), spalva kremu pavadinčiau pilka smelio, bet prisitaiko prie odos kaip minejau puikiai, kaip šie kremukai ant veido išlaikys visa diena kol kas nežinau