Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

Su kokiais klijais priklijuojat juostele ant dezutes, ar neissitepa juostele?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 05 11, 20:20)
Su kokiais klijais  priklijuojat juostele ant dezutes, ar neissitepa juostele?

geriausia - karštu plastmasės "pistoletu?. Arba lipalu ar laku, bet tada reikia lakuoti pačią juostelę
Atsakyti
Gal kuri galit pasakyti, kaip tvarkingai įklijuoti ištisinę servetėlę į dėžutės dugną? blush2.gif 4u.gif
Ant dangtelio puikiai prisiklijavo su lygintuvo pagalba. O viduje pabandžiau vandenuku + paskui klijais ir rezultatu nesu patenkinta, nes pasidarė nemažai raukšlelių... schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
vakar pabandziau daryti dar vienus auskarusir dengti stiklo laku(padidinus B komponento kieki)-sukietejo per nakti thumbup.gif
dabar galvoju,jei perlakuociau tuos nedziustancius...? g.gif na padidinciau B komponento kieki ir uzlakuociau...gal butu gerai,kaip manot? g.gif
P.S.laka tepiau pirstu,tai tikrai gerai pasidenge mirksiukas.gif
Atsakyti
Tokis pusiau dekupažinis klausimas smile.gif Paliejau dvikomponenčio pirmąjį komponentą ant užuolaidų, staltiesės..žodžiu taip sėkmingai smile.gif Na ir nesugebu jo išplaut niekaip, gal kam yra tekę susidurti? Jis toks lipnus, idea firmos. Rašo kad vandens pagrindu, ale tada turėtų ir išsiplaut normaliai, o čia..
Atsakyti
Ačiū, Bite. 4u.gif .
Dolilyte, o kaip paskui pirštas nusiplovė? Man tai net baisu savo nagas į tą laką merkti blink.gif .
Beje, aš ne profė, bet ant neišdžiūvusio lako antrą kartą nebandyčiau lakuoti. Gal pagal Bitės patarimą bandyčiau į šaldytuvą imesti...
Atsakyti
Laba diena darbstuoles bigsmile.gif

Galbut jau kazkur buvo sneketa siuo klausimu, bet nespejau visu temu perzvelgti, tai paklausiu dar karta ax.gif
Man idomu kaip reiktu dekoruoti fotonuotrauka arba kitoki paveiklsleli atspausdinta, pati technika, kas kaip ir po ko? Kokiu spausdintuvu patartumete tai daryti lazeriniu ar rasaliniu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristi* @ 2010 05 12, 12:15)
Laba diena darbstuoles  bigsmile.gif

Galbut jau kazkur buvo sneketa siuo klausimu, bet nespejau visu temu perzvelgti, tai paklausiu dar karta  ax.gif
Man idomu kaip reiktu dekoruoti fotonuotrauka arba kitoki paveiklsleli atspausdinta, pati technika, kas kaip ir po ko? Kokiu spausdintuvu patartumete tai daryti lazeriniu ar rasaliniu?  4u.gif

Patarti nieko negaliu, esu tik pradedancioji. Bet pabandymi dariau sesei papuosalu dezute dovanu su jos foto, nerealiai jai patiko. As ant balto ryzinio popieriaus atsispausdinau foto o visa kita dariau kaip ir priklauso daryt. Beje, tai buvo mano pirmas darbelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 05 12, 12:19)
Patarti nieko negaliu, esu tik pradedancioji. Bet pabandymi dariau sesei papuosalu dezute dovanu su jos foto, nerealiai jai patiko. As ant balto ryzinio popieriaus atsispausdinau foto o visa kita dariau kaip ir priklauso daryt. Beje, tai buvo mano pirmas darbelis blush2.gif

Yra atskirai pirkti paparastoo ryzinio popieriaus? O spausdinote su rasaliniu spausdintuvu? niekas nesisliejo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristi* @ 2010 05 12, 12:39)
Yra atskirai pirkti paparastoo ryzinio popieriaus? O spausdinote su rasaliniu spausdintuvu? niekas nesisliejo?  4u.gif

Spausdinti reikia LAZERINIU spaudintuvu, tada niekas neišsilieja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristi* @ 2010 05 12, 12:39)
Yra atskirai pirkti paparastoo ryzinio popieriaus? O spausdinote su rasaliniu spausdintuvu? niekas nesisliejo?  4u.gif

Taip, yra. 8 lt mokejau uz nemaza lapa. Regis lazerinis pas mane printeris( nelabai juose gaudausi doh.gif )
Viskas gana neblogai gavosi, jei bus noro galesiu ikelt foto paziuret thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 05 12, 15:00)
Taip, yra.  8 lt mokejau uz nemaza lapa. Regis lazerinis pas mane printeris( nelabai juose gaudausi doh.gif )
Viskas gana neblogai gavosi, jei bus noro galesiu ikelt foto paziuret thumbup.gif

Jei nesunku prie progos butut puiku thumbup.gif
Atsakyti