QUOTE(padruske @ 2006 01 05, 01:46)
kuzmite, o kaip su draugais?maniskis labai atsargiai juos prisileidzia.
QUOTE(jasia @ 2006 01 05, 01:54)
Čia mūsų dar viena kivirčų priežastis
Aš noriu pasižmonėt,o jis namisėda turintis savo artimų draugų ratą ir viskas,ir kol prikalbinu,kad galim ir su kitais draugaut
Taip. Turiu rinktines drauges, patikrintas laiko. Zmones prisileidziu labai-labai atsargiai. Netgi per daug. Esu tokia vienise, uzdara, nemegstu svetimu zmoniu savo namuose. Cia mano dvasia, mano tvirtove, nenoriu neigiamu emociju.
O maniskis - kompanijos siela: groja gitara, dainuoja, anekdotus skaldo, soka puikiai, megsta i svecius vaiksciuoti, i barus ir t.t. Man visa tai tragedija. As geriau dviese, namuose, siltai, jaukiai.
Vyras labai daug draugu turi, ir pries vestuves mane tampydavo po svecius. O man toks bendravimas kaip ju nera priimtinas. As nesuprantu, kokia prasme ir malonumas prisigerti, kalbeti visokias nesamones, nesvankius anekdotus, versti gerti tuos, kas negeria. As, pvz., alkoholio beveik nevartoju, o jo kompanijoje yra priverstinis gerimas - jei atsisakai, pradeda visi kartu tokia specialia daina dainuoti, visas demesys i tave, kol neisgeri, neatstoja. Tai as demonstratyviai sultis gerdavau. Nu kam versti, jeigu zmogus negeria ir nenori? O po to manyti, kad as pasikelusi. Nu, as tikrai pasikelusi ta prasme, kad man nesuvokiama, kaip galima taip bendrauti
. As su draugem ir apie globalizacija pasisneku
(cia turiu toki termina "kalbeti apie globalizacija" - reiskia, kokiom rimtom temom, pvz. apie ekonomika, politika, teatra, knygas... esu vadybos magistre, todel butent globalizacija
). O vyro kompanijoje nepriimta kalbeti rimtom temom, o ir nera su kuo. Maniskis turbut vienintelis magistras
. As suprantu, kad ne visi su aukstaisiais, bet kiekviena savaite tureti tiksla - prisigerti ir nesvankumus pakalbeti, o paskui prisiminti, kas ka pridirbo. Sorry, nesuprantu
Siaip mano grazuolis turi kelias draugu "grupuotes", tai nepatinka man tik ta linksma kompanija. Su kitais - viskas ok
Ogo, kokius posmus privariau. Bet esme viena - as namiseda, jis bendravimo liutas.
QUOTE(padruske @ 2006 01 05, 01:46)
o labiausiai uzknisa, kad jeigu zmogus nepatinka, tai gali demonstratyviai atsistot ir nueit.arba jeigu sedes kartu, tai i ta zmogu visai nereaguos.
Jus juoksites, bet taip. Jeigu man zmogus nepatinka, as gal ir neiseisiu demonstratyviai, bet jau tikrai isnaudosiu kitokias demonstracines priemones. Nesuvaldau mimikos
Arba naudoju atitinkama tona. Nu, negaliu buti neutrali arba apsimetineti, jeigu nepatinka su zmogum bendrauti. Nesuprantu, kam kankintis.