Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(Egliukasz @ 2011 01 17, 17:47)
Sioje temoje neradau atsiliepimu apie sy dalykely:

o jis taip pat ir kremas nuo spuogu, kaip ir Actipur, ar tik maskuojamasis kremas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2011 01 08, 22:25)
Norejau paklausti,o kokios mazdaug spalvyte sitas kremukas ? ar labai tamsus ar is sviesesniu ? o gal esat bandziusi actipur ir galite palyginti smile.gif dekui !

Mano oda sviesi, tai pasitepus atrodo tiesiog kaip svelniai sauleje nudeges veidas, daug kas klausia, ar i soliariuma einu, kad ziema atrodau siek tiek idegusi. Nezinau, kaip kitoms. Poru nekemsa, mano oda misri, tai nepakenke tikrai.
Papildyta:
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 01 09, 01:28)
o poru ar nekemsa??
man Actipur baiginejasi, tai ista svarstau pirkti,tik baisu kad zalos nepridarytu  unsure.gif

Siaip tai vienas svelnesniu mano naudotu produktu, zalos neturetu padaryti, juk plius visiskai naturalus, alergizuoti sake (konsultavausi) gali tik jei oda labai jau sintetiniais preparatais buvo maitinta... as iki tol naudojau lavera savaiminio idegio krema, nes soliariumu nepripazistu. tai po laveros kremo sitas dar lengvesnis pasirode, nors laverai jokiu priekaistu neturiu - tiesiog norejau isbandyti nauja produkta. Nors nuo laveros greiciau efektas buvo, bet man rodos, trumpalaikiskesnis...
Papildyta:
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 01 13, 22:53)
Perverciau temutes, bet neradau atsiliepimo apie Madara Sun Flower tinted cream  - ar jis nekemsa poru, ar vel nesuzinosi nepabandzius  doh.gif  smile.gif
Actipur'as jau baiginesi, patiko, bet nezinau kodel noriu isbandyti kazka nauja  unsure.gif

Mano pussesere naudoja, tai buvo lyg ir patenkinta, pas ja oda sausa. Bet dabar isbande laveros krema, giria labai, kad gerai pasiuliau. Madaros bandziau ranku krema, sualergizavo smarkiai. Tai turejau galimybe isbandyti meginuka to tinted cream, bet susilaikiau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 01 17, 18:52)
o jis taip pat ir kremas nuo spuogu, kaip ir Actipur, ar tik maskuojamasis kremas?  4u.gif

Spuogu negydo, bet juos maskuoja ir nekemsa poru. Toks sito kremuko su spalva pliusas butu toms, kurias vis dar beria spuogeliais, nors jau ir ne 14-16.. smile.gif Man 25, bet dar vis turiu spuogeliu, bet oda nera tokia riebi, kaip buvo anksciau, vietomis netgi issausejus unsure.gif
Atsakyti
Na išbandžiau Actipur šviesesnio atspalvio maskuojamąjį kremą ir ODA maskuojamąjį kremą tai galiupalygint ir pasakyt savo nuomonę.Gal am pravers. Actipur nėra,akd labai gerai maskuotų,bet maskuoja geriau už ODA. TAčiau Actipur iš pat pradžių truputį sausino veiduką,o va ODA kažkaip nuo pat pradžių gerai. KAlbant apie spalvą,tai ODA ir Actipur šviesesnis atspalvis suteikia beveik tokią pat salvą,tamsumu nesiskiria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2011 01 27, 17:02)
Na išbandžiau Actipur šviesesnio atspalvio maskuojamąjį kremą ir ODA maskuojamąjį kremą tai galiupalygint ir pasakyt savo nuomonę.Gal am pravers. Actipur nėra,akd labai gerai maskuotų,bet  maskuoja geriau už ODA. TAčiau Actipur iš pat pradžių truputį sausino veiduką,o va ODA kažkaip nuo pat pradžių gerai. KAlbant apie spalvą,tai ODA ir Actipur šviesesnis atspalvis suteikia  beveik tokią pat salvą,tamsumu nesiskiria smile.gif

dar tas super,kad Actipur nekemsa poru,krempudros visai nereikia naudoti,nes nesu reikli,kad beveik visas demes maskuotu,gerai taip kaip palieka veidas po actipuro. Pasidazau dar skaistalais ir rezultatas ma patinka smile.gif
Atsakyti
Laura Mercier tinted moisturizer spf 20 - oil free
user posted image

Laura Mercier tinted moisturizer spf 20 - illuminating
user posted image

Laura Mercier tinted moisturizer spf 20
user posted image

Gal kuri gali pasakyti, kuo realiai skiriasi Laura Mercier Oil Free Tinted Moisturizer SPF 20 nuo Illuminating Tinted Moisturizer SPF 20 ir Tinted Moisturizer SPF 20 ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 28, 17:47)

Gal kuri gali pasakyti, kuo realiai skiriasi Laura Mercier Oil Free Tinted Moisturizer SPF 20 nuo Illuminating Tinted Moisturizer SPF 20 ir Tinted Moisturizer SPF 20 ? doh.gif

man rodos is pavadinimu matos kuom skiriasi mirksiukas.gif pirmas oil free,tai riebiai odai,antrasis svytejimo suteikiantis,o paskutinis turbut normaliai sausai odai,kiek apie ji teko girdet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 28, 18:13)
man rodos is pavadinimu matos kuom skiriasi mirksiukas.gif pirmas oil free,tai riebiai odai,antrasis svytejimo suteikiantis,o paskutinis turbut normaliai sausai odai,kiek apie ji teko girdet  mirksiukas.gif

As kaiptik galvoju pirkti paskutini,nors oda sausa nera g.gif Bet kazkaip norisi ,kad nebutu per blizgus ,o oil free tai turbut bus perdaug matizuojantis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 28, 20:24)
As kaiptik galvoju pirkti paskutini,nors oda sausa nera g.gif  Bet kazkaip norisi ,kad nebutu per blizgus ,o oil free tai turbut bus perdaug matizuojantis doh.gif

velnias zino kaip ten yra is tikruju biggrin.gif as tai jeigu oda linkus i berimus ir riebuma imciau oil free vis tiek,jei ne tai tada galima ir ta paprasta ax.gif siaip berods youtube Pixiwoo paneles ar kaip ten jos lyg minejo kad tas paskutinis riebiai odai nelabai,labiau sausai,puikiai tinka ir vyresnem moterim. ax.gif jei pirksi kuri nors ir isbandysi butinai parasyk atsiliepimus nes mane jie labai domina,tik del kainos susilaikau biggrin.gif daugoka kaip kremui su spalva ax.gif as kol kas bandysiu jauciu ODA krema su spalva,nes jau dukart kosmetologe tepe ir labai naturaliai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 28, 20:36)
velnias zino kaip ten yra is tikruju biggrin.gif as tai jeigu oda linkus i berimus ir riebuma imciau oil free vis tiek,jei ne tai tada galima ir ta paprasta ax.gif siaip berods youtube Pixiwoo paneles ar kaip ten jos lyg minejo kad tas paskutinis riebiai odai nelabai,labiau sausai,puikiai tinka ir vyresnem moterim. ax.gif jei pirksi kuri nors ir isbandysi butinai parasyk atsiliepimus nes mane jie labai domina,tik del kainos susilaikau biggrin.gif daugoka kaip kremui su spalva ax.gif as kol kas bandysiu jauciu ODA krema su spalva,nes jau dukart kosmetologe tepe ir labai naturaliai atrodo ax.gif

Ne,neproblemine ir ne riebi,bet misri.
Reikes dar pasiziurineti youtube video apie siuos kremus su spalva smile.gif
Atsakyti
Ieskau ir as kremo su spalva.
isbandziau ir Dr.Hauschka ir Estee Lauder ir Lancome ir Chanel(kazkas lb gyre bet nesuprantu kodel - sviesiausia spalva buvo toookia tamsi!). Db turiu megineli Sisley. bet jau kaina jo doh.gif
Noriu dar Madaros isbandyt.
bet linksu prie Lancome. vienintelis idealiai tinkantis pagal spalva ir be kvapis visiskai.
Atsakyti
Sveikos

Gan dažnai paskaitau jūsų temą, ir su dermatologę pasitarus nusprendžiau nusipirkt Actipur kremą , geresnio daikto dar niekada nesu turėjus, puikiai atrodo, labai natūraliai atrodo, na tiesiog negaliu atsidžiaugti, tik biški galėtu būt didesnis maskavimas , bet šiaip viskas super thumbup.gif kaip už tokia suma , tikrai puikus daiktas , prieš tai naudojau visokias ir labai brangias ir pigias pūdras , ir tik dabar suprantu kaip aš vargau.. rekomenduoju bigsmile.gif
Atsakyti