Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

o man neleido servetele klijuoti su dvikomponenciu.. pasake kad blogai bus, reik dekupazinio popieriaus. pykstu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 05 05, 21:20)
o man neleido servetele klijuoti su dvikomponenciu.. pasake kad blogai bus, reik dekupazinio popieriaus. pykstu  mad.gif

Kažkas ne taip paaiškinta arba ne taip suprasta g.gif
Servetėlė klijuojama klijais, kai išdžiūna аnt viršaus tepama dvikomponente priemone Nr.1, kai ši išdžiūna tepama dvikomponente Nr.2
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 05 05, 21:42)
Servetėlė klijuojama klijais, kai išdžiūna аnt viršaus tepama dvikomponente priemone Nr.1, kai ši išdžiūna tepama dvikomponente Nr.2

Bandziau po serveteles paklijavimo deti skaidru grunta ir tuomet dvikomponenti, visai gerai gavosi, bet bandziau tik viena syki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2010 05 05, 22:07)
Bandziau po serveteles paklijavimo deti skaidru grunta ir tuomet dvikomponenti, visai gerai gavosi, bet bandziau tik viena syki  4u.gif

O koks tikslas tepti ant serveteles grunta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 05 05, 20:42)

taip , zinau kaip su jais reikia dirbt. tik pamokoj, kai atsinesiau savo servetekle ir buvau suplanavus ka darysiu, pareiske, kad servetel cia netinka. ir pasiule isigyt ju popieriaus.. blink.gif
Atsakyti
Sveikos,

esu naujokė dekupaže ir noriu dekoruoti vaikišką staliuką. Vaikas labai myli "Paslapčių sodo" herojus, bet servetėlių su jais niekur nėra... verysad.gif Sakykit, gal įmanoma kur nors atsispausdinti ant dekupažinio popieriaus? Buvau suplanavusi pati spausdinti, bet prisiminiau, kad mūsų printeris nespalvotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 05 05, 22:19)
Sveikos,

esu naujokė dekupaže ir noriu dekoruoti vaikišką staliuką. Vaikas labai myli "Paslapčių sodo" herojus, bet servetėlių su jais niekur nėra...  verysad.gif  Sakykit, gal įmanoma kur nors atsispausdinti ant dekupažinio popieriaus? Buvau suplanavusi pati spausdinti, bet prisiminiau, kad mūsų printeris nespalvotas  doh.gif

Galima spausdinti ant paprasto balto popieriaus lapo. O spausdina tai daug kur, reikia paieškoti kad butų spalvotas lazerinis printeris.
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 05 05, 22:25)
Galima spausdinti ant paprasto balto popieriaus lapo. O spausdina tai daug kur, reikia paieškoti kad butų spalvotas lazerinis printeris.

Dėkui 4u.gif
Kažkaip praleidau būdą su paprastu popieriumi doh.gif eisiu dar paskaitinėti ...
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 05 05, 22:43)
Dėkui  4u.gif
Kažkaip praleidau būdą su paprastu popieriumi  doh.gif  eisiu dar paskaitinėti ...

Spausdiniesi ant paprasto lapo ir vsio. Aš asmeniškai nenaudoju nei lako, nieko daugiau ax.gif
Atsakyti
Merginos turiu klausima:
dekoruoju puoduka. uzklijavau paveiksliuka su keramikos klijais/laku kuriu nereikia uzkepti. bet kazkaip idomiai taip, nes braukiant per ta vieta kur servetele jauciasi siukstumas. Ar cia viskas normaliai? gal uztepti antra sluoksni? ar papildomai uzlakuoti? idou sintetinis masininis lakas tinka? ar reikia kokio spec. atsparaus karsciui?! 4u.gif

buciau dekinga uz patarimus smile.gif
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 05 05, 22:45)
Spausdiniesi ant paprasto lapo ir vsio. Aš asmeniškai nenaudoju nei lako, nieko daugiau  ax.gif

Ačiū 4u.gif
O tą lapą prieš klijuojant gal sudrėkinti tada reikia, nes jis gi stooooras
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 05 05, 22:13)
O koks tikslas tepti ant serveteles grunta?  bigsmile.gif

tuomet i servetele nesusigeria dvikomponencio pirmas sluoksnis ir skylimas gaunasi visur vienodo stambumo 4u.gif
Atsakyti