Sveikos,
turiu klausima, suamsciau dekoruoti buteli, turiu viena pvz, ir mastau ten yra is glaisto plytos padarytos, ar tas glaistas tai vadinamasis "spaklius sienoms"? kur buna tokiuose kibiruose parduotuvese ane? ar reiktu specialu glaista naudot?
QUOTE(Pievuzele @ 2010 04 22, 17:32)
Turejau "Dala" tai man taip ir nepavyko su ja susidraugauti Kiek skaiciau forume, tai cia ne man ir ne tau vienai nepvyksta. Nusipirkau kita priemone ir tikrai nepasigailejau. Gal kada kai labiau igudusi busiu, tada ir pavyks ta "Dala" iveikti...
na lyg ir kažkas išėjo, matosi neryškiai, bet kai detalė mažytė, gal taip ir turi buti, o nuotrokose, juk sagės dekupažuotos yra pritrauktos iš arčiau tai ryškiau ir matosi tie ytrukimai.
o trečias bandymas buvo toks, servetėle apklijuotą modeliną pirmiausia nulakavau paprastu laku, po to dala I, diena leidau išdžiūti ir tada II.Tai va, taip jau gavosi mažiukai įtrukimai.
[quote=Monikule...,2010 04 21, 15:29]
sveikutes,
o as pasimetus esu
darau padekliukus po puodukais, nudaziau susendinau, ir mastau ant kurios puses geriau paveiksliukus det? zadu klijuot naslaites
norejau paklausti, kokia priemone skaldete (sendinote) padekliukus, nes labai idomus skilimai gavosi, tokie ovalus. Suprantu, kad tai vienkomponente priemone. Bet gal dengimo budas koks ipatingas? ar pati priemone?
sveikutes,
o as pasimetus esu
darau padekliukus po puodukais, nudaziau susendinau, ir mastau ant kurios puses geriau paveiksliukus det? zadu klijuot naslaites
norejau paklausti, kokia priemone skaldete (sendinote) padekliukus, nes labai idomus skilimai gavosi, tokie ovalus. Suprantu, kad tai vienkomponente priemone. Bet gal dengimo budas koks ipatingas? ar pati priemone?
QUOTE(stasele @ 2010 04 22, 20:04)
cia paprasciausias sadolin sendintojas, o dengiau irgi paprastai i viena puse daziau sendintoja, o priesinga kryptimi dazus, tik sendintojo riebiau buvau uztepus, gal del to taip gavosi
Sveiki.
Siandien isbandziau purskiama laka ant spausdinto paveiksliuko, isejo gerai. Tik klausimas toks iskilo: gal reikia is abeju pusiu su laku apipurksti, nes kai tepu klijus ir dedu paveksl. , dazai vistiek is apacios eina, popierius juk plonas. Ir dar: ar tepat tokiais atvejais klijus tik ant pagrindo kur klijojat paveiksliuka?
Siandien isbandziau purskiama laka ant spausdinto paveiksliuko, isejo gerai. Tik klausimas toks iskilo: gal reikia is abeju pusiu su laku apipurksti, nes kai tepu klijus ir dedu paveksl. , dazai vistiek is apacios eina, popierius juk plonas. Ir dar: ar tepat tokiais atvejais klijus tik ant pagrindo kur klijojat paveiksliuka?
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 22, 15:09)
Merginos, prisipirkau visko ko reikia, jau dekupažui tiek pinigų išleidau, kad visas priemones turiu
Nusipirkai medinukų pakabukui ir sagėms. Bandau daryti sagę, ir neišeina. Man vis su paveikslėliu neišeina Jau ir žurnalų dekupažo prisikaičiau, beto šiandien noriu dar bandyti bambukinę lėkštę kitą daryti, nusipirkau labai gražių servetėlių, bet žinau, kad vėl sugadinsiu
Nusipirkai medinukų pakabukui ir sagėms. Bandau daryti sagę, ir neišeina. Man vis su paveikslėliu neišeina Jau ir žurnalų dekupažo prisikaičiau, beto šiandien noriu dar bandyti bambukinę lėkštę kitą daryti, nusipirkau labai gražių servetėlių, bet žinau, kad vėl sugadinsiu
ok. Klausimas man kilo:
O tu realiai kur nors normaliuose kursuose buvai, ar bandai tik teoriją studijuodama šį meną įvaldyti?
Kartais geriau vieną kartą pabandyti kada kas nors realiai moko, nei servetėles ir priemones gadinti ir pačiai prieš save pačią nusivilti keliolika kartų. Tik visgi rinkis kursus NORMALIUS, o ne pas tokias, kurios pačios nieko "neraukia", bet... Silversity dirba ir dar bando mokyti
O kartais priemones galima įsigyti nebūtinai išleidžiant "tiek pinigų", bet racionaliai, ir renkantis kas geriausia pradedančiajai.
Pirmiausia visgi patarčiau Perfetto - ir kaina normali, ir priemonės nekaprizingos, lakuoti galima vandens pagrindo lakais, ir iš serijos "Pirk prekę lietuvišką"
Papildyta:
QUOTE(stasele @ 2010 04 22, 20:04)
o as pasimetus esu
aišku ant "paradinės", nes grožis turi matytis kai padėkliukai ant stalo padėti bus.
Vistiek lakuoti teks nemenkai ir dar su karščiui atspariu laku (daugiausia mūsų dekupažininkių naudojamas saunoms skiras lakas) pabaigti, kad nepriliptų puodelis su kava
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 04 22, 22:36)
ok. Klausimas man kilo:
O tu realiai kur nors normaliuose kursuose buvai, ar bandai tik teoriją studijuodama šį meną įvaldyti?
Kartais geriau vieną kartą pabandyti kada kas nors realiai moko, nei servetėles ir priemones gadinti ir pačiai prieš save pačią nusivilti keliolika kartų. Tik visgi rinkis kursus NORMALIUS, o ne pas tokias, kurios pačios nieko "neraukia", bet... Silversity dirba ir dar bando mokyti
O kartais priemones galima įsigyti nebūtinai išleidžiant "tiek pinigų", bet racionaliai, ir renkantis kas geriausia pradedančiajai.
Pirmiausia visgi patarčiau Perfetto - ir kaina normali, ir priemonės nekaprizingos, lakuoti galima vandens pagrindo lakais, ir iš serijos "Pirk prekę lietuvišką"
Papildyta:
aišku ant "paradinės", nes grožis turi matytis kai padėkliukai ant stalo padėti bus.
Vistiek lakuoti teks nemenkai ir dar su karščiui atspariu laku (daugiausia mūsų dekupažininkių naudojamas saunoms skiras lakas) pabaigti, kad nepriliptų puodelis su kava
Papildyta:
Visiškai ir pilnai sutinku su visais teiginiais. Ir tai kad padėkliukus reikia lakuoti termoatspariais lakais - cia irgi tikra tiesa yra ir saunos lakai ir stiklo lakai (pastarieji gan nebrangus ir sluoksnio užtenka vieno, kadangi jis ganėtinai storas (~1mm) ir labai skaidrūs ir blizga kaip stiklas)
QUOTE(liullie yu @ 2010 04 23, 01:03)
Visiškai ir pilnai sutinku su visais teiginiais. Ir tai kad padėkliukus reikia lakuoti termoatspariais lakais - cia irgi tikra tiesa yra ir saunos lakai ir stiklo lakai (pastarieji gan nebrangus ir sluoksnio užtenka vieno, kadangi jis ganėtinai storas (~1mm) ir labai skaidrūs ir blizga kaip stiklas)
Kas per stiklo lakai? Kokios firmos, kur perkama?
QUOTE(Bjauruska @ 2010 04 23, 08:31)
Kas per stiklo lakai? Kokios firmos, kur perkama?
Perfetto stiklo skaidrumo termoatsparus lakas. Pirkti yra štai ČIA.
QUOTE(liullie yu @ 2010 04 23, 10:09)
Aciu
sveikos , na tai kur viskapirkti po pigiai
noreciau pabandyti, bet taip nera atliekamu pinigeliu ir suku galva kiek reiketu mazdaug pradziai?
maciau maximoj yra dekupazo priemoniu ar kuri pirkus?
noreciau pabandyti, bet taip nera atliekamu pinigeliu ir suku galva kiek reiketu mazdaug pradziai?
QUOTE(isabelaa @ 2010 04 23, 11:48)
sveikos , na tai kur viskapirkti po pigiai
as tai bijociau pirkt is maximos, nebent tikrai kas parekomenduotu ka gero. nes esu dar nepatyrus. todel atejau ir pasakiau ko man reik pas silver city pardaveja, ji man parinko. bet del sepeteliu tai prastai aps juos. ne vienas geras nebuvo.