Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

QUOTE(Jūračiukas2 @ 2010 04 25, 20:24)
Atiduodu jūsų kritikai savo naujausia darbelį. Vaikiškas suoliukas.

Simpatiskass labai suoliukas mirksiukas.gif tik idek i kita dekupazo temuke, kur visi deda darbelius ir juos aptarineja 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, man i galva sove viena keista mintis. dekoruoti dekupazu siena. mane zavi pats sueizejimas, suskilinejimas. klijuoti paveiksliuku nenoriu. Ar butu tai imanoma. Siuo metu siena dazyta paprastais dazais. Manau, kad visos priemones gan nepigios Lietuvoje, o as pasidairiau priemoniu uzsienyje:) taip, kad del kainos nepergyvenu. Bet turiu klausima ar tai gautusi? kokiu butu viska atlikti ar su dvikomponenciu ar vienkomponenciu?
Atsakyti
QUOTE(jugrita @ 2010 04 26, 15:42)
Sveikos, man i galva sove viena keista mintis. dekoruoti dekupazu siena. mane zavi pats sueizejimas, suskilinejimas. klijuoti paveiksliuku nenoriu. Ar butu tai imanoma. Siuo metu siena dazyta paprastais dazais. Manau, kad visos priemones gan nepigios Lietuvoje, o as pasidairiau priemoniu uzsienyje:) taip, kad del kainos nepergyvenu. Bet turiu klausima ar tai gautusi? kokiu butu viska atlikti ar su dvikomponenciu ar vienkomponenciu?

manau kad tikrai gautusi, as dekoravau aplink langus na nedideli ploteli sienos, paziurek pas mane albumelyje ten yra su drugeliais wink.gif ir dariau su vienkomponenciu. 4u.gif
Atsakyti
as noriu dekoruoti viena koridoriuko siena. dekuj uz padrasinima:)
Atsakyti
QUOTE(jugrita @ 2010 04 26, 16:06)
as noriu dekoruoti viena koridoriuko siena. dekuj uz padrasinima:)

pirmyn! smile.gif pas mane planuose ojojoj kiek sienu biggrin.gif ir wc ir vonios, ir dar durys abieju... nes nebaigti remontai sitose patalpose biggrin.gif tai MB sake galesiu reikstis.. biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tavo nuotraukose dekupazo neradau sad.gif o gal gali paminet smulkiau kaip viska atlikai ir kokias priemones naudojai? smile.gif
Papildyta:
radau facebooke:) labai pagirtina ir grazu:)
Atsakyti
QUOTE(jugrita @ 2010 04 26, 16:27)
tavo nuotraukose dekupazo neradau sad.gif o gal gali paminet smulkiau kaip viska atlikai ir kokias priemones naudojai? smile.gif
Papildyta:
radau facebooke:) labai pagirtina ir grazu:)

as paprastas priemones, sadolino skeldintojas, akriliniai dazai, ir lakas uzbaigimui wink.gif 4u.gif na dar klijai uzklijuot servetelem..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kokie butu stambesnio skilimo sendinimo lakai? ir kaineles mazdaug kokios? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2010 04 26, 15:57)
manau kad tikrai gautusi, as dekoravau aplink langus na nedideli ploteli sienos, paziurek pas mane albumelyje ten yra su drugeliais wink.gif ir dariau su vienkomponenciu.  4u.gif

O man kažkodėl nerodo jūsų nuotraukų doh.gif
Atsakyti
Labas, gal žinot kur rasti įvairių servetėlių su princesėm ir pan. Kažkaip niekur nerandu, o reikia mergaitei didelę dėžę padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikute24 @ 2010 04 27, 12:59)
Labas, gal žinot kur rasti įvairių servetėlių su princesėm ir pan. Kažkaip niekur nerandu, o reikia mergaitei didelę dėžę padaryti  g.gif

Kažkaip tokių vaikiškų daug kur mačiau. Pavyzdžiui decotex Akropolyje pilna servetėlių mačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikute24 @ 2010 04 27, 12:59)
Labas, gal žinot kur rasti įvairių servetėlių su princesėm ir pan. Kažkaip niekur nerandu, o reikia mergaitei didelę dėžę padaryti  g.gif

As maximoj maciau, bet ne prie visu serveteliu, o atskiras stendas , ten kur vaiku gimtadieniu atributika smile.gif
Atsakyti