Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 40

QUOTE(taša @ 2010 04 23, 14:13)
as tai bijociau pirkt is maximos, nebent tikrai kas parekomenduotu ka gero. nes esu dar nepatyrus. todel atejau ir pasakiau ko man reik pas silver city pardaveja, ji man parinko. bet del sepeteliu tai prastai aps juos. ne vienas geras nebuvo.

o kiek pradziai pinigeliu palikai?
Atsakyti
merginos, turiu toki plana perdazyti namuose duris balta spalva ir mastau, gal jas truputi padekupazinti. Gal kuri turite nuorodu i darbu galerijas, butu idomu atrast ka nors idomaus ka galeciau pritaikyt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 04 23, 12:48)
sveikos , na tai kur viskapirkti po pigiai  ax.gif 
noreciau pabandyti, bet taip nera atliekamu pinigeliu  unsure.gif  ir suku galva kiek reiketu mazdaug pradziai?
maciau maximoj yra dekupazo priemoniu ar kuri pirkus?

Yra, vakar mačiau mirksiukas.gif Specialus naujas dekupažo skyrelis, tik kainos tai kaip profesionalių prekių doh.gif Aš kaximoi bazei mačiau, nežinau, kaip kitur
Atsakyti
na o kazi kaip su pinigeliais kiek pradziai reikia?
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 04 23, 12:25)
o kiek pradziai pinigeliu palikai?

nesieke 200, pirkau dazu rinkinuka, klijus, laka, dvikomponentini ir vienkomponentini, patina ir sepeteli. ir dezuciu keleta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 23 balandžio 2010 - 14:25
QUOTE(isabelaa @ 2010 04 23, 12:48)
sveikos , na tai kur viskapirkti po pigiai  ax.gif 
noreciau pabandyti, bet taip nera atliekamu pinigeliu  unsure.gif  ir suku galva kiek reiketu mazdaug pradziai?
maciau maximoj yra dekupazo priemoniu ar kuri pirkus?

Yra ir maximoje ir kitose dydzhiuosiuose prekybos centruose, bet neiviename ju niekas napakonsultuos deramai, nei pradedanciojo, nei pazengusiojo, nei patars ir tuo labiau nepamokins! Bet del daugumos ten esamu prekiu kokybes reiketu laaaabai gerai pagalvoti doh.gif o specializuotose parduotuvelese ir pakonsultuos ir patars ir labai tiketina jog net ir pigiau gausis negu tose dydcentruose!
Atsakyti
QUOTE(liullie yu @ 2010 04 23, 15:57)
Yra ir  maximoje ir kitose dydzhiuosiuose prekybos centruose, bet neiviename ju niekas napakonsultuos deramai, nei pradedanciojo, nei pazengusiojo, nei patars ir tuo labiau nepamokins! Bet del daugumos ten esamu prekiu kokybes reiketu laaaabai gerai pagalvoti  doh.gif  o specializuotose parduotuvelese ir pakonsultuos ir patars ir labai tiketina jog net ir pigiau gausis negu tose dydcentruose!

O aš vieną kartą ieškojau modelino dekupažui ermitaže. Na prieinu prie konsultanto, klausiu kur galėtų būti, o jis man atsako : -Kas yra modelinas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(isabelaa @ 2010 04 23, 15:07)
na o kazi kaip su pinigeliais kiek pradziai reikia?

Na cia riesh kelis puslapiu svarstem skaiciavom smile.gif
Zhiurint koks tikslas.
Jeigu be sendinimo, tuomet galima apsiriboti ir ~35 lt pradziai pabandymui (gausis medinukas, dazai, teptukas, lakas, serveteles ir berods klijai) o su sendinimu, tai vienkomponentis + ~10 lt, o dvikomponentis + ~ 28lt. Nera ishtiesu tiek daug!
Papildyta:
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 23, 16:01)
O aš vieną kartą ieškojau modelino dekupažui ermitaže. Na prieinu prie konsultanto, klausiu kur galėtų būti, o jis man atsako : -Kas yra modelinas?  blink.gif

Vat butent, i dekupazo skyriu suneshtos statybines medzhiagos ir dezhuciu padeliota ir 99% konsultantu apie dekupaza zino tik tai, kad tai toje parduotuveje esamo skyriaus pavadinimas doh.gif parodo kad vat shtai ten yra ir tame visas ju konsultavimas baigtas!
Atsakyti
Tai gerai kai ermitaže, o kai aš buvau silver sity ir dar vienoje ten dekupažo kažkas... Tai kadangi aš dekupaže naujokė, o ten pastebėjau pazydžių buvo pristatytą dekupažuotų lėkščių, tai ir klausiu, kaip jos daromos. Ji sako : Taip pat kaip ir medinės.

Labai išsamus atsakymas.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,gal galit kas patarti ar darant dvikomponenciu,turi buti storas popierius-dekupazinis ar galima daryti ir su servetele.
Atsakyti
QUOTE(ger @ 2010 04 24, 11:19)
Sveikos,gal galit kas patarti ar darant dvikomponenciu,turi buti storas popierius-dekupazinis ar galima daryti ir su servetele.

Be skirtumo 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Na aš pagaliau susiruošiau bandyti grąžinti bambukinę lėkštę. thumbup.gif ax.gif Tiką nudažiau viena spalva, laukiu kol išdžius ir tada tepsiu trūkinėjančiu laku, ir vėl spalvą. Ir tada klijuoti servetėlę, ar pirma reikia nulakuoti antrą kartą, ir tik tada klijuoti servetėlę? 4u.gif
Atsakyti