Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

QUOTE(lukasta @ 2010 03 15, 20:18)
aš visą laiką skaldau 2 kartus nulakuotą paveiksliuką, skaldau su "Sotille" arba  "Perfetto" ir viskas puikiai gaunasi. tik paskui būtina nulakuoti spiritiniu laku ( aš lakuoju plonai 2 kartus), o paskui vėl lakuoju puliuretaniniu vandens pagrindu.
kaip su kitais dvikomponenčiais nžn, bet galima pabandyti ant fanieros gabaliuko, ir, jei viskas OK, tada ramiai sau darbuotis

As turiu antik I ir II, na aciu ir uz tiek 4u.gif
reikes meginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2010 03 15, 19:18)
aš visą laiką skaldau 2 kartus nulakuotą paveiksliuką, skaldau su "Sotille" arba  "Perfetto" ir viskas puikiai gaunasi. tik paskui būtina nulakuoti spiritiniu laku ( aš lakuoju plonai 2 kartus), o paskui vėl lakuoju puliuretaniniu vandens pagrindu.
kaip su kitais dvikomponenčiais nžn, bet galima pabandyti ant fanieros gabaliuko, ir, jei viskas OK, tada ramiai sau darbuotis

Iš čia paminėtų dalykų nelabai aišku, kam taip, kodėl taip...
Tik Sottile reikalauja vaitspiritinio ar sintetinio baigiamojo lako, nes nedraugauja su akriliniais, Perfetto gi puikiausiai galima lakuoti akriliniu iškart. Tiek vienu, tiek kitu atveju baigiamojo lako pasirinkimas visai nieko bendro neturi su klausimo objektu. O klausta buvo, ar galima sendinti dvikomponenčiu laku jau lakuotą daiktą.
Taip, galima.
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2010 03 15, 21:29)
Iš čia paminėtų dalykų nelabai aišku, kam taip, kodėl taip...

lakuoju paveiksliuką, nes anksčiau labai sunkiai sekėsi ant Sottilės nutaikyt sintetinį purškiamą laką, vos ne kas antrą kartą sendinimas susigadindavo, tai per daug užpurkšdavau ir įtrynimai išsiplaudavo, tai mažokai ir paskui galutiniu lakuojant atšokinėdavo, o kai apačioj būdavo 2 kart nulakuota, tai tas sugadinimas, tarsi kokia plėvelė, nesunkiai nusiima ir galima vėl iš naujo sendint blush2.gif
paskui patiko, ir toliau taip darau

o dėl Perfetto, tai nežinojau, kad jis nebijo vandeninių lakų doh.gif , ačiū už info, mažiau namus smardinsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes pagelbekit jus man. kaip jus atsispausdinat paveiksliuka tokio didzio kokio jum reikia pvz. sagem , auskaram. naudojat fotosopa? o koks tada butu paprastas naudoti ?dekuj ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2010 03 16, 10:03)
Sveikutes pagelbekit jus man. kaip jus atsispausdinat paveiksliuka tokio didzio kokio jum reikia pvz. sagem , auskaram. naudojat fotosopa? o koks tada butu paprastas naudoti ?dekuj ax.gif  blush2.gif

Paprasciausias butu Wordas. Auskaram greiciausiai paveiksliukus tik mazinti reiks. Tad ijungi Worde liniuote ir mazini kiek reikia. Apie kitas programas yra daug info temoje MAmos kompiuteris mirksiukas.gif
Atsakyti
Ploviau ploviau čia nuo vieno darbelio dvikomponentį, bet susidaro įspūdis, kad niekaip nenusiplauna pirmas jo sluoksnis - darbelis limpa unsure.gif . Ar įmanoma kaip nors tai pašalinti, ar tiesiog galima užtepti dažų sluoksnį ir tai viską pataisys? smile.gif
Atsakyti
Pradėjau dėžutę,prašau pakomentuokit... unsure.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Ohara WOW bigsmile.gif kaip grazu wub.gif jei ne paslaptis kas ten parasyta? nu tu tai saunuole vis ieskai naujoviu, nenusedi vienoj vietoj wink.gif tikrai grazu, man tie uzrasai tai super!!!
Atsakyti
Ohara, viską tu gerai darai smile.gif jau į pagyrų puodą reikėjo dėti, su akriliniais dažais spaudei stampuką ? išduok paslaptį čia iš stamperios jis, ar iš kur nors kitur?
Atsakyti
Jetus ačiū laaabai už komplimentus... bigsmile.gif wub.gif tikrai nesitikėjau... wub.gif

Lachese, esu tikrai dėkinga už jūsų komplimentą... galiu ir išpuikt, dėl tokių profesionalų gyrimo... blush2.gif wub.gif thumbup.gif

Štampus perku senam naujam.. ten tikrai jų nemažas pasirinkimas... thumbup.gif o spaudžiau su akriliniais dažais tik kad dar nelabai moku,tikrai reikia įgūdžių norint išmokt gražiai ir lygiai jį prispaust, be tmokausi.. vis aiškesnis tekstas darosi... blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif manęs "jūs" vadinti nereikia, aš gal net jaunesnė už pačią smile.gif o dėl stampukų, tai kaip tik man patiko tas pasiliejimas! Jeigu norėjai pastabos, tai dangtelio šone bent ką nors uždėk, nes taip ir nukirstas pagal dangčio formatą motyvas.

Beje, pastebėjau šiandien kad gerose akyse labai daug nuolaidų 50%
aplicraft visai linijai, yra klijų kibirėliai, o klijai nerealūs, ir už juokingą kainą, šekšnams , smėlio ir struktūrinėms pastoms ir šilko dažams, tik spalvų jau nedaug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 17 kovo 2010 - 23:26
QUOTE(Lachesė @ 2010 03 17, 23:24)
lotuliukas.gif  manęs "jūs" vadinti nereikia, aš gal net jaunesnė už pačią smile.gif o dėl stampukų, tai kaip tik man patiko tas pasiliejimas!  Jeigu norėjai pastabos, tai dangtelio šone bent ką nors uždėk, nes taip ir nukirstas pagal dangčio formatą.
Beje, pastebėau šiandien kad gerose akyse labai daug nuolaidų 50%
aplicraft visai linijai, yra klijų kibirėliai, o klijai nerealūs, ir už juokingą kainą, šekšnams , smėlio ir struktūrinėms pastoms ir šilko dažams, tik spalvų jau nedaug.

man tik 24 bus... blush2.gif lotuliukas.gif

aha as irgi manau kad perdaug nukirsta..galvoju kazko truksta..aciu laabai uz pastaba 4u.gif

ooo reiks nuvaziuot i geras akis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti