Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

tai pasakyk pergaites, koki laka naudojat po DALOS dvikomponenciu laku panaudojimo (jau mane paprotino, kad ne vandens pagrindu).Gal sakau jau kuri atitaiket kitos firmos.Nebesinori grybauti, uztenka jau Dalos rinkinuka "gera" "pilnai sukomplektuota" nusipirkau.
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2010 05 17, 11:24)
labukas,
kaip nukrasptyt jau pridziuvusi paveiksliuka? susiraukslejo.... negraziai atrodo bet jau klijai visiskai isdziuvo  doh.gif

arba plauti bandyk ir trink kempineles siurksciaja puse, arba... svitriniu popieriumi nulygink nelygumus ir gruntuok is naujo bei perdaryk darbeli. Nepergyvenk, visos es per sitas pamokeles realiai praejome doh.gif
Kam daugiau uzteks kantrybes ir kas geriau gausis - spresti tau smile.gif Cia tik - asmeniniu bandymu keliu suzonosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 05 22, 11:16)
arba plauti bandyk ir trink kempineles siurksciaja puse, arba... svitriniu popieriumi nulygink nelygumus ir gruntuok is naujo bei perdaryk darbeli. Nepergyvenk, visos es per sitas pamokeles realiai praejome  doh.gif
Kam daugiau uzteks kantrybes ir kas geriau gausis - spresti tau smile.gif Cia tik - asmeniniu bandymu keliu suzonosi wink.gif

tai jau taip ir padariau, nusveiciau su svitriniu ir perdaziau viska... bet pabaigus dezute iskilo kitas klausimas.... nugis per durna galva buvau isemus visus vyrius ir uzsegimus dezutes,na kad patogiau lengviau butu dazyt ir pan... o dabar tie visi vyriai per mazi pasidare... kur gaut didesniu? gal kas turit atliekamu? nes daryt uzsakyma del ju neapsimoka, o pas mus ju ner pirkt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2010 05 22, 12:22)
tai jau taip ir padariau, nusveiciau su svitriniu ir perdaziau viska... bet pabaigus dezute iskilo kitas klausimas.... nugis per durna galva buvau isemus visus vyrius ir uzsegimus dezutes,na kad patogiau lengviau butu dazyt ir pan... o dabar tie visi vyriai per mazi pasidare... kur gaut didesniu? gal kas turit atliekamu? nes daryt uzsakyma del ju neapsimoka, o pas mus ju ner pirkt... doh.gif

aš vietoj tavęs atsargiai super klijų į skylutę įlašinčiau ir įdėčiau vyriukus..uždžius-tikrai nebeiškris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaužienė @ 2010 05 22, 13:29)
aš vietoj tavęs atsargiai super klijų į skylutę įlašinčiau ir įdėčiau vyriukus..uždžius-tikrai nebeiškris ax.gif

tai man ne tame beda, jie tiesiog per mazi... ten tokie ikalami vyriai buvo su 3 dantukais, ir man juos atgal kalant tiesiog skieciasi nes mazoki, o priekis tai dar pataisomas, galma ten skylute pragrezt, bet va ka su galu daryt.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2010 05 22, 13:46)
tai man ne tame beda, jie tiesiog per mazi... ten tokie ikalami vyriai buvo su 3 dantukais, ir man juos atgal kalant tiesiog skieciasi nes mazoki, o priekis tai dar pataisomas, galma ten skylute pragrezt, bet va ka su galu daryt.... sad.gif

Na reikia ieskoti isukamu 4u.gif nes as irgi per velai perskaiciau ankstesneje temoje esanti patarima tokius viriukus su dantukais neisimineti doh.gif dezute jau 5 men stovi laukia savo viriuku rolleyes.gif maza dezute, tad mazu viriu sunku ir rasti g.gif ir senukai apeiti ir ermitazas...tokiu maziuku graziu nerandu niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 05 22, 22:26)
dezute jau 5 men stovi laukia savo viriuku  rolleyes.gif  maza dezute, tad mazu viriu sunku ir rasti  g.gif ir senukai apeiti ir ermitazas...tokiu maziuku graziu nerandu niekaip  schmoll.gif

na pavarai... doh.gif
tai ko nesijungei kai iš lenkų sakėmės? Ten juk net pasirinkimas tų vyrių yra. Lietuvoje pirkti tikrai nieko nerasim, nei senukuose, nei baldine furnitūra prekiaujančiose parduotuvėse - savo laiku visas irgi išvaikščiojau, ant to paties "grėbio" užlipusi. Ir vinukais mažyčiais neikas neprekiauja, mums nei vieni netinkami darbeliams, ką Lietuvos prekybininkai siūlo. Deeeja doh.gif

Klausyk - pabandyk eksperimentą, gal pavyks:
nukirpk visus tuos "spygliukus" su kuo nors, nulygink su dilde kas nereikalinga bus likę, ir... pabandyk labai atsargiai su kokiu nestoru vinuku ar kalama yla skylutes "įkalti" , vyriukus ant lentelės pasidėjusi. Jei ne ant lentos pasidėsi - gali neprasikalti. Paskui jau su yla skylutės dydį pasikoreguosi.
O varžtelius kartais mažus galima nuo kokios aparatūros pritaikyti, tik jei jie bus sidabriniai - tu gi dekupažininkė, tai paimsi auksiniu kuo nors ir "nuauksinsi" drinks_cheers.gif .

Jei gausis reanimacija - papasakok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 05 23, 14:29)

Klausyk - pabandyk eksperimentą, gal pavyks:
nukirpk visus tuos "spygliukus" su kuo nors, nulygink su dilde kas nereikalinga bus likę, ir... pabandyk labai atsargiai su kokiu nestoru vinuku ar kalama yla skylutes "įkalti" , vyriukus ant lentelės pasidėjusi. Jei ne ant lentos pasidėsi - gali neprasikalti. Paskui jau su yla skylutės dydį pasikoreguosi.
O varžtelius kartais mažus galima nuo kokios aparatūros pritaikyti, tik jei jie bus sidabriniai  - tu gi dekupažininkė, tai paimsi auksiniu kuo nors ir "nuauksinsi"  drinks_cheers.gif .

Jei gausis reanimacija - papasakok  wink.gif

aciu uz patarima, reikes bandyt taip daryt.. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2010 05 21, 13:57)
tai pasakyk pergaites, koki laka naudojat po DALOS dvikomponenciu laku panaudojimo (jau mane paprotino, kad ne vandens pagrindu).Gal sakau jau kuri atitaiket kitos firmos.Nebesinori grybauti, uztenka jau Dalos rinkinuka "gera" "pilnai sukomplektuota" nusipirkau.

as nupurskiu sintetiniu o paskui lakuoju paprastu vandens pagrindu.... thumbup.gif

o kaip isidirbau ir perkandau Dala ,tai ji ir patikti pradejo tongue.gif ..... nusipirkau jau didelius indelius mirksiukas.gif tad bandyk ir tu ivairius tepimo varijantus su ja ...ir skilimai gausis super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 05 23, 14:29)
na pavarai... doh.gif
tai ko nesijungei kai iš lenkų sakėmės? Ten juk net pasirinkimas tų vyrių yra. Lietuvoje pirkti tikrai nieko nerasim, nei senukuose, nei baldine furnitūra prekiaujančiose parduotuvėse - savo laiku visas irgi išvaikščiojau, ant to paties "grėbio" užlipusi. Ir vinukais mažyčiais neikas neprekiauja, mums nei vieni netinkami darbeliams, ką Lietuvos prekybininkai siūlo. Deeeja  doh.gif

Kada cia jus sakete? Nieko negirdejau... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 05 22, 22:26)
Na reikia ieskoti isukamu  4u.gif nes as irgi per velai perskaiciau ankstesneje temoje esanti patarima tokius viriukus su dantukais neisimineti  doh.gif  dezute jau 5 men stovi laukia savo viriuku  rolleyes.gif  maza dezute, tad mazu viriu sunku ir rasti  g.gif ir senukai apeiti ir ermitazas...tokiu maziuku graziu nerandu niekaip  schmoll.gif

labai mažučių varžtelių akinių rėmukuose būna - akinių kojytėse, ir dar varžtukais tvirtinasi sparneliai, kur į nosį remiasi.
jei namie nėra akiniuočių sunglasses2.gif ( ir sulūžusių akinių kolekcijos), gal optikoje parduotų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 23 gegužės 2010 - 22:18
lab būčiau dėkinga jei kas išduotumėt paslaptį kaip darbuotis su struktūrine pasta? 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti