Mažam stiklainiuke, masė minkšta,baltos spalvos kaip taukai atrodo.Ant lipduko užrašyta"priemonė vaško pagrindu, skirta aliejinių daržų, bitumo, vaško pastų pertekliui šalinti".
QUOTE(Bjauruska @ 2010 04 21, 15:43)
Viska teisingai darei, tik ne plauku lako reikejo, o purskiamo sintetinio lako Plauku lakas nuo dregmes pasileidzia, tad tokiem darbam netinkamas.
O kaip atrodo tas purskiamas lakas? Cia tas automobilinis gal? Jis irgi akrilinis?
QUOTE(Vyna @ 2010 04 21, 13:46)
As tai pirkau spec.priemone nuvalymui, tokia kaip vazelinas.
O savim visai nusivyliau, na nesiseka išgauti tų įtrūkimu ir viskas.Gal antra karta tepant negalima daug makaluoti, o reikia vienu potėpiu nudažyti.Nes aš tai per tą pačia vietą kelis kartus pamakaluoju.Nenurimsiu, kol neišmoksiu.O jei dar su Jūsų patarimais tai kada nors pavyks tikrai.
O savim visai nusivyliau, na nesiseka išgauti tų įtrūkimu ir viskas.Gal antra karta tepant negalima daug makaluoti, o reikia vienu potėpiu nudažyti.Nes aš tai per tą pačia vietą kelis kartus pamakaluoju.Nenurimsiu, kol neišmoksiu.O jei dar su Jūsų patarimais tai kada nors pavyks tikrai.
bandyk ne teptuku dengt sluoksnius, o pirštu - visada sendinau tik pirštais, be jokių teptuku ir rezultatais dar niekad neteko nusivilti aišku, dar priklauso ir nuo priemonės, gal su kokia itin kaprizinga dirbi?
Naudoju "Dala small...." ar labai kaprizingos?
O gal kam nors reikia žaliavos dekupažui? Turiu tamsiai lakuotų medinių knygų lentynų (tokių tarybinių, maždaug 90cm pločio, 20cm gylio, 30cm aukščio), dar kitokių lentynėlių, drabužių kabyklą, lentynėlę telefonui ir staliuką televizoriui
Labai norėtųsi atiduoti mylėtus baldelius antram gyvenimui (Vilnius)
Labai norėtųsi atiduoti mylėtus baldelius antram gyvenimui (Vilnius)
QUOTE(Vyna @ 2010 04 22, 11:31)
pati naudoju Sottile ir Perfetto. Dala nebandžiau gal dar atsiras kitų mergaičių, naudojančių šią priemonę
Merginos, prisipirkau visko ko reikia, jau dekupažui tiek pinigų išleidau, kad visas priemones turiu
Nusipirkai medinukų pakabukui ir sagėms. Bandau daryti sagę, ir neišeina. Man vis su paveikslėliu neišeina Jau ir žurnalų dekupažo prisikaičiau, beto šiandien noriu dar bandyti bambukinę lėkštę kitą daryti, nusipirkau labai gražių servetėlių, bet žinau, kad vėl sugadinsiu
Nusipirkai medinukų pakabukui ir sagėms. Bandau daryti sagę, ir neišeina. Man vis su paveikslėliu neišeina Jau ir žurnalų dekupažo prisikaičiau, beto šiandien noriu dar bandyti bambukinę lėkštę kitą daryti, nusipirkau labai gražių servetėlių, bet žinau, kad vėl sugadinsiu
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 22, 14:09)
Merginos, prisipirkau visko ko reikia, jau dekupažui tiek pinigų išleidau, kad visas priemones turiu
o kas neiseina butent?
Papildyta:
beje, sakot gerai tas purskiamas lakas?
nes man dazniausiai nesigauna nulakuot graziai paskutini sluoksni uzbaigimui. tai gal su purskiamu pabandyt? kokiu firmu naudojat?
QUOTE(taša @ 2010 04 22, 15:14)
o kas neiseina butent?
Papildyta:
nes man dazniausiai nesigauna nulakuot graziai paskutini sluoksni uzbaigimui. tai gal su purskiamu pabandyt? kokiu firmu naudojat?
Papildyta:
Aš užbaigimui kažkaip nenaudojau lako, nes tepu vienintelį įtrūkimus įgaunantį laką.
Aš nudažau, tada lakuoju su įtūkimus įgaunančiu laku ir poto dažau kita spalva. Po viso šito, sako, kad reikia klijuoti servetėlę. Servetėlė plyšta Man sakė, kad klijus galimas naudoti bet kokius, o taip šiandien noriu pradėti bambukinę lėkštę.
QUOTE(Vika 12 @ 2010 04 22, 17:02)
Aš užbaigimui kažkaip nenaudojau lako, nes tepu vienintelį įtrūkimus įgaunantį laką.
Aš nudažau, tada lakuoju su įtūkimus įgaunančiu laku ir poto dažau kita spalva. Po viso šito, sako, kad reikia klijuoti servetėlę. Servetėlė plyšta Man sakė, kad klijus galimas naudoti bet kokius, o taip šiandien noriu pradėti bambukinę lėkštę.
reikia naudoti ir laka uzbaigimui
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 04 22, 17:08)
reikia naudoti ir laka uzbaigimui
Ačiū
Na jus man visada labai padedate
Visos čia labai draugiškos ir geros
Papildyta:
Dar norėjau paprašyti pagalbos
Kokias geriau būtų derinti spalvas bambukinei lėkštei? Jei kas nepamena mano dėtų nuotraukų, čia dažų spalvos :
http://www.ipix.lt/d...47970/oAuuFiWA/
O servetėles tuoi padarysiu nuotrauką Ten tokios vėduokles, tamsios ir arkliai.
QUOTE(Vyna @ 2010 04 22, 11:31)
Turejau "Dala" tai man taip ir nepavyko su ja susidraugauti Kiek skaiciau forume, tai cia ne man ir ne tau vienai nepvyksta. Nusipirkau kita priemone ir tikrai nepasigailejau. Gal kada kai labiau igudusi busiu, tada ir pavyks ta "Dala" iveikti...