Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(SaiMita @ 2011 02 14, 19:34)
kokia kaina? ir kokia spalva emet  g.gif

tai ten 4 kremai daug maž labai šviesi smelio, spalvos yra pas kitus gamintojus,bet kaip suprantu tai tu spalvu pasbet kuri gamintoja išvis tik 4 atspalviai nes kremai prisitaiko prie bet kokios odos
emiau šita rinkinuka tik del to kad jie yra truputi skirtingi pagal paskirti (odos tipas, balinimas ir švytejimas)
kaina 9,99 ir shipas 4,99

nuorodoje kur buvau idejus prieš tai man labai patiko aprašymas (tik rusu kalba) nors ši mergina išbandžius ir kitus BB kremus ir paraše savo nuomone

pirkau iš čia
http://www.amazon.co...pd_sim_dbs_bt_7
Atsakyti
as naudoju actipur kremuka su spalva. Na man tai labai patinka jau perku 4 tubele 4u.gif ir skystu pudru is vis atsisakius nes man vos tik panaudoju kokia skysta pudra tai is kart isberia.. o vat sita naudoju ir esu patenkinta labai ax.gif
Atsakyti
Įsigyjau Nivea spindesio suteikiantį dieninį kremą. Spindi ant odos gražiai, kvapas labai malonus bigsmile.gif .
Tik pasitepus, oda lieka labai sausa... Toks jausmas, kad dar stipriau džiovina odą verysad.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau cia daug nuomoniu apie Actipur, surizikavau ir nusipirkau 4u.gif Ir ka gi esu labai labai patenkinta wub.gif
Pries tai naudojau pudra Clinique irgi tiek girta kitame skyrelyje, bet nusivyliau schmoll.gif
Mano oda riebi, nei viena pudra neitiko, kad veidas neblizgetu po keletos valandu, kad ji butu mano veidui tinkama.
O Actipur pasitepus nei persti nei traukia oda, o atvirksciai labai maloni, tepasi labai lengvai tinkama ir dabar ir pavasariui, jokio kaukes efekto (kaip budavo su acnecolor), atspalvi emiau sviesu (nors nesu labai sviesi nei labai tamsi), bet tiko idealiai, dar vienas didziulis pliusas - nekemsa poru ir oda neblizga, gal siek tiek i vakara (po 8 valandu) nosis ir kakta, bet pakoreguoju sausa pudra ... beja maskuoja vidutiniskai, tad tikrai super viskas
Taigi cia mano siu metu atradimas wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
actipur kremukus buvau gavus vaistineje meginelius (5ml tubeles bigsmile.gif ) abeju spalvu, bet man visiškai netiko, į vakara oda atrode sutrukines ir toks jausmas kad prisilest skauda o jau smulkiu spuogeliu pakilo doh.gif po keliu dienu oda pradejo luptis išmečiau lauk, prieš kokius penkis metus buvau sunaudojus ne viena biodroga puran kremą su spalvą, šiandien vel isigijau bet žiuriu į vakarą veidas blizga,nors veidukas jaučiasi "pamalonintas" biggrin.gif

p.s. meginukus dave ne "tinklineje" vaistineje o paprastoj daugebutije, kuri nepriklause dideliems tinklams, vastininke turejo tik tamsesni atspalvi tai dar atstovu papraše atvežt šviesiu, va kaip buna biggrin.gif gaila dabar jau užsidare
Atsakyti
siandien nusipirkau
DGali buti naudojamas kaip ir makiazo baze bigsmile.gif Rekomenduojama naudot 2-3k per savaite blush2.gif ziuresim , kaip kas blush2.gif
Bioderma Hydrabio Moisturising Healthy Glow
user posted imageuser posted image
Atsakyti
ar gerai supratau,kad O.D.A. kremas su spalva yra tik vienos spalvos kuri prisitaiko prie odos atspalvio? blush2.gif
Atsakyti

i 
Skelbimam turime Skelbimų lentą čia.
Atsakyti
QUOTE(Mochera @ 2011 02 20, 19:31)
ar gerai supratau,kad O.D.A. kremas su spalva yra tik vienos spalvos kuri prisitaiko prie odos atspalvio? blush2.gif

taip,tik viena,tubelej atrodo labai tamusus,bet as visis mirksiukas.gif ka baltaode ir man jis puikiai tinka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(julkanos @ 2011 02 14, 17:54)
Gal kas išbande BB Cream, prisiskaičiau internete apie "stebuklinga" krema,užsisakiau rinkinuka, laukiu ir labai jau idomu pasidare ar lietuvoje kas naudojasi?

čia rusu kalba
http://www.pepsiligh...grafinia/288856

čia anglu
http://www.squidoo.com/b-b-cream

Kadangi gyvenu Azijoje teko išbandyti BB Cream. Jie labai cia populiarus. Vos ne kiekviena firma turi po blemish balm cream. Jie visai neblogi tik didziausia problema spalvos. Neradau dar nei vienos, kuri man tiktu, nes as esu labai sviesi i geltonuma, o dauguma siu kremu turi pilksva arba rozini atspalvi. Labai retas kuris turi smelini atspalvi. Galvoju jie gal labiau tiktu merginoms, kurios naudoja Beige atspalvio pudras. Is visu bandytu man labiausiai patiko korejieciu firmos Missha kremas. Labai gerai maskuoja ir naturaliai atrodo tik kad vel problema su atspalviais.
Pridedu nuoroda i ju puslapi skirta Amerikos rinkai http://www.misshaus....p_code=MSMS1052

Nemaciau kiek BB cream kainuoja ebay, bet bukite atsargios nes jei nera labai jau pigus. Ir juos taip pat megsta padirbineti ir pardavineti Kinijoje. Toks originalus meginuku rinkinukas kaip uzsisake julkanos kainuoja apie 40 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Princulis: 24 vasario 2011 - 05:07
QUOTE(Princulis @ 2011 02 24, 06:05)
Kadangi gyvenu Azijoje teko išbandyti BB Cream. Jie labai cia populiarus. Vos ne kiekviena firma turi po blemish balm cream. Jie visai neblogi tik didziausia problema spalvos. Neradau dar nei vienos, kuri man tiktu, nes as esu labai sviesi i geltonuma, o dauguma siu kremu turi pilksva arba rozini atspalvi. Labai retas kuris turi smelini atspalvi. Galvoju jie gal labiau tiktu merginoms, kurios naudoja Beige atspalvio pudras. Is visu bandytu man labiausiai patiko korejieciu firmos Missha kremas. Labai gerai maskuoja ir naturaliai atrodo tik kad vel problema su atspalviais.
Pridedu nuoroda i ju puslapi skirta Amerikos rinkai http://www.misshaus....p_code=MSMS1052

Nemaciau kiek BB cream kainuoja ebay, bet bukite atsargios nes jei nera labai jau pigus. Ir juos taip pat megsta padirbineti ir pardavineti Kinijoje. Toks originalus meginuku rinkinukas kaip uzsisake julkanos kainuoja apie 40 Lt.

užsisakiau ir Missha meginukus bet amazon'e tik 21nr buvo, bet atsiliepimuose buvo parašyta kad ir 23nr imeta, savaitgali turečiau gauti thumbup.gif butinai parašysiu biggrin.gif
Atsakyti
Na gavau aš savo kremukus biggrin.gif
išbandžiau Missha nr21(deja 23neturiu) kremas patiko, yra toks riebus skalsus ir ji reikia ne įtrinti o pirštu pagalvelemis "imušti", oda jaučiasi pamaloninta, bet pirma valanda man truputi trauke (šiandien bandysiu drekinamaji krema patept prieš tai) paskui odos mišrumas dave savo ir jaučiausi thumbup.gif
"atrodimas": kad kažkas užtrepta tai aišku, bet nesimato-vyro žodžiau (nes mano oda tikrai nera tobula-pigmentines demes) maskuoa super,kiek sluoksniu nebeuždetum kaukes nera, dienos šviesoja veidas lyg porcelianinis, man šis atspalvis yra šviesokas tai reikejo nupiešti veida, šeip manau ir su tamsesniu reikes, nes taip viska išlygina kad kad atrodai be "konturu" tad manau vistik reikia modelioti su bronzantu ar dar ko biggrin.gif
kremas tikrai vertas demesio
labiausiai nustebino tas kad nesimato visiškai perejimo ant odos kur kremas kur ne, daug ko išbandžius tokio prisitaikymo nesu dar mačius thumbup.gif

bet...
nors užmuškit lotuliukas.gif bet BIODROGA puran kremas turbut turi kažka labai panašaus, nes atrodo labai panašiai ir spalva ir konsistencija (ir tept reikia taip pat) tik Missha turi tokia savybe kad be blizgučiu o oda švyti, su biodroga nera švytejimo

tas SKIN79 rinkinukas išbandytas ant ranku odos tai spalva beveik visu vienoda tik vienas su ryškiai bližgučiaus (perl), spalva kremu pavadinčiau pilka smelio, bet prisitaiko prie odos kaip minejau puikiai, kaip šie kremukai ant veido išlaikys visa diena kol kas nežinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julkanos: 27 vasario 2011 - 10:57