Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 10, 08:12)
cry.gif  cry.gif  cry.gif nea... schmoll.gif 
bet gal jau dziusta...tai gal bent per kokias 2 savaites isdzius.. doh.gif

Siaubas blink.gif Tai gal vistik negerai proporcijas apskaiciavai ir per mazai kietiklio imaisei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2010 05 10, 08:34)
Siaubas  blink.gif Tai gal vistik negerai proporcijas apskaiciavai ir per mazai kietiklio imaisei  g.gif

ka dabar,tokioj situacijoj,patartumet daryti? g.gif
o jei kietiklio butu daugiau nei reikia,tai tik kietetu greiciau...ir siaip niekas nesikeicia,taip? g.gif tai gal kita karta,geriau daugiau kietiklio,tai bent bus garantija,kad sukietes... g.gif
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2010 05 07, 17:52)
2dalys B : 5 dalys A  4u.gif
Puikiai tinka medicininis shvirkshtas. Tik maishyti patartina toje talpoje kuria paskui ishmesite, kadangi mishinys stingsta ir jokiais chemikalais jo naishplauti ish tos taplos wink.gif ir deti ant dekoruoto daikto patartina ne teptuku o tuo paciu shvirkshtu, kadangi nuo teptuko shis mishinys irgi nenusiplauna wink.gif sunaudoti mishini geriausia 1.5-2 val begyje drinks_cheers.gif rezultatas fantastishkas, pati bandzhiau ir nuo shiol tik ji ir naudoju horizontaliem pavirshiam  thumbup.gif

Na, aš tepiau teptuku, tai tikrai jį paskui išmečiau. O kaip su švirkštu dėtio ant dekoruojamo paviršiaus? Pvz. jeigu man tos dėžės, kur rodžiau, dangtį dengti tokiu laku? Taigi galą turbūt gaučiau, kol padengčiau lotuliukas.gif (kiek lųako reikėtų, jau vėl atskira kalba, bet aš čia ne apie tai dabar) O ar lygiai gautųsi? Čia turbūt tik nedideliems paviršiams tinka...
Papildyta:
O, tiesa, kaip dėl to lako nuvarvėjimo? Aš juo dengiau puodelius ir arbatinuką. Tai tikrai gana ilgai džiūvo (ne bet ne dvi savaites). Bet ir turėjau nuolat kilnoti, nes pastačius šiek tiek pabėgdavo (nors nuvarvėjimų nesimatė ant puodukų) ir prilipdavo apačia doh.gif .
Atsakyti
Merginos kur Kaune atsispausdinti spalvotu lazeriniu printeriu?

kokybiskai ant plono pop?? nes reiks klijuot ant porceliano? A? skubu, aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 05 10, 22:59)

kokybiskai ant plono pop?? nes reiks klijuot ant porceliano? A? skubu, aciu wink.gif

as spausdinu copy 1,bet ant paprasto popieriaus..
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 05 10, 23:59)

Savanorių apačioj prie troleibuso stotelės yra popieriaus namai. Juose ir atspaus tau kaip nori ant dekupažinio plono popieriaus. Tik dėl formato nežinau. Aš spausdinausi ant A4 formato. O dėl didesnių nežinau. A4 lapas spalvotai man 3,2 Lt kainavo, berods.
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 05 10, 22:59)

Man lb gerai padare viesojoje bibliotekoje, centais kainavo, ir kokybes gera! : )
Atsakyti
Labas visoms, labai atsiprasau jei pasikartosiu su klausimu, bet esu pradedancioji ir man iskilo klausimu, gal galetu man ismanancios mergaites i juos atsakyti ax.gif
Noriu pasipuosti arbatine, ir dabar nezinau ar galima dazyti, lakuoti vidu?
Ir dar, noriu ja padaryti tamsaus pagrindo ir deti paveiksliuka, ar matysis serveteles paveiksliukas ant tamsaus pagrindo( tarkim juodo)? Ar kazkaip spec. jus tai darot?
Aciu labai atsakanciom
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 05 11, 15:19)
...

absoliuciai visi atsakymai yra, ir jie atsakyti, pakomentuoti, apkalbeti jau kelis kartelius. Paskaitinek ankstesnes temeles - nepasigailesi.

Cia dabar gali netycia gauti atsakyma is tokios pat kaip tu pradedanciosios smile.gif O ten rasi Lacheses, Baltes, Bites ar Sobieskos atsakymus - profesionalius patarimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 05 11, 15:42)
absoliuciai visi atsakymai yra, ir jie atsakyti, pakomentuoti, apkalbeti jau kelis kartelius. Paskaitinek ankstesnes temeles - nepasigailesi.

Cia dabar gali netycia gauti atsakyma is tokios pat kaip tu pradedanciosios smile.gif O ten rasi Lacheses, Baltes, Bites ar Sobieskos atsakymus - profesionalius patarimus  drinks_cheers.gif

Aciu Tau labai uz patarima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 05 10, 07:50)
ka dabar,tokioj situacijoj,patartumet daryti? g.gif
o jei kietiklio butu daugiau nei reikia,tai tik kietetu greiciau...ir siaip niekas nesikeicia,taip? g.gif tai gal kita karta,geriau daugiau kietiklio,tai bent bus garantija,kad sukietes... g.gif

Pakolkas, manyčiau, laukti... g.gif
Nemanau, kad reikia keisti proporcijas. Su šiom priemonėm proporcijomis nežaidžiau, bet su epoksidine derva, kuri iš principo taip pat maišoma ir kietėja, žinau, kad dedant daugiau kietiklio, darosi trapesnė.
Vis tik laikyčiausi griežtai, tačiau prieš tai reikia nustatyti priežastį.
Dar tyliai paklausiu, gal kartais komponentai sumaišyti vietomis?
QUOTE(Kita mama @ 2010 05 10, 10:40)
Na, aš tepiau teptuku, tai tikrai jį paskui išmečiau. O kaip su švirkštu dėtio ant dekoruojamo paviršiaus?  Pvz. jeigu man tos dėžės, kur rodžiau, dangtį dengti tokiu laku? Taigi galą turbūt gaučiau, kol padengčiau  lotuliukas.gif  (kiek lųako reikėtų, jau vėl atskira kalba, bet aš čia ne apie tai dabar) O ar lygiai gautųsi? Čia turbūt tik nedideliems paviršiams tinka...
Papildyta:
O, tiesa, kaip dėl to lako nuvarvėjimo? Aš juo dengiau puodelius ir arbatinuką. Tai tikrai gana ilgai džiūvo (ne bet ne dvi savaites). Bet ir turėjau nuolat kilnoti, nes pastačius šiek tiek pabėgdavo (nors nuvarvėjimų nesimatė ant puodukų) ir prilipdavo apačia  doh.gif .

Dėl teptukų tai elgiuos taip: perku pigų vienkartinį, teko girdėti, kad kitos išplauna spiritu (Stamperijos, berods, taip ir rašo instrukcijoje), tačiau man iki pirminės teptuko kokybės nėra pavykę išplauti nė spiritu. Perkant pigesnį teptuką, nepatarčiau šerinio, šiurkštaus, nes su tokiu didesnie pavojus lake susiformuoti burbuliukams (o jei jau taip nutinka, reikia kiekvieną burbuliuką susprogdinti adatėle ar mediniu smaigeliu).
Dėl puodelių. Iš pradžių, tuoj po nulakavimo, kaip minėjau, tikslinga pašaldyti (šaltoj patalpoj ar, galiausiai, šaldytuve), o kai truputį sukietėja, jau nėra pavojaus nuvarvėjimams.
Be to, stengtis dengti kuo ploniau (žaidžiant su temperatūrom: dengti šiltą, džiovinti šaltesnėj aplinkoj).
Dėl dviejų savaičių tai pagal Stamperijos rekomendacijas ne džiūsta dvi savaites, tačiau rekomenduojama pradėti naudoti tik po dviejų savaičių (indus, pvz.).
Manau, neprošal to laikytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2010 05 11, 16:36)

dekoju uz info aciuks.gif
na,lyg ir nesumaisiau komponentu.. g.gif
Atsakyti