Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir svarstyklės

Na tiek prisiskaičius dabar nežinau ar lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,ar cray.gif .Pasirodo pragyvenau santuokoj 10 metų ir tik dabar diskutuojant pradėjau matyt vyro trūkumus doh.gif ,o seniau net dėmesio nekreipdavau biggrin.gif Turbūt per daug pripratus g.gif
Atsakyti
Gal ne trukumai, o ypatumai, savitumai ar kazkas panasaus? g.gif
Atsakyti
o as dar niekaip negaliu priprast.tie jo psihavimai gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(padruske @ 2006 01 06, 00:46)
o as dar niekaip negaliu priprast.tie jo psihavimai gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif

Tai as psiche?
cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzmite @ 2006 01 06, 00:52)
Tai as psiche?
cray.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na gal psichavimais nepavadinčiau g.gif Vakar ėjom apsiprekint tai dar vieną kuriozą pastebėjau mirksiukas.gif Kai reikia jam pirkti tai labai skrupulingai apžiūrinėja kol ką išsirenka doh.gif ,o kai man tai nori,kad pirkčiau iš pirmos vietos,kad tik greičiau unsure.gif Na argi tai ne savanaudiškumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2006 01 06, 13:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na gal psichavimais nepavadinčiau g.gif Vakar ėjom apsiprekint tai dar vieną kuriozą  pastebėjau mirksiukas.gif Kai reikia jam pirkti tai labai skrupulingai apžiūrinėja kol ką išsirenka doh.gif ,o kai man tai nori,kad pirkčiau iš pirmos vietos,kad tik greičiau unsure.gif Na argi tai ne savanaudiškumas g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif mano lygiai taip pat.o ir pasiaiskinimai iskart paruosti.o jo tas- DAUGIAU NERA PINIGU JAU VARO IS PROTO.nors pinigu ir tures, bet neduok dieve uzsimanysiu kazko apie ka jam pries einant i parda neuzsiminiau. dienos tragedija.
Atsakyti
QUOTE(padruske @ 2006 01 07, 02:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  mano lygiai taip pat.o ir pasiaiskinimai iskart paruosti.o jo tas- DAUGIAU NERA PINIGU JAU VARO IS PROTO.nors pinigu ir tures, bet neduok dieve uzsimanysiu kazko apie ka jam pries einant i parda neuzsiminiau. dienos tragedija.

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
As saviskiui viska leidziu, kai kartu i parduotuve einam. Tegul renkasi vaikas ka tik nori, daznai uz saraso, sudaryto pries einant i parduotuve, ribu islendame. Bet cia jau del per dideles wub.gif nes siaip su pinigais reikia truputi protingiau negu mano pupulis elgiasi. Kai siunciu i parduotuve, iteikiu griezta sarasa, daznai net su konkreciu firmu produktu pavadinimais arba bent jau kainu ribas nurodau, na ir pinigu kieki mazdaug toki, kad nenukryptu nuo saraso. Nes jeigu duodu didele suma, parsitempia ka nors visai nereikalingo arba brangaus ir ziuri paskui suniuko akim: Uzsimaniau ax.gif arba Tau juk patinka sitie saldainiai. Ir jam nepaaiskinsi, kad cia paskutine simtine, iki atlyginimo dar savaite ir ne i tema dabar tuos saldainius pirkti (nu, as siaip parasiau saldainius kaip pvz, turejau omeny kazka gyvybiskai nebutino ir brangaus). Anksciau bardavausi, dabar va tiesiog tokius apribojimus taikau mirksiukas.gif
Atsakyti
maniskis turi daug silpnybiu, kurios man padeda susukt viska taip, kaip man patogiau.tik kartais sunku akis uzmerkt ir uzkimst ausis.
Atsakyti
mano brangiausias dirbt isskrenda. liekam vieni iki pavasario.bus liudna
Atsakyti
Liekat su mumis. Paguosim 4u.gif
user posted image
Atsakyti
per tiek metu niekada nebuvom atskirai.
Atsakyti
QUOTE(padruske @ 2006 01 12, 12:56)
per tiek metu niekada nebuvom atskirai.

Oi kaip tave užjaučiu console.gif Mes tai irgi per 10 metų atskirai buvom gal 10 dienų,kai gimdymo namuose gulėjau lotuliukas.gif Aš tai labai nenoriu būti viena schmoll.gif ,turbūt todėl vėžiai ir yra šeimos žmonės g.gif ,net neįsivaizduoju jei ilgesniam laikui reiktų išsiskirt g.gif Bet nors čia mes tavęs nepaliksim friends.gif
Atsakyti