Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

Prisiziurejau dekupazintu sagiu, pati bandziau ir visai nerastai isejo, bet noriu paklausti kokiais klijais klijuojate karoliukus prie sages krasteliu g.gif as isbandziau keliu rusiu super glue, nu nesilaiko man, priklijuoju, o po poros dienu atsoka doh.gif Gal kazkokie specialus klijai yra, ar ne su klijais klijuojate, kitaip kazkaip tvirtinat? 4u.gif
Atsakyti
O galima ant dekupažuotos sagės (medinės) klijuoti krasčiukus su mažais karoliukais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 30, 14:19)
O galima ant dekupažuotos sagės (medinės) klijuoti krasčiukus su mažais karoliukais? ax.gif

aš pirkausi, tokius, man labai patiko, bet gal kas dar galėtų ką parekomenduoti mirksiukas.gif
http://www.artmanija...eliui-20ml.html
Atsakyti
Gal kas patartu koks lakas geriausias naudojamt dvikomponenciu,Dala firmos.Gal kas pavadinima pasakytu.aciu
Atsakyti
Dar vieną klausimą turiu- ar galima dvikomponentį laką paskui užlakuoti aliejiniu laku?
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2010 04 30, 20:48)
Dar vieną klausimą turiu- ar galima dvikomponentį laką paskui užlakuoti aliejiniu laku?
blush2.gif

kiek zinau ne, reikia specialaus lako
Papildyta:
supykau ant Silver City pardaveju, pasirodo kai zalia atejus klausiau ju kokiu man laku reikia,, jos man ikiso Dala dvikomp. laka ir ibruko patina.. nors ir neprasiau. bet vakar suzinojau, kad kaip tik patina netinka DALA LAKUI!!!! gun_bandana.gif gun_bandana.gif nu tai kam tada taip daryt??? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 01 gegužės 2010 - 09:49
As tai nueisciau i parde ir triuksma pakelciau. Pareikalauciau pinigus grazinti arba priemone pakeisti. Na, bet kaip taip galima? Jei nezino, tai geriau tegu nesiulo net! Tyciojimasis is zmoniu ir pinigu plesimas!
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2010 04 28, 12:22)
Aš irgi su Dala pradėjau  doh.gif Nusipirkau rinkinuką su klijais, laku ir dvikomponente priemone. Tai įtrūkimai gaunas labai sunkiai ir vos vos matomi, išryškėja tik tada, kai užtepu pastos  g.gif Čia gal dėl lako?  g.gif nes kai pirkau rinkinį, tai jame buvo lakas (matinis) ir ant jo rašoma, kad netinka naudoti sendintiems paviršiams dvikomponentėm priemonėm. tai nesuprantu, kam jis įdėtas į rinkinį jeigu netinka?  unsure.gif Dabar užsisakiau blizgų laką, tai laukiu ir bandysiu su juo daryt  bigsmile.gif

silver city pirkai ane? pinigus taip daro, kas netinka-isiparduoda.
aj nusiviliau as jais.
o su small asvakar dirbau- pasirodo reikia pirmu laku nr 1 tepti du kartus. tada geriau isryskeja.-visi neblogai isejo, nors ir tepiau ta auksine pudra, bet man nepatiko- ji ne tik subega i griovelius, bet palieka ir tokius seselius ant pavirsiaus.
as pati turiu medium- dar nebandziau, bet bus geriau nei small
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2010 04 30, 10:49)
Prisiziurejau dekupazintu sagiu, pati bandziau ir visai nerastai isejo, bet noriu paklausti kokiais klijais klijuojate karoliukus prie sages krasteliu g.gif  as isbandziau keliu rusiu super glue, nu nesilaiko man, priklijuoju, o po poros dienu atsoka doh.gif  Gal kazkokie specialus klijai yra, ar ne su klijais klijuojate, kitaip kazkaip tvirtinat? 4u.gif

kaip tai karoliukus klijuojame? kas čia per naujovė? šiaip tai jie siūnami o ne klijuojami. užeik į sagių temą, ten yra pirmam puslapyje yra nuorodos kaip tai galima gražiai atlikti. priklijuotus ant dekupažinės sagės man teko matyt tik kokius kristaliukus ar šiaip kokius imituojant rasos lašelį ant gėlės ar panašiai. Visa apdaila aplink sagę tai jau adatos reikalas.

Papildyta:
QUOTE(Indre @ 2010 04 30, 14:41)
aš pirkausi, tokius, man labai patiko, bet gal kas dar galėtų ką parekomenduoti mirksiukas.gif
http://www.artmanija...eliui-20ml.html

nu va velnias žino.... neteko bandyt. Bet sagė toks dalykas, jinai gi trinasi po rūbais, nuolat kažkaip veikiama, turėtų viskas būt patvaru. Gal tokia priemonė labiau tiktų kokiem paveiksliukam ar panašaus tipo darbeliam?
Atsakyti
Turiu du klausimus:

1. Prireike nudekupazinti roletus. Ar kazkokiu iskirtiniu priemoniu ar technika reikalinga?
2. skaiciau IKI laikrastuke, kad jie prekiauja dekupazo prekems, kurioje Kauno Silainiu parduotuveje ju yra?
Atsakyti
QUOTE(*Love_Guess* @ 2010 05 02, 18:48)
Turiu du klausimus:

1. Prireike nudekupazinti roletus. Ar kazkokiu iskirtiniu priemoniu ar technika reikalinga?
2. skaiciau IKI laikrastuke, kad jie prekiauja dekupazo prekems, kurioje Kauno Silainiu parduotuveje ju yra?

Del pirmo klausimo tai manau cia reikia viska tekstilei imti: ir klijus ir laka g.gif
Atsakyti
Sveikinu visas čia esančias mamytes su jūsų dienele mirksiukas.gif 4u.gif user posted image
Atsakyti