Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

na man kaip tik 24 smile.gif vadinasi vienmetės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 17 kovo 2010 - 23:28
QUOTE(Lachesė @ 2010 03 17, 23:24)

o ten tu savo knyga pristatinejai? bigsmile.gif na parase ten smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 03 17, 23:24)
Beje, pastebėjau šiandien kad gerose akyse labai daug nuolaidų 50%
aplicraft visai linijai, yra klijų kibirėliai, o klijai nerealūs, ir už juokingą kainą, šekšnams , smėlio ir struktūrinėms pastoms ir šilko dažams, tik spalvų jau nedaug.

O kas ci aper parduotuve? Internete nera pardavimuko gero g.gif ?
Atsakyti
šita parduotuvė yra vilniuje cupe, penktam aukšte. O knyga mano smile.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankes, prisijungiu ir as prie jusu smile.gif neseniai pradejau uzsiimti dekupazu, sekasi puikiai, bei labai smagu.. pagrinde darau lekstes, remelius bei pjaustymo lenteles..
Atsakyti
agnytia uzsuk i isbandymus dekoruojancioms, cia pat rankdarbiuose, gal susigundysi naujam dekupazo konkuse sudalyvaut wink.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galėtumėt patart kaip pašalinti lako sluoksnį vidinėje dėžutės pusėje? (kur kampai ir nėra lengva dirbti švitriniu popieriumi). Apskritai, koks efektyviausias būdas nušveisti laką, dažus, servetėlių likučius?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Gal galite patarti kokio dydžio dėžutę rinktis krikštadėžei ?
Žiūriu maždaug 30cmx20cm ,o gal didesnė turi būt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 03 17, 17:45)
Pradėjau dėžutę,prašau pakomentuokit...  unsure.gif

Noreciau paklausti, kaip priklijavote ornamentine juostele? kaip suprantu ji nerta? g.gif nes nusipirkau labai panasia, tik nezinau kaip priklijuoti ax.gif buciau labai dekinga uz informacia 4u.gif ir dar norejau paklausti ar juostele reikia klijuoti, kai jau nulakuoji laku ar kai dar nenulakuota ax.gif dar kartelis labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezula_ @ 2010 03 18, 22:42)
.....

geriausia klijuoti su lipalu - jis man geriausiai laiko. Bandziau ir kitomis priemonemis - sudetinga. Bet jei daiktas baltas ir nebus juostele dengiama spalva - tada yra pavojus kad lipalas po kelių savaičių pasielgs kaip įprasta - pagels kaip... visada doh.gif

Klijuojama prieš lakavimą, nes lakas dar labiau užtvirtina tas juosteles, nors vėlgi - jei jusotelė aksominė - jos negalima lakuoti, tad tenka žiūrėti pagal apinkybes ir techninius priemonių klijavimo reikalavimus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 03 18, 16:01)
agnytia uzsuk i isbandymus dekoruojancioms, cia pat rankdarbiuose, gal susigundysi naujam dekupazo konkuse sudalyvaut wink.gif

kad ir cia pat, bet nerandu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
O aš juosteles priklijuoju su paprastai pieštukiniais klijais ir po lakavimo...laiko tikrai gerai... thumbup.gif 4u.gif Aišku jei ten draskysi draskysi tai nudraskysi,bet taip tai tikrai laaabai gerai laiko..o nulakuot tikrai nesiryžčiau jusoitelės nes pakeistu spalvą ir nznau ar pakitusi spalva man patiktu... blush2.gif ax.gif
Atsakyti