Su kokiais klijais priklijuojat juostele ant dezutes, ar neissitepa juostele?
QUOTE(saulyte2 @ 2010 05 11, 20:20)
Su kokiais klijais priklijuojat juostele ant dezutes, ar neissitepa juostele?
geriausia - karštu plastmasės "pistoletu?. Arba lipalu ar laku, bet tada reikia lakuoti pačią juostelę
Gal kuri galit pasakyti, kaip tvarkingai įklijuoti ištisinę servetėlę į dėžutės dugną?
Ant dangtelio puikiai prisiklijavo su lygintuvo pagalba. O viduje pabandžiau vandenuku + paskui klijais ir rezultatu nesu patenkinta, nes pasidarė nemažai raukšlelių...
Ant dangtelio puikiai prisiklijavo su lygintuvo pagalba. O viduje pabandžiau vandenuku + paskui klijais ir rezultatu nesu patenkinta, nes pasidarė nemažai raukšlelių...
vakar pabandziau daryti dar vienus auskarusir dengti stiklo laku(padidinus B komponento kieki)-sukietejo per nakti
dabar galvoju,jei perlakuociau tuos nedziustancius...? na padidinciau B komponento kieki ir uzlakuociau...gal butu gerai,kaip manot?
P.S.laka tepiau pirstu,tai tikrai gerai pasidenge
dabar galvoju,jei perlakuociau tuos nedziustancius...? na padidinciau B komponento kieki ir uzlakuociau...gal butu gerai,kaip manot?
P.S.laka tepiau pirstu,tai tikrai gerai pasidenge
Tokis pusiau dekupažinis klausimas Paliejau dvikomponenčio pirmąjį komponentą ant užuolaidų, staltiesės..žodžiu taip sėkmingai Na ir nesugebu jo išplaut niekaip, gal kam yra tekę susidurti? Jis toks lipnus, idea firmos. Rašo kad vandens pagrindu, ale tada turėtų ir išsiplaut normaliai, o čia..
Laba diena darbstuoles
Galbut jau kazkur buvo sneketa siuo klausimu, bet nespejau visu temu perzvelgti, tai paklausiu dar karta
Man idomu kaip reiktu dekoruoti fotonuotrauka arba kitoki paveiklsleli atspausdinta, pati technika, kas kaip ir po ko? Kokiu spausdintuvu patartumete tai daryti lazeriniu ar rasaliniu?
Galbut jau kazkur buvo sneketa siuo klausimu, bet nespejau visu temu perzvelgti, tai paklausiu dar karta
Man idomu kaip reiktu dekoruoti fotonuotrauka arba kitoki paveiklsleli atspausdinta, pati technika, kas kaip ir po ko? Kokiu spausdintuvu patartumete tai daryti lazeriniu ar rasaliniu?
QUOTE(*Kristi* @ 2010 05 12, 12:15)
Laba diena darbstuoles
Patarti nieko negaliu, esu tik pradedancioji. Bet pabandymi dariau sesei papuosalu dezute dovanu su jos foto, nerealiai jai patiko. As ant balto ryzinio popieriaus atsispausdinau foto o visa kita dariau kaip ir priklauso daryt. Beje, tai buvo mano pirmas darbelis
QUOTE(poniav @ 2010 05 12, 12:19)
Patarti nieko negaliu, esu tik pradedancioji. Bet pabandymi dariau sesei papuosalu dezute dovanu su jos foto, nerealiai jai patiko. As ant balto ryzinio popieriaus atsispausdinau foto o visa kita dariau kaip ir priklauso daryt. Beje, tai buvo mano pirmas darbelis
Yra atskirai pirkti paparastoo ryzinio popieriaus? O spausdinote su rasaliniu spausdintuvu? niekas nesisliejo?
QUOTE(*Kristi* @ 2010 05 12, 12:39)
Yra atskirai pirkti paparastoo ryzinio popieriaus? O spausdinote su rasaliniu spausdintuvu? niekas nesisliejo?
Spausdinti reikia LAZERINIU spaudintuvu, tada niekas neišsilieja
QUOTE(*Kristi* @ 2010 05 12, 12:39)
Taip, yra. 8 lt mokejau uz nemaza lapa. Regis lazerinis pas mane printeris( nelabai juose gaudausi )
Viskas gana neblogai gavosi, jei bus noro galesiu ikelt foto paziuret
QUOTE(poniav @ 2010 05 12, 15:00)
Taip, yra. 8 lt mokejau uz nemaza lapa. Regis lazerinis pas mane printeris( nelabai juose gaudausi )
Jei nesunku prie progos butut puiku