Na tai pabandysiu dar papasakot apie savo vėžiuka

Mat atejus man į paskutinę darbovietę - taip gavos, kad teko užmegzt tarnybinį romaną

Nors kažkur skaičiau, kad svarstyklės ir vėžiai sunkiai sutaria, bet aš pastebiu, kad mes tik vienas kitą papildom ir esam laimingi

Ir dar

Aš pripratau prie jo nenoro kažkur lėkt, prie pabambėjimo dėl mano utopinių minčių. O jis, manau, jau apsiprato su mano svarstymais ir dabar net nebeklausia kokį pieną pirkt

Pastebėjau, kad jam, kaip mažam vaikui, būtinas pagyrimas ir padrąsinimas. O dėl draugų (tikrų draugų, kurių nėra daug) ir artimųjų gali padaryt viską. Zyziau, zyziau, kad noriu gėlių - tai žmogiukas padarė staigmeną ir nusivežė į mišką rinkt žibučių

tai, ko taip tingi?a o tu kuriam rajonia gyveni?gal pazysti ka nors is medelyno?turiu viena pasimetusia drauge.idomu butu susirast.urbietyte lygtai mergautine pavarde.
padruske, 23 Geg 2006 - 18:58, para�ė:
padruske, 23 Geg 2006 - 18:58, para�ė: ![]()
kai pabalsavau, tai galvojau vyras isvarys.kai pradejau zinutes siust.
tai, ko taip tingi?a o tu kuriam rajonia gyveni?gal pazysti ka nors is medelyno?turiu viena pasimetusia drauge.idomu butu susirast.urbietyte lygtai mergautine pavarde.
Pažįstu Urbietytę Jolantą,bet įtariu ne ta

Tik dabar pastebėjau kokie tavo sūnūs panašūs

jasia, 14 Lie 2006 - 12:52, para�ė:
jasia, 14 Lie 2006 - 12:52, para�ė: ![]()
Seniai žinojau,kad svarstykliukai mėgėjai dėmesio,nuolat turi pastebėti,girti ir t.t,bet kad yra aferisčiukai,tai nežinojau
.Tik dabar pastebėjau,kaip moka apsimesti vyras kai esam viešoj vietoj ar svečiuose pasigavęs dukrytę čiučiuoja,liūliuoja,o namie turi prašyt,kad bent 10min.pabūtų
.Kai paklausiau,tai sako turi kiti matyti,kad geras tėvas

Patikesit ar ne bet maniskis svarstyklius lygiai taip pat daro

nors šiaip ne ką tas Zodiakas šeimoje lemia...