Įkraunama...
Įkraunama...

Kremai su spalva veidui, Ne kreminės pudros!

QUOTE(mimi1 @ 2010 08 09, 10:14)
as naudoju krema su spalva firmos MADARA. Labai patenkinta

Aš irgi gavau mėginuką su Madara kremu su spalva, bet man nepatiko, nes yra tik vienas atspalvis, kuris man per tamsus (mano oda itin šviesi), o maskavimas labai jau prastas, sunkiai pasiskirsto ant odos. Todėl dabar pakaitomis naudoju Dr. Hauschka lengvą krempudrą - priskiriu ją prie kremo su spalva, nes maskavimas yra super lengvas - tikrai ne kaip įprastinių krempudrų. Šis man labai patinka, nes yra šviesių atspalvių. Tik vat tas kvapas man tai schmoll.gif
Kiek esu bandžiusi įvairių kremų su spalva, bet dabar vėl grįžtu prie toninio kremo iš Faberlic - Air Tone. Labai gerai drėkina odą, sulygina veido spalvą - mano odai (mišriai) jis tinka idealiai.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 06 sausio 2011 - 12:40
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 01 06, 13:33)
Aš irgi gavau mėginuką su Madara kremu su spalva, bet man nepatiko, nes yra tik vienas atspalvis, kuris man per tamsus (mano oda itin šviesi), o maskavimas labai jau prastas, sunkiai pasiskirsto ant odos. Todėl dabar pakaitomis naudoju Dr. Hauschka lengvą krempudrą - priskiriu ją prie kremo su spalva, nes maskavimas yra super lengvas - tikrai ne kaip įprastinių krempudrų. Šis man labai patinka, nes yra šviesių atspalvių. Tik vat tas kvapas man tai  schmoll.gif
Kiek esu bandžiusi įvairių kremų su spalva, bet dabar vėl grįžtu prie toninio kremo iš Faberlic - Air Tone. Labai gerai drėkina odą, sulygina veido spalvą - mano odai (mišriai) jis tinka idealiai.
user posted image

O siaip laikosi ant odos bei nekemsa poru? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 01 07, 17:38)
O siaip laikosi ant odos bei nekemsa poru?  unsure.gif

Na taip, man laikosi gerai ant odos...o ir manau, kad mažiau kemša poras nei krempudros. Man jis kaip drėkinamis kremas...tik kad su spalva. Visgi vasarą, kas turi labai riebią veido odą - manau, kad blizgesys bus nemažas. Nors man kaip tik patinka blizganti, švytinti oda, o ne sausa ir matinė (kalbu apie kosmetinėmis priemonėmis išgautą matinę odą).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 07 sausio 2011 - 18:08
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 01 04, 18:28)
Ar Dior kremas su atspalviu nekemsa poru?  4u.gif

Dar pridesiu prie klausimo blush2.gif Ar Actipur labai sausina veida, nes man tik kas sausinancio tuoj pat T zona nusauseja, ispleiskanoja doh.gif Nes mano misri, bet tokia sausejanti, reikia riebesnio kremuko, tai galvoju, gal uztepus paprasta krema lengvesni ir Actipur nesausintu tada
Atsakyti
man Actipur pradzioj tai tikrai sausino, nors oda visada riebi ir to neubvo buve, bet tada ismokau kaip naudoti, nes gaila ismesti buvo, tai pirma tepuosi kazka labiau drekinancio, o dabar sitas Actipur man vietoj pudros,nes graziai sulygina veida mirksiukas.gif
tad jei tau iskart sauseja, tai tikrai kad sausins, nes ir daugiau forume atsiliepimu kad sausina, o as dar tikrai netikejau kad ir man sausins smile.gif
Atsakyti
as naudoju Dr. Hauschka krema suteikianti atspalvio smile.gif nerealus produktas, ir odos nesausina bigsmile.gif dar yra tos pacios linijos bronzinis koncentratas, bet jo nessu bandziusi ant veido.. madoj konsultante dave ant rankos pabandyti, tai atrodo tikrai geras produktas smile.gif
Atsakyti
Ar yra koks kremukas, kad tiktu misriai odai, kontroliuotu blizgesi, bet nesausintu, nes oda taip pat linkusi sauset kas truputi doh.gif gal Dior?
Atsakyti
QUOTE(Angeliuke11 @ 2011 01 08, 19:43)
as naudoju Dr. Hauschka krema suteikianti atspalvio smile.gif nerealus produktas, ir odos nesausina  bigsmile.gif  dar yra tos pacios linijos bronzinis koncentratas, bet jo nessu bandziusi ant veido.. madoj konsultante dave ant rankos pabandyti, tai atrodo tikrai geras produktas smile.gif

Norejau paklausti,o kokios mazdaug spalvyte sitas kremukas ? ar labai tamsus ar is sviesesniu ? o gal esat bandziusi actipur ir galite palyginti smile.gif dekui !
Atsakyti
QUOTE(Angeliuke11 @ 2011 01 08, 18:43)
as naudoju Dr. Hauschka krema suteikianti atspalvio smile.gif nerealus produktas, ir odos nesausina  bigsmile.gif  dar yra tos pacios linijos bronzinis koncentratas, bet jo nessu bandziusi ant veido.. madoj konsultante dave ant rankos pabandyti, tai atrodo tikrai geras produktas smile.gif

o poru ar nekemsa??
man Actipur baiginejasi, tai ista svarstau pirkti,tik baisu kad zalos nepridarytu unsure.gif
Atsakyti
Perverciau temutes, bet neradau atsiliepimo apie Madara Sun Flower tinted cream - ar jis nekemsa poru, ar vel nesuzinosi nepabandzius doh.gif smile.gif
Actipur'as jau baiginesi, patiko, bet nezinau kodel noriu isbandyti kazka nauja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 13 sausio 2011 - 21:54
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 01 13, 22:53)
Perverciau temutes, bet neradau atsiliepimo apie Madara Sun Flower tinted cream  - ar jis nekemsa poru, ar vel nesuzinosi nepabandzius  doh.gif  smile.gif
Actipur'as jau baiginesi, patiko, bet nezinau kodel noriu isbandyti kazka nauja  unsure.gif

Turių Madaros saulės kremą, man asmeniškai porų nekemša. Bet čia individualu. Mano oda mišri.
Atsakyti
Sioje temoje neradau atsiliepimu apie sy dalykely:
La roche posay hydreane teinte
user posted image

Visai neblogas, maskavimas geras, oda nepalieka riebaluota po kiek laiko, atrodo lygi ir svytinti, aisku kiek tai gali suteikti kremas su atspalviu, atstoja dieniny krema. Poru nekemsa, bent didesnio nei yprastai berimo nepastebejau. Tiesa, mano oda normali-misri, siuo metu kiek issausejusi, bet apie sio produkto poveiky jautriai odai tikrai negaliu pasakyti. Nusipirkau visai atsitiktinai, pabandziau ir patiko. Nes siuo metu mano oda puikiai toleruoja visas sios firmos veido ir kuno prieziuros priemones, kurias turiu ( Effaclar linija veidui ir Lipikar Baume kunui). Tiesa, 02 numeriukas yra gan tamsus, tad sviesiaodems patariu tik 01 4u.gif
Atsakyti