QUOTE(egluciukas @ 2011 01 08, 22:25)
Norejau paklausti,o kokios mazdaug spalvyte sitas kremukas ? ar labai tamsus ar is sviesesniu ? o gal esat bandziusi actipur ir galite palyginti
dekui !
Mano oda sviesi, tai pasitepus atrodo tiesiog kaip svelniai sauleje nudeges veidas, daug kas klausia, ar i soliariuma einu, kad ziema atrodau siek tiek idegusi. Nezinau, kaip kitoms. Poru nekemsa, mano oda misri, tai nepakenke tikrai.
Papildyta:
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 01 09, 01:28)
o poru ar nekemsa??
man Actipur baiginejasi, tai ista svarstau pirkti,tik baisu kad zalos nepridarytu
Siaip tai vienas svelnesniu mano naudotu produktu, zalos neturetu padaryti, juk plius visiskai naturalus, alergizuoti sake (konsultavausi) gali tik jei oda labai jau sintetiniais preparatais buvo maitinta... as iki tol naudojau lavera savaiminio idegio krema, nes soliariumu nepripazistu. tai po laveros kremo sitas dar lengvesnis pasirode, nors laverai jokiu priekaistu neturiu - tiesiog norejau isbandyti nauja produkta. Nors nuo laveros greiciau efektas buvo, bet man rodos, trumpalaikiskesnis...
Papildyta:
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 01 13, 22:53)
Perverciau temutes, bet neradau atsiliepimo apie Madara Sun Flower tinted cream - ar jis nekemsa poru, ar vel nesuzinosi nepabandzius
Actipur'as jau baiginesi, patiko, bet nezinau kodel noriu isbandyti kazka nauja
Mano pussesere naudoja, tai buvo lyg ir patenkinta, pas ja oda sausa. Bet dabar isbande laveros krema, giria labai, kad gerai pasiuliau. Madaros bandziau ranku krema, sualergizavo smarkiai. Tai turejau galimybe isbandyti meginuka to tinted cream, bet susilaikiau...