Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 24, 15:16)
Sveiki  smile.gif
Na aš pagaliau susiruošiau bandyti grąžinti bambukinę lėkštę.  thumbup.gif  ax.gif  Tiką nudažiau viena spalva, laukiu kol išdžius ir tada tepsiu trūkinėjančiu laku, ir vėl spalvą. Ir tada klijuoti servetėlę, ar pirma reikia nulakuoti antrą kartą, ir tik tada klijuoti servetėlę?  4u.gif

viskas gerai tik kai nudazysi antra spalva tada klijuoji servetele, o tik po to baigiamaji laka kelis kartus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2010 04 24, 15:34)
viskas gerai tik kai nudazysi antra spalva tada klijuoji servetele, o tik po to baigiamaji laka kelis kartus. 4u.gif

Ačiū labai 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš dabar galvoju ir.. Jau kai užbaigiu darbą, t.y užklijuoju servėtėlę tai laku tepti reikia vėl visą lėkštę?
Nes as paprasto lako neturiu, tik trūkinėjantį, tai bijau, kad poto subjauros visą lėkštę? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 24, 17:16)
O aš dabar galvoju ir.. Jau kai užbaigiu darbą, t.y užklijuoju servėtėlę tai laku tepti reikia vėl visą lėkštę?
Nes as paprasto lako neturiu, tik trūkinėjantį, tai bijau, kad poto subjauros visą lėkštę? g.gif  blink.gif

tada nelakuok su tuo trukinejanciu nes suskildines visur kur tepsi... geriau pasidek i sali lekste ir kai isigysi paprasto lako tada nusilakuosi lekste wink.gif 4u.gif parodyk kas gavosi wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2010 04 24, 17:19)
tada nelakuok su tuo trukinejanciu nes suskildines visur kur tepsi... geriau pasidek i sali lekste ir kai isigysi paprasto lako tada nusilakuosi lekste wink.gif 4u.gif  parodyk kas gavosi wink.gif 4u.gif

Aš dar laukiu kol išdžiūs lakas ax.gif 4u.gif
Gal galite patarti? Aš nudažiau lėkštę šviesiai žaliai, tokią salotinę spalvą. Ir turiu visokių spalvų, galvoju antrą gal oranžinę kokią?
Aš galiu padaryti servetėlių foto, gal jums bus lengviau? Nes as dar neperpratau spalv, kadangi kaip ir bus toks antras darbas, o su servetėlę pirmas 4u.gif
Atsakyti
O kaip čia įkelti foto? blush2.gif doh.gif Noriu įdėti servetėles, spaudžiu IMG o ten prašo internetinio psl.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 24, 18:10)
O kaip čia įkelti foto?  blush2.gif  doh.gif  Noriu įdėti servetėles, spaudžiu IMG o ten prašo internetinio psl..  doh.gif

del spalvu labai patart negaliu, pati nesu igudus dekupazuotoja dar tik pradejau, o del foto as keliu per ipix.lt ten labai lengvai viskas, tik paskui beileka nukopijuoti treciaja nuoroda ir viskas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikule... @ 2010 04 24, 18:35)
del spalvu labai patart negaliu, pati nesu igudus dekupazuotoja dar tik pradejau, o del foto as keliu per ipix.lt ten labai lengvai viskas, tik paskui beileka nukopijuoti treciaja nuoroda ir  viskas wink.gif

Aš ten esu užsiregistravusi, nes kėliau dekupažo priemonių nuotraukas. Tuoi įdėsiu ten, ir parodysiu servetėles.
Atsakyti
Merginos gelbėkite blush2.gif Kažkodėl nesutrūkinėjo bambukinė lėkštė doh.gif doh.gif Gal per daug antrą kartą dažų uždažiau? ax.gif doh.gif
Taip bijojau pradėti, ir sugadinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 24, 22:04)
Merginos gelbėkite blush2.gif  Kažkodėl nesutrūkinėjo bambukinė lėkštė  doh.gif  doh.gif  Gal per daug antrą kartą dažų uždažiau?  ax.gif  doh.gif
Taip bijojau pradėti, ir sugadinau  doh.gif

galejo nesutrukineti del lekstes teksturos! kadangi kai blogai slifuotas daiktas dengiamas vienkomponenciu tuomet trukimai prastai isgaunami mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 24, 22:04)
Merginos gelbėkite blush2.gif  Kažkodėl nesutrūkinėjo bambukinė lėkštė  doh.gif  doh.gif  Gal per daug antrą kartą dažų uždažiau?  ax.gif  doh.gif
Taip bijojau pradėti, ir sugadinau  doh.gif

O gal ne vienu sluoksniu dazu dazei, ten kur ant sendinimo lako tepti reikia? g.gif
Atsakyti
Atiduodu jūsų kritikai savo naujausia darbelį. Vaikiškas suoliukas.
user posted image
user posted image
Atsakyti