jau baigiu tase kraut rytoj nakti isvezu
kita savaite zadu i siaulius atvaziuot.su akbr kavytes pagert, prasiblaskyt.gal ir su tavimjasia susitiksim?
aciu, kad mane palaikot.
QUOTE(padruske @ 2006 01 14, 16:29)
jau baigiu tase kraut rytoj nakti isvezu
kita savaite zadu i siaulius atvaziuot.su akbr kavytes pagert, prasiblaskyt.gal ir su tavimjasia susitiksim?
aciu, kad mane palaikot.
aciu, kad mane palaikot.
Jei tik turėsiu laiko,tai su didžiausiu malonumu galėsim susitikt
Sveikutes
Kaip laikotes?
As irgi Vėžys, o vyras mano Svarstyklės.
Visai įdomu būtų su Jumis pabendrauti
Kai temoje vel atsirasite -duokit zinią
Kaip laikotes?
QUOTE(Mija V @ 2006 01 26, 10:02)
Sveikutes
Kaip laikotes?
Kaip laikotes?
Sveikutė prisijungus prie mūsų
Nagi pasipasakok kaip jūs suderinat savo ženkliukus Ar kaip tipiškas vėžys pasižymi nuotaikų kaita Ar vyras ilgai svarsto ir t.t.
QUOTE(jasia @ 2006 01 31, 14:21)
Sveikutė prisijungus prie mūsų
Nagi pasipasakok kaip jūs suderinat savo ženkliukus Ar kaip tipiškas vėžys pasižymi nuotaikų kaita Ar vyras ilgai svarsto ir t.t.
Labux,
Jo, as apsisprendziu greit, o vyras visuomet sako: ,,Paziuresim", kas veda is proto....
Ir nuotaiku kaita man budinga: cia kvatoju, tuoj bliaunu
Kaip nekeista as megstu griausmingas kompanijas, taip pat kaip ir jis....bet kartais mielai vazhiuochiau kur nors tik dviese + vaikas, pvz, pasiuliau vaziuoti savaitgali prie juros - nesutinka nieku gyvu, net isizeidziau, sako nebus ten ka veikti, nebent draugus pasikviestume kartu vaziuoti, o butent dabar kai laukiuosi ir norisi man ramiai pabuti...
Labai daznai nesutampa poziuris i seima, as tukstanti kart seimyniskesne, nei jis, kartais net nesusikalbam klausimu "kas ir kaip turetu buti seimoje"...
Jei as nezyzciau -tai jis galetu ,ko gero, visus savaitgalius praleisti miske (jis medziotojas), o man norisi ir su seima laika praleisti (tai yra tryse, greit ir keturiese). Nors... kuo daugiau pykstames, tuo maziau ir pabuti kartu norisi, nes tuomet tai gaunasi kaip kokia-tai "locka" man, stilium, matai, nevaziavau -tai dabar bunam kartu - dziaukis....
O gal as tik dabar, kai i viska taip perdetai reaguoju....
Kaip siais klausimais reikaliukai klostosi pas Jus? Kai sprendziate problemas?
QUOTE(Mija V @ 2006 02 01, 14:56)
Labux,
Kol buvom jauni ir išdykę mėgom gausų draugų būrį,o dabar kažkaip abu esam sumeškėję Turim artimų draugų ratą,bet dažniausiai norim būt vieni.Šiaip maniškis niekada nesispardo išvažiuot,pabūt su šeima,vienas pas draugus niekada neina,o aš kai pasiilgstu žmonių pabėgu papletkavot pas drauges.Nežinau ar čia vėžio savybė,bet labai sunkiai prisileidžiu žmones artimiau bendraut,bet jei susidraugauju,tai amžiams Esu labai ištikima ir nemėgstu melo(nors sako,kad vėžiai melagiai).Vėliau dar parašysiu,o mažylė užsiverkė
sveikutes. as vel grizau. kaip gyvuojat?kas naujo? mano vyrelis jau namo traukia. nesugebejo be musu isbut. taigi neilgai liudejau, o gal dziaugiausi?juokauju aisku.
pas mus seimoj vyras nemegsta kompaniju. jam geriau su manim ir vaikais pabut. o man veiklos reikia, kompanijos
pas mus seimoj vyras nemegsta kompaniju. jam geriau su manim ir vaikais pabut. o man veiklos reikia, kompanijos
Mija pastebėjau,kad laukiesi vėžiuko tai dabar ir papasakok kaip save įvertini,nes gi tokį pat žmogutį greit turėsi Aš tai visiems sakau,kad vėžiai patys geriausi
seimyniska,
mokanti uzjausti,
mylinti vaikus,
aistringa,
švelni,
komunikabili,
megstanti draugu kompanijas, bet ir mielai leidzianti laika su seima,
turinti humoro jausma,
labai jautri,
pavydi (jausmas zabuojamas:)
reikli?
trokštanti begalinio švelnumo iš vyro (bet gal tai ne zodiako, o moters ypatybe)....
impulsyvi,
nuotaikos zmogus,
ir nezinau dar daug galechiau vardinti....
bet kur gi minusai
O tu ,Jasia?
Jo, tarp kitko mano mama ir tetis irgi Veziai
Mano vyras - Vėžys, aš - Svarstyklės, jau dalyvavau šioje temoje
Galiu įsikišti ir išsakyti savo nuomonę dėl pliusų-minusų?
Sutinku Dar pridėčiau, kad mano vyras labai atsakingas, sąžiningas, patikimas, taktiškas... Kiek skaičiau, vėžiukai būtent tokie.
Čia nesutinku. Šios savybės labiau panašios į Svarstyklių. Gal tu, Mija V, jau kažką ir iš vyro perėmei?
Aš kaip minusus galiu išvardinti per didelį pragmatizmą, per daug realų požiūrį į gyvenimą (nebelieka laiko debesėliams, kuriuose mėgstu paskaraidyti aš), Jeigu kažką daro, mėgsta 100 kartų viską patikrinti, ar viskas gerai padaryta. Mane kartais sunervuoja, nes aš mėgstu lėkti, bėgti, viską "ant smūgio".
Nors va dabar išvardinau "minusus" ir supratau, kad jie labiau panašūs į pliusus
QUOTE(Mija V @ 2006 03 08, 16:49)
seimyniska,
mokanti uzjausti,
mylinti vaikus,
aistringa,
švelni,
komunikabili,
turinti humoro jausma,
mokanti uzjausti,
mylinti vaikus,
aistringa,
švelni,
komunikabili,
turinti humoro jausma,
Sutinku Dar pridėčiau, kad mano vyras labai atsakingas, sąžiningas, patikimas, taktiškas... Kiek skaičiau, vėžiukai būtent tokie.
QUOTE(Mija V @ 2006 03 08, 16:49)
labai jautri,
reikli?
impulsyvi,
nuotaikos zmogus
reikli?
impulsyvi,
nuotaikos zmogus
Čia nesutinku. Šios savybės labiau panašios į Svarstyklių. Gal tu, Mija V, jau kažką ir iš vyro perėmei?
bet kur gi minusai
Aš kaip minusus galiu išvardinti per didelį pragmatizmą, per daug realų požiūrį į gyvenimą (nebelieka laiko debesėliams, kuriuose mėgstu paskaraidyti aš), Jeigu kažką daro, mėgsta 100 kartų viską patikrinti, ar viskas gerai padaryta. Mane kartais sunervuoja, nes aš mėgstu lėkti, bėgti, viską "ant smūgio".
Nors va dabar išvardinau "minusus" ir supratau, kad jie labiau panašūs į pliusus
QUOTE(Mija V @ 2006 03 08, 15:49)
seimyniska,
mokanti uzjausti,
mylinti vaikus,
aistringa,
švelni,
komunikabili,
turinti humoro jausma,
labai jautri,
reikli?
trokštanti begalinio švelnumo iš vyro (bet gal tai ne zodiako, o moters ypatybe)....
impulsyvi,
nuotaikos zmogus,
ir nezinau dar daug galechiau vardinti....
QUOTE(Kuzmite @ 2006 03 08, 16:11)
Mano vyras - Vėžys, aš - Svarstyklės, jau dalyvavau šioje temoje
Prašiau,kad parašytumėt apie save,o aprašėt mano charakterį
Tik padebesiais skraidau nerealiai
Aš gal neteisingai išsireiškiau. Aš turėjau omeny, kad jeigu man kyla crazy idėja, aš jam pasakoju, rankomis mojuoju, o jis paskui bac! kokį praktišką klausimą, ir aš nusileidžiu ant žemės. Pasirodo, mano crazy idėja neišlaiko suasidūrimo su realybe. O ta prasme, kokią tikriausiai tu turėjai omeny, Jasia, tikrai skraido. Maniškis skraido ta prasme, kad jam kalbi ką nors, kalbi, kalbi, jis į tave žiūri, o paskui pasirodo, kad negirdėjo, tuo momentu ant debesėlio sėdėjo .