Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir svarstyklės

as veziukas, jis svarstykles...iki siol galvojau, kad siaip charakteriu skirtumai pasireiskia.., o cia pasirodo zenklu nesuderinamumas doh.gif
bet manau, jei zmones nori buti kartu, ta prasme gyventi seimoje, po vienu stogu, tai nei kaimynai, nei dar kas nors, o tuo labiau zenklu nesuderinamumas ju neisskirs.. alc.gif
Atsakyti
Mano vyras vezys,as svarstykles...nors esam kaip zenklai visiskai nesuderinami,bet gyvenam pakankamai darniai...tik as megstu dazniau pazyzt,o vyras kantriai kencia doh.gif lotuliukas.gif pats vyras mano yra rimtas,viska daro apgalvotai,neskubedamas,atvirksciai nei as lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet gal neveltuj sakoma pliusas minusa traukia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveikutukės vsiom po balioną 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš gryniausias vėžys, o vyras svarstyklės, tai bože tu moj kas namie kartais darosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jeigu pjaunamės tai jau pjaunamės, jeigu viskas gerai tai atrodo kad ideali šeima, nesikuklinam mes ir prie draugų susikoliot, jei blogai tai nevaidinam kad gerai, iškart išsisiuntinėjam kur reikia ir toliau baliavojam, draugai aišku žvengia, sako kad mes labai gerai sutariam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif šiaip jau greit 10 metų kaip kartu, bet visus 10 metų taip ir gyvenam tai labai labai mylim tai kaip šuo su kate pjaunamės, bet iš esmės kitaip ir nenorėčiau turbūt gyvent, nes geriau nei turiu tikrai nerasiu schmoll.gif schmoll.gif kiek pasižiūriu į savo ex'sus tai žiūriu kad neprašoviau, MB tik progresuoja kai tuo tarpu visi pažįstami jaučiasi viską iš gyvenimo pasiėmę, viens kitą kažkaip paspiriam į priekį ir abiem gerai, kaip kad sakydavo mano anyta "ateis laikas apsizulinsit" tai vis dar zulinamės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As svarstykles,jis vezys.Kol kas puikiai,problemu nekyla.Barniu pora kart i metus.
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2007 12 11, 14:05)
Mano vyras vezys,as svarstykles...nors esam kaip zenklai visiskai nesuderinami,bet gyvenam pakankamai darniai...tik as megstu dazniau pazyzt,o vyras kantriai kencia doh.gif  lotuliukas.gif pats vyras mano yra rimtas,viska daro apgalvotai,neskubedamas,atvirksciai nei as lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet gal neveltuj sakoma pliusas minusa traukia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Analogiska situacija. As postoviai zyziu, o jis kantriai isklauso ir bando mne suprasti blush2.gif Bet as uz tai jam dekinga. Tik nezinau kiek ilgai jis temps doh.gif
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif kaip smagu, kad tokią temą radau, tik gaila, kad ji tokia pasyvi ax.gif Skaičiau, skaičiau ir apsiraminau-bent jau dėl vieno dalyko, kuris mane knisa jau kuris laikas. Pasirodo, kitaip ir nebus ir nereik iš dramblio tikėtis grakštumo lotuliukas.gif aš čia apie tai, kad Svarstyklės-stabdžiai, o Vėžiai-organizatoriai.
Tai va, aš esu vėžys, MB-svarstyklės. Kaip mudu sutariam? Kol kas puikiai. Ir, ko gero, tik MB dėka. Nors ir panašumų turim.
1.Mums labai gera kartu, geriausia kompanija viens kitam esam, didelių balių nei vienas nemėgstam, jei švęst-tik nedideliam draugų rate.
2.Abu mėgstam namie pabūti labiau, nei gastroliuoti.
3.Atostogų leidimo būdas irgi sutampa, mėgstam tylą, ramybę, kuo toliau nuo žmonių.
4. Abu mėgstam pasitūsinti parduotuvėse-labai linksmai laiką praleidžiam, prisijuokiam, prisilinksminam, apžiūrim viską, net jei perkam nedaug thumbup.gif
5. Abu mėgstam gamint valgyti. Šis užsiėmimas abiem mum relaksą teikia.

Jei dar prisiminsiu, vėliau panašumus surašysiu, o va skirtumai:
1. Aš esu audringa, ekspresyvi, o jis ramiai į viską reaguoja, niekad balso nepakelia (kažkada išgirdau šaukiant ant kažko, tai net garsiai susijuokiau-taip netikėta ir netikra atrodė, kaip bajeris), visiškai nekonfliktiškas. Kaip kažkas rašė, tai ir MB tinka-visad pirmas atsiprašo, net jei kalta esu tik aš, pirmas pradeda glaustytis, ir apskritai, jis sugeba išvengti konfliktų,o aš priešingai-kaip degtukas.Ir dažnai lygioj vietoj lotuliukas.gif
2. Jis begalinės kantrybės žmogus, o aš kantrybės nei lašo neturiu doh.gif
3. Dažniausiai reikalus tempia iki paskutinės minutės, aš viską stengiuosi padaryti anksčiau, nei yra limiytas.
4. Organizuoti ką nors, mokesčius mokėti, ką nors pirkti ir pan.-na, kur reikia pačiam prisiminti, suorganizuoti, padaryti, jam neįveikiama, stumiu stumiu, o galiausiai vis tiek pati padarau, nes taip greičiau, paprasčiau, ir ramiau-nes žinau, kad tikrai bus padaryta, o su juo tai doh.gif
5. Jis vyturys, aš pelėda. Jau daugiau nei 2 metai jis ryte keliasi anksčiau, nors jo darbas vėliau prasideda. Atsikelia, padaro mums pusryčius, atneša į lovą, mane pažadina, papusryčiaujam lovoj, tada susiruošiam ir jis veža mane į darbą. Jo iniciatyva tokia va rytinė rutina pasdarė, dėl to esu labai dėkinga jam wub.gif
6. Rytais jis visad linksmas, geros nuotaikos, o aš paniurusi.
7. Jis apkritai jumoristas, visad geros nuotaikos, linksmas, bajeris ant bajerio, o aš labai nuotaikos žmogus, o vėžio nuotaika dažniausiai melancholišką arba choleriška doh.gif na, visokių nuotaikų būna, bet mano nuotaika dažniau būna bloga nei jo blush2.gif
8. Jis niekad nepriekaištauja, nesu nei vieno priekaišto išgirdusi, tik porą kartų yra pasakęs-gal tu šiek tiek išpūti reikalą? čia kai aš putoju ir skandalinu. jei kažkas nepatinka, aš matau, bet jis jokiu būdu nedemonstruoja ir toli gražu nepasako, tik iš veido išraiškos, jei pavyksta spėti veidą pamatyt, suprantu. O aš ištisai zyziu, mokau, priekaištauju unsure.gif
9. Nežinau, kaip yra iš tiesų, bet, man atrodo, jis nėra pavydus, na, nebent minimalus sveikas pavydo jausmas pas jį, o aš patologiškai pavydi( bet tvarkausi su tuo reikalu cool.gif )

Būtų smagu, jei atsirastų čia dažniau parašančių, labai įdomu, kaip tokių pačių ženklų šeimos sutaria...
Atsakyti
Sveikute pienoupe biggrin.gif
Tiek daug prirašei thumbup.gif
Pas mus irgi šeimynele tokių pačių ženklų aš vėžiukas - MB svarstyklės.

Šeip viskas klostosi visai gerai ir dėl to labai džiaugiuosi.
Patinka man MB savybė, kad viską ką daro nori padaryti geriausiai, idealiai ir jeigu neišeina iš kart tai darys kol išeis thumbup.gif o tuo tarpu aš esant šalia bandau išmokti bent truputi tokio idealizmo.
Problemas stengiamės ramiai išsiaiškinti, visad MB išlaukia atoslūgio mano emocinio antplūdžio blush2.gif kad galetume ramiai pakalbeti.
O vat kaip peinoupe rašei, kad esi be galo pavydi, tai žinok aš irgi. Susitvarkau su savim, bet vistiek kažkaip nesveika tai doh.gif Tai gal čia viena iš tokių ryškesnių vežiukių savybių??
rolleyes.gif
Atsakyti
Joo drinks_cheers.gif manasis irgi laukdavo mano emocijų audrų nurimimo, kad galėtume kalbėtis, dabar jau retai kada virstu uraganu, dažniau išvis užsičiaupiu ir tyliu, tada jis prašo-"Būk gera, pasakyk ką nors, būk gera, nu netylėk, man baisu, jau geriau rėk" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Smagu, kad pagaliau kažkas parašė šitoj temoj, aš jau buvau nusiminusi, kad per vėli vėžių-svarstyklių tema radau, kad išsisėmė merginos blush2.gif

Nežinau, ar visos vėžiukės pavydžios, mano mama, kiek yra pasakojusi, ir kiek esam kalbėjusios apie tai, kad aš labai pavydi, tai ji nesuprasdavo manęs, nors ji irgi gryniausias vėžys unsure.gif
Atsakyti
sveikutes,

tik dabar uztikau jusu temele thumbup.gif .
pradioja,kaip pradejau skaityt tai maniau paie mumis su MB parasyta.as-vezys,MB -svrastykles ax.gif
kaip kazkas rase,jei jau baramies tai abu,draugai ir mano,kad mes labai gerai sutariam,nors...nzn kaip cia yra,kartasi tiesiog idealu,o kartais tai imk ir begk no tu svarstymu,ir apskaiciavimu doh.gif
parduotuveja ir ,jei jam ko reikia tai ziurek ar jam tinka,ir laiko turi.o jei man tai greiciau,greiciau neturim laiko biggrin.gif
nu bet buna ir visia gerai,kad jis svrastykes,kartais tikrai reik apsvastyt,o ne taip kaip as impuslo pagauta reik daryt
o del zyzimo,tai esu zyze lotuliukas.gif vargsas del to ax.gif .
Atsakyti
nejau visi veziai ir svartykles issikyre biggrin.gif ,kad niekas neraso g.gif
Atsakyti
sveikos, na mes su vyru irgi pagal visus horoskopu zenklus nederame, ne kaip as -vezys, jis-svarstykles ne pagal kinietiska horoskopa, as - parsiukas, jis - bezdzione....

jusu aprasymai labai panasus ir apie musu santykius galeciau parasyti ta pati,
as
begalo jautrus zmogus, todel mane izeisti vieni niekai, o tai dazniausiai baigiasi isterijom ( arba emociniu protrukiu) esu seimos zmogus, man ramybe ir seimos jaukumas nieko neatstos bei esu begalo pavydi, kartais prisigalvoju nesamoniu ir pati del to kenciu doh.gif

mano vyras yra flegma....viska daro letai -valgo, prausiasi, masto....kad butu labai atsakingas irgi nepastebejau, kai kazka daro, tai daugiau nieko aplinkui nepastebi ir negirdi...nemegsta priimineti sprendimu, bei issakineti savo nuomone...

seimoje baruosi viena, jis dazniausiai vaidina, kad negirdi ir laukia kol nusiraminsiu...anksciau del to pergyveno, ejo atsiprasineti, bande taikytis...su metais (na jau 5 metus susituoke) jis jau nekreipia demesio, o ir as pastebejau, kad kai issirekiu nusiraminu, tikriausei kitaip nemoku islieti savo energijos...

suprantu, kad mano charakteris ne lengvas, jis bando susitaikyti su mano vieninteliu minusu - isterijom...o siaip niekad man nepriekaistauja, nekonfliktiskas, ramus bei padeda man kai kazko prasau, ir buityje ir gyvenime smile.gif
Atsakyti